MALWA Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='baster i lusi']kurde zobaczcie jakie piękności bez domu.ludzie są głupi i nie wiedzą jaki to cudne psiaki.[/QUOTE] Ale to wynika chyba tylko i wyłącznie z niewiedzy lub utrwalonych stereotypów.... Ja kiedyś strasznie bałam się dużych posów, choć nie umiem tego logicznie wytłumaczyć. Moi rodzice kilka lat temu kupili sunię rotwailerkę od chłopaka, któremu urodziło się dziecko. Pies miał zniknąc z domu - zona tak kazała. I psiunia trafila do moich rodziców. To jedyny taki "agresywny " pies w mojej rodzinie, choć strasznie spokojny, usłuchany, miziaty i przekochany. W jej obecności czuję się bezpieczna, ale tez i inni członkowie z rodziny. Żadnemu dziecku czy dorosłemu nie zrobiła żadnej krzywdy. Ani tez żadnemu psu. Za to miałam kiedyś taki przypadek, ze mojego teriera westa zaatakowal york.. taki maciupci, podskoczył na łapinach za ucho go złapał... Quote
from_wonderland Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dokładnie, nawet ostatnio ja sama miałam taki przypadek, jak moją onkowatą suńkę zaczepił jakiś mały szorstek. Wyleciał niewiadomo skąd, podskoczył i wgryzł się jej w sierść. A to moja na osiedlu uchodzi za "agresora" :roll: Ludzie zawsze wiedzą swoje, nie ma siły im coś uzmysłowić. Quote
fioneczka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='MALWA'] Moi rodzice kilka lat temu kupili sunię rotwailerkę od chłopaka, któremu urodziło się dziecko. Pies miał zniknąc z domu - zona tak kazała. I psiunia trafila do moich rodziców. To jedyny taki "agresywny " pies w mojej rodzinie, choć strasznie spokojny, usłuchany, miziaty i przekochany. W jej obecności czuję się bezpieczna, ale tez i inni członkowie z rodziny. Żadnemu dziecku czy dorosłemu nie zrobiła żadnej krzywdy. Ani tez żadnemu psu. [/QUOTE] bo rotki to najmądrzejsze, najkochańsze i najłagodniejsze psy na świecie :loveu: ... piszę to z pełną świadomością jako właścicielka Moniki (astki) :) Quote
Maciek777 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Kasia i jabłko (które po chwili zjadła) ;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
from_wonderland Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 O raaaaany :evil_lol: ona jest boska, Kasieńka :loveu: Quote
paulina02 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Kasia jak zwykle cudna :loveu::loveu:i to jabłko może to Ewa :lol: . Quote
MALWA Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Fajnie, ze wszyscy podziwiają Kasię i jabłko, ale ja jestem w pracy i nie widzę żadnych zdjęć (blokada). W domu z chęcią obejrzę............ Quote
lula2010 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 sliczna fotka ,bo i Kasia sliczna :eviltong: Quote
baster i lusi Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 cudo nie pies :loveu:,gdzie Ci ludzie mają oczy:shake: Quote
MALWA Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Teraz sprawdziłam, i fajne to zdjęcie, Kasia fajna, szkoda, zę nadal bez domku.............. Quote
paulina02 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Dziewczyny wiem ze nie powinnam ale może mogły byście troche rozesłać wątek :oops: http://www.dogomania.pl/forum/threads/217342-Wyrzucone-jak-%C5%9Bmieci-%C5%BCyj%C4%85-w-lesie-szukam-dla-nich-miejsca-%21/page11 Quote
from_wonderland Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='baster i lusi']cudo nie pies :loveu:,gdzie Ci ludzie mają oczy:shake:[/QUOTE] Pytanie klucz. Kasia już dawno powinna być w ekstra domku. Quote
paulina02 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Wysłałam zdjęcia nowe do Animalsu z Bydgoszczy dwa domki pytały się o dużego psa , jeden odpada bo są dwa koty o drugim pani miała się dowiedzieć... Quote
