Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']DT dla Kasiulki byłby cudowny- nie dość, że 400zł w kieszeni, to jeszcze w domowych warunkach!!! Mam nadzieję, że ta propozycja wyjdzie...[/QUOTE]

...chyba wszyscy pocichu na to liczymy... moglibyśmy przekonać sie jak Kasia zachowuje sie w domku, jak reaguje na ludzi, inne zwierzęta, czy potrafi wytrzymac z potrzebami fiozjologicznymi do spaceru, i ogólnie czy jest w domku usłuchana.

Ja nie wiem jakie warunki są w hoteliku i czy Kasia jest teraz w budzie, czy w kojcu, ale w domku miałaby przynajmniej ciepło, a niestety coraz chłodniejsze dni idą.......

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE=MALWA;19766553J
nie wiem jakie warunki są w hoteliku i czy Kasia jest teraz w budzie, czy w kojcu, ale w domku miałaby przynajmniej ciepło, a niestety coraz chłodniejsze dni idą.......[/QUOTE]

Ja byłam u Kasi w hoteliku. Warunki są bardzo dobre. Kasia jest w budynku ocieplanym. Przyznam szczerze że nie widziałam żeby psy w tym Hotelu przebywały w budach.
Oczywiście że marzeniem byłby DT dla pięknotki tym bardziej że jest bardzo kochana i słodka i zasługuje na najlepsze

Posted

Jesli dobrze liczę, to Kasia jest w tej chwili 140 zl na plusie! :loveu:

Grazynko - wpłaty były w październiku, i za hotel tez płaciłaś wczoraj, a nie miesiąc temu. Tylko nie pomyśl Kochana, że się czepiam.... ;)

Posted

[quote name='aida']Ja byłam u Kasi w hoteliku. Warunki są bardzo dobre. Kasia jest w budynku ocieplanym. Przyznam szczerze że nie widziałam żeby psy w tym Hotelu przebywały w budach.
Oczywiście że marzeniem byłby DT dla pięknotki tym bardziej że jest bardzo kochana i słodka i zasługuje na najlepsze[/QUOTE]
Tak ja Kasie zawoziłam do hoteliku tam nie ma bud , tam do spania są dyże pomieszczenia zimą ogrzewane , niektóre psy w środku mają foteliki , psy mają tam koce , kołdry , legowiska i wszystko jest czyste a wybiegi do kazdego takiego pomieszczenia sa na prawde duże .Kasia w pierwszym hoteliku była koło Inowrocławia nie podobało mi się tam i ją przewiozłam do tego hoteliku co jest teraz .Tu ma super opieke widziałam wszystkie psiaki niektóre takie starowinki opłacane przez kogoś po wyciągnięciu ze schronu będą tam do końca swych dni ....Dużo tam piesków i naprawde jest tam ok.

Posted (edited)

[quote name='MALWA']Jesli dobrze liczę, to Kasia jest w tej chwili 140 zl na plusie! :loveu:

Grazynko - wpłaty były w październiku, i za hotel tez płaciłaś wczoraj, a nie miesiąc temu. Tylko nie pomyśl Kochana, że się czepiam.... ;)[/QUOTE]
Dzięki za spostrzegawczość :loveu:.Przez tą chorobę chyba mi się mózg przegrzał.:placz:
Już poprawiłam:lol:.Jak na razie nie ma więcej wpłat.Będę uzupełniać na bieżąco.

Edited by baster i lusi
Posted

[quote name='paula_t']Z tego co piszecie to Kasia w hoteliku ma super, no ale to wciąż nie domek...[/QUOTE]
tak Kasieńka ma super warunki ale gdyby trafił się domowy tymczas to byłoby jeszcze lepiej.ale z szczęściem Kasi czy się to uda.

Posted

[quote name='baster i lusi']tak Kasieńka ma super warunki ale gdyby trafił się domowy tymczas to byłoby jeszcze lepiej.ale z szczęściem Kasi czy się to uda.[/QUOTE]
Za dt trzymam kciuki albo domek stały było by super...

Posted

[quote name='paulina02']Tak ja Kasie zawoziłam do hoteliku tam nie ma bud , tam do spania są dyże pomieszczenia zimą ogrzewane , niektóre psy w środku mają foteliki , psy mają tam koce , kołdry , legowiska i wszystko jest czyste a wybiegi do kazdego takiego pomieszczenia sa na prawde duże .Kasia w pierwszym hoteliku była koło Inowrocławia nie podobało mi się tam i ją przewiozłam do tego hoteliku co jest teraz .Tu ma super opieke widziałam wszystkie psiaki niektóre takie starowinki opłacane przez kogoś po wyciągnięciu ze schronu będą tam do końca swych dni ....Dużo tam piesków i naprawde jest tam ok.[/QUOTE]

Mimo wszystko nawet najlepszy hotel nie jest w stanie dorównać domowym warunkom.

