Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może jeszcze ci państwo się odezwą i jakoś sensownie wytłumaczą - oby..
ja cieszę się.. bardzo się cieszę , że jest takie zainteresowanie sunią :klacz:

Posted

[quote name='malagos']I co u suni?[/QUOTE]

Sunia jest w lecznicy, dzisiaj dowiedziałam się że już nie grozi jej wywózka.
Ma zostać w najbliższych dniach wysterylizowana.

Posted

Domek z Podlasia odpadł, został domek w Zawierciu.
Jeśli weryfikacja wypadnie pomyślnie, mała może pojechać z Figu już w piątek/sobotę.
Teraz potrzebujemy miliona zaciśniętych mocno kciuków, żeby pani na żywo okazała się równie porządna, miła i solidna jak przez telefon.

Posted

Neris napisał(a):
Jeśli weryfikacja wypadnie pomyślnie, mała może pojechać z Figu już w piątek/sobotę.
Teraz potrzebujemy miliona zaciśniętych mocno kciuków, żeby pani na żywo okazała się równie porządna, miła i solidna jak przez telefon.

To ja zaciskam dwa!

Posted

kciuki mocno zaciśnięte :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Neris napisał(a):

I ja i moje jamniorki też mocno zaciskamy kciuki za Maleńką!!!
Oby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Małej!!!

Posted

Pan doktor nie zdążył wysterylizować małej, więc wyjazd możliwy będzie dopiero za 10-12 dni...

Dzisiaj pan doktor zadzwonił do mnie i osobiście mnie zapewniał, że mała ma u niego bezpieczne miejsce do czasu znalezienia DS. Zadzwonił też do pani Anny z Zawiercia i przemaglował ją telefonicznie.
Prosił również o pomoc w znalezieniu miejsca dla psa, mix pinczera, który będzie przechodził operację resekcji główki kości udowej po zwichnięciu i też będzie potrzebował domu/DT.