MALWA Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='paulina02']Wysłałam zdjęcia nowe do Animalsu z Bydgoszczy dwa domki pytały się o dużego psa , jeden odpada bo są dwa koty o drugim pani miała się dowiedzieć...[/QUOTE] I co jaki efekt? Bo oczywiscie Kasię polecałaś? Quote
paulina02 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Tak Kasie poleciłam jeden domek odpada bo dwa koty a drugi jeszcze się nie odezwał czekamy ... Quote
MALWA Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='alab108']co tak cichutko u pięknej Kasiuni...[/QUOTE] .........jak zwykle......... często tu tak cicho............. Quote
paulina02 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 U mnie nikt jeszcze o Kasie nie pytał , ludzie boją się tej rasy nawet nie raz nie chcą wiedzieć o charakterze psa bo to amstaf ...... Chciałam wykupić ogłoszenie u nas w gazecie lokalnej w Pałukach i dać zdjęcie jak widokówka i zadzwoniłam mówię co jak i pytam się o cene a facet mówi że to by kosztowało 300zł szok chyba sobie robią kpiny ..... Quote
paula_t Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Chyba sobie żarty robią!! A znacie kogoś prócz Foksia i Dżekuś, kto załatwia ogłoszenia w gazetach? Foksia i Dżekuś załatwia, ale w Gazecie Krakowskiej. Quote
from_wonderland Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='paulina02']U mnie nikt jeszcze o Kasie nie pytał , ludzie boją się tej rasy nawet nie raz nie chcą wiedzieć o charakterze psa bo to amstaf ...... Chciałam wykupić ogłoszenie u nas w gazecie lokalnej w Pałukach i dać zdjęcie jak widokówka i zadzwoniłam mówię co jak i pytam się o cene a facet mówi że to by kosztowało 300zł szok chyba sobie robią kpiny .....[/QUOTE] W gazecie lokalnej aż tyle?! :-o nieźle, nieźle... Quote
MALWA Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Zrobiłam przelew na konto Kasi, a właściwie Grażynki - 160 zł, w tym 150 zł z bazarku i 10 zl mojej stałej deklaracji od października. Proszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków. [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232145-Nowe-książki-i-inne-na-3-porzucone-bidy-!!!-Do-19-września-godz-22-00[/FONT] Quote
baster i lusi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) [quote name='MALWA']Zrobiłam przelew na konto Kasi, a właściwie Grażynki - 160 zł, w tym 150 zł z bazarku i 10 zl mojej stałej deklaracji od października. Proszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków. [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232145-Nowe-książki-i-inne-na-3-porzucone-bidy-!!!-Do-19-września-godz-22-00[/FONT] Zaraz sprawdzę.Od niedzieli trzyma mnie grypa żołądkowa i na nic nie mam siły.Tam jeszcze któraś cioteczka z Twojej prośby składała przeniesienie deklaracji na Kasię.Jeśli możesz podeślij jej nr konta. Jest wpłata 160 zł zaraz potwierdzę na wątku.Jutro zrobię porządek w rozliczeniach bo mam nadzieję że mi będzie ciut lepiej i muszę też zrobić wpłatę za hotelik. Edited October 2, 2012 by baster i lusi Quote
MALWA Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='baster i lusi']Zaraz sprawdzę.Od niedzieli trzyma mnie grypa żołądkowa i na nic nie mam siły.Tam jeszcze któraś cioteczka z Twojej prośby składała przeniesienie deklaracji na Kasię.Jeśli możesz podeślij jej nr konta. Jest wpłata 160 zł zaraz potwierdzę na wątku.Jutro zrobię porządek w rozliczeniach bo mam nadzieję że mi będzie ciut lepiej i muszę też zrobić wpłatę za hotelik.[/QUOTE] Oj, to kiepsko przy chorobie funkcjonować............. Dziekuję za potwierdzenie otrzymania pieniążków. Sprawdzę, ale chyba ona juz tu pisała jakiś czas temu, ze przenosi deklaracje z Buby (trafiła do DS) na Kasię. Poszukam tej osoby i prześlę jeszcze dziś dane do wpłaty. Grażynko - zdrowia życzę! Quote
paulina02 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dziękujemy za pieniążki :loveu: i również zdrówka życzę .... Quote
Recommended Posts