Posted

tu będę wpisywać wpływające wpłaty.

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][B]+ 255 zł
[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]+ [/COLOR][B]150 [B]zł bazarek Malwy 02.10.
+ [B]20 zł od Córci Alab 02.10.

[B]deklaracje stałe

baster i lusi 20 zł 20 zł 03.10.
Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 04.10.
[B]Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 02.10.
Nikus 15 zł wpłynęło
Natie 10 zł wpłynęło 10 zł 05.10.
Marr 50 zł wpłynęło
Moca35 10 zł wpłynęło[/B][/B][/B][/B][/B]

Posted

[quote name='paulina02']Tak ja Kasie zawoziłam do hoteliku tam nie ma bud , tam do spania są dyże pomieszczenia zimą ogrzewane , niektóre psy w środku mają foteliki , psy mają tam koce , kołdry , legowiska i wszystko jest czyste a wybiegi do kazdego takiego pomieszczenia sa na prawde duże .Kasia w pierwszym hoteliku była koło Inowrocławia nie podobało mi się tam i ją przewiozłam do tego hoteliku co jest teraz .Tu ma super opieke widziałam wszystkie psiaki niektóre takie starowinki opłacane przez kogoś po wyciągnięciu ze schronu będą tam do końca swych dni ....Dużo tam piesków i naprawde jest tam ok.[/QUOTE]

Chyba nie do końca rozumiem...... czy sugerujesz, ze Kasia powinna zostać w hoteliku? Jeśli tak, to trzeba załatwić więcej deklaracji, ja robię co mogę, kilka bazarków na Kasine opłaty, ostatnio zwerbowałam tu kilka osób...ale to tylko tyle........ jesśi mamy mieć pieniądze na Kasię, to trzeba chyba zrobić więcej, i obawiam się, że jedna osoba rady nie da............

A z kolei Marr proponuje bezpłatny DT, warunki domowe i nie wiadomo co jeszcze, ale w domku to na pewno będzie miała Kasia i ciepło i jej zachowanie w domu będzie można zaobserwować.

Trzeba poczekać na to co odpowie nam Marr, jej warunki, propozycje i trzeba zacząć myśleć ... i liczyć.

Z góry uprzedzam, ze nie chcę nikogo urazić swoja wypowiedzią, ale niestety nie mamy pełnych deklracji na Kasię, i jeśli taka propozycja ze strony Marr wystąpiła, to uważam, ze trzeba to wykorzystać.

Posted

[quote name='MALWA']
A z kolei Marr proponuje bezpłatny DT, warunki domowe i nie wiadomo co jeszcze, ale w domku to na pewno będize miała kasia i ciepło i jej zachowanei w domu będize można zaobserwować.

Trzeba poczekac na to co odpwoie nam Marr, jej warunki, propozycje i trzeba zacżąc myśleć ... i liczyć.[/QUOTE]
wiesz ja to bym nawet nie chciała by to było za darmo bo psu trzeba dać jeść i weta też zabezpieczyć ale nie ma co wybiegać w przyszłość czas pokaże ale ja też byłabym za tymczasem.

Posted

[quote name='baster i lusi']wiesz ja to bym nawet nie chciała by to było za darmo bo psu trzeba dać jeść i weta też zabezpieczyć ale nie ma co wybiegać w przyszłość czas pokaże ale ja też byłabym za tymczasem.[/QUOTE]

Zgadzam sie, i wiem, ze BDT działają na zasadzie zwrot kasy za lekarza i jedzenie dla psiaka.

Mamy na szczęście teZ kilka deklaracji stałych.

Poczekajmy, zobaczymy co odpowie Marr, co jeszcze się tu zdarzy, ale co dom, to dom.

Posted

[quote name='MALWA']

A z kolei Marr proponuje bezpłatny DT, warunki domowe i nie wiadomo co jeszcze, ale w domku to na pewno będzie miała Kasia i ciepło i jej zachowanie w domu będzie można zaobserwować.

[/QUOTE]

ależ oczywiście, ze dla psa najlepszy byłby dt - zawsze to taniej, a niestety wszędzie bid pełno i kasy na dt/hotele/leki/operacje itd...

wiem, ze u p. Joasi ma najfajniejszy hotel - prawie dom...no ale trzeba myśleć co miesiąc, żeby uzbierać i zapłacić za hotelik...Kasia jest fajna i myśle, ze jej zachowanie niewiele się zmieni w dt:)

Posted

[quote name='MALWA']Chyba nie do końca rozumiem...... czy sugerujesz, ze Kasia powinna zostać w hoteliku? Jeśli tak, to trzeba załatwić więcej deklaracji, ja robię co mogę, kilka bazarków na Kasine opłaty, ostatnio zwerbowałam tu kilka osób...ale to tylko tyle........ jesśi mamy mieć pieniądze na Kasię, to trzeba chyba zrobić więcej, i obawiam się, że jedna osoba rady nie da............

