from_wonderland Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ciągle o niej myslę, żeby to wyszło na pozytyw. Quote
baster i lusi Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 jedna i druga Pani mają dziś rozmawiać z mężem o Kasi.Zaciskamy kciuki by choć jedna rozmowa była owocna.Pani na którą namiar podała Budrysek oglądała wątek Kasi i jej mąż też wraca dziś wieczorem. Quote
from_wonderland Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 wciąż trzymam kciuki za Kasie. Tak długo cisza byla, teraz wreszcie coś ruszyło, dwie panie. Oby domkiem sie skończylo. Quote
MALWA Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nie wiedziałam, ze o Kasię pytają dwie rodziny. Jestem bardzo ciekawa jak efekty rozmów i jaka decyzja. Quote
natie Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 i ja zaglądam do Kasi.. nie wiem czy sobie tego życzycie, ale odświeżam jej ogłoszenia jak na maila przychodzą.. (bo np. robiłam jej na moim koncie na alegratce..).. Quote
alab108 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ogłoszenia jak najbardziej muszą być dalej...jeszcze nic niewiadomo, a Kasiula musi mieć jak najwięcej szans na znalezienie najlepszego domku... Quote
lula2010 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ...nadal kciuki zacisniete za Kasie i DS... Quote
baster i lusi Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='natie']i ja zaglądam do Kasi.. nie wiem czy sobie tego życzycie, ale odświeżam jej ogłoszenia jak na maila przychodzą.. (bo np. robiłam jej na moim koncie na alegratce..)..[/QUOTE] tak prosimy o odświeżanie ogłoszeń bo to jeszcze nic pewnego. Quote
baster i lusi Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='MALWA']Czy już coś wiadomo w sprawie Kasi ?[/QUOTE] nic.nadal czekam. Quote
MALWA Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='baster i lusi']nic.nadal czekam.[/QUOTE] A kiedy możesz się już coś dowiedzieć? Jesteś może jakoś umówiona z Panią na telefon? Quote
baster i lusi Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 jedna i druga Pani powiedziały ,że daczą znać. proszę o głosy. [quote name='mariamc']Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV. GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW. Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :-) Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne. Nie bądźmy obojętni... INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8.wybierasz wątek "Poznajmy się" :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637 i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012” :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”. 11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy! Quote
Maciek777 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Kasia ma szanse na DS? Super! Czekam z niecierpliwością:) Quote
paulina02 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Dwa domki się pytają oby jeden to był ten ... Quote
baster i lusi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='lula2010']wiadomo cos? jedna już mi odpisała to co miałam telefon od Budrysek.A do Pani z Wrocławia zadzwonię póżniej. [FONT=Times New Roman]...Dobry wieczor, obiecalamze odpisze jak porozmawioam z mezem na temat Kasi,tej amstafki .Prosze sie nie gniewać ale mężowi nie wpadła w gust.Szukamy nadal .Serdecznie pozdrawiam i jednak to bedzie mlodszy amstafek.Przepraszam i bardzo dziekuje.[/FONT] Quote
MALWA Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Mam tylko nadzieję, ze w gust męza nie wpadł wiek Kasi, a nie sama Kasia. W przeciwnym razie żaden amstaf w tej rodzinie nie ma szansy........niestety.... Quote
alab108 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Zagłosowałam na Białą Podlaską:lol: Quote
baster i lusi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='baster i lusi']A do Pani z Wrocławia zadzwonię póżniej.[FONT=Times New Roman].[/FONT] Pani nie odebrała telefonu coś mi mówi ,że nadal szukamy domku.Kasia jest bezpieczna w hotelu więc będziemy szukać domku do skutku.(może oddzwoni) [quote name='alab108']Zagłosowałam na Białą Podlaską:lol: dziękuję, Quote
MALWA Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 To trzeba nadal zbierać kasę i robić bazarki, bo Kasia może jeszcze potrzebować sporo pieniążków... Quote
lula2010 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ....widocznie to nie byly te domki i ludzie KASI.... Quote
Recommended Posts