Trzeba poczekać na to co odpowie nam Marr, jej warunki, propozycje i trzeba zacząć myśleć ... i liczyć.

Z góry uprzedzam, ze nie chcę nikogo urazić swoja wypowiedzią, ale niestety nie mamy pełnych deklracji na Kasię, i jeśli taka propozycja ze strony Marr wystąpiła, to uważam, ze trzeba to wykorzystać.[/QUOTE]
Napisałaś wcześniej ze nie wiesz jakie warunki są w hoteliku, czy jest przy budzie itd.....więc opisałam jak jest w hoteliku co jest Kasia bo tam byłam i tyle .Kto by chciał żeby pies był na stałe w hoteliku , każdemu zależy żeby znalazła domek stały tak ....Pisałam że na stałe są niektóre staruszki tam nieadopcyjne wyciągnięte ze schronu itd ...Chyba mnie nie zrozumiałaś szkoda.

Posted

[quote name='paulina02']Napisałaś wcześniej ze nie wiesz jakie warunki są w hoteliku, czy jest przy budzie itd.....więc opisałam jak jest w hoteliku co jest Kasia bo tam byłam i tyle .Kto by chciał żeby pies był na stałe w hoteliku , każdemu zależy żeby znalazła domek stały tak ....Pisałam że na stałe są niektóre staruszki tam nieadopcyjne wyciągnięte ze schronu itd ...Chyba mnie nie zrozumiałaś szkoda.[/QUOTE]

Rzeczywiście. Inaczej zrozumiałam tę wypowiedź.

Posted

[quote name='baster i lusi']wiesz ja to bym nawet nie chciała by to było za darmo bo psu trzeba dać jeść i weta też zabezpieczyć ale nie ma co wybiegać w przyszłość czas pokaże ale ja też byłabym za tymczasem.[/QUOTE]

Tak, zamiast wybiegać aż tak w przyszłość, poczekajmy aż Marr da znać. Póki co Kasia jest zabezpieczona.

Posted

[quote name='MALWA']moglibyśmy przekonać sie jak Kasia zachowuje sie w domku, jak reaguje na ludzi, inne zwierzęta, [B]czy potrafi wytrzymac z potrzebami fiozjologicznymi do spaceru[/B][/QUOTE]
Ha ha. Kasia nawet na swoim wybiegu nic nie robi tylko czeka na spacer i po kilku krokach zatrzymuje się by....odcedzić kartofelki? Nie, raczej ich nie ma. Nie ważne co, ale ważne, że na 1000% potrafi wytrzymać:)

Jeśli nie wiesz jakie warunki są w Psanatorium to zapraszam do mojego banerku:)

Posted

[quote name='Maciek777']Ha ha. Kasia nawet na swoim wybiegu nic nie robi tylko czeka na spacer i po kilku krokach zatrzymuje się by....odcedzić kartofelki? Nie, raczej ich nie ma. Nie ważne co, ale ważne, że na 1000% potrafi wytrzymać:)

Jeśli nie wiesz jakie warunki są w Psanatorium to zapraszam do mojego banerku:)[/QUOTE]
Tak wiem Kasia potrafi bardzo długo utrzymać czystość , witaj Maciek ;)

Posted

[quote name='MALWA']Paulina - czy Kasia ma aktualnie ogłoszenia?

Jesli nie ma, to wykupię ogłoszenia u Natie na bazarku, tylko daj mi jakoś znać.[/QUOTE]
[B]na alegratce jej odswiezam, bo jest na moje konto..
na e-zwierzak też.. wlasnie to zrobilam :) [/B]

umowmy sie, ze zrobie jej częśc ogloszen za friko, co? tylko trzeba to rozplanowac bo wlasnie zajrzalam na adin i chyba czesc zostalo usunietych za dublowanie:(

Posted

[quote name='natie'][B]na alegratce jej odswiezam, bo jest na moje konto..
na e-zwierzak też.. wlasnie to zrobilam :) [/B]

umowmy sie, ze zrobie jej częśc ogloszen za friko, co? tylko trzeba to rozplanowac bo wlasnie zajrzalam na adin i chyba czesc zostalo usunietych za dublowanie:([/QUOTE]

Wiesz, ja chyba o tej porze juz nie rozumiem..........

Chciałabym dla Kasi takie ogłoszenia jak masz na bazarku, tylko nie wiem czy jest sens zamawiać, bo jeśli aktualnie takie ma, to faktycznie nie ma co dublować, ale jeśli nie, to poproszę.

A co to jest adin?