Lolalola Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ojej to przykre...:(........... sunieczko jeszcze bedziesz miala dobrze zobaczysz.... Quote
anica Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 może jeszcze ci państwo się odezwą i jakoś sensownie wytłumaczą - oby.. ja cieszę się.. bardzo się cieszę , że jest takie zainteresowanie sunią :klacz: Quote
Neris Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='malagos']I co u suni?[/QUOTE] Sunia jest w lecznicy, dzisiaj dowiedziałam się że już nie grozi jej wywózka. Ma zostać w najbliższych dniach wysterylizowana. Quote
malagos Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 O, to dobre wieści! a te domy, co były chętne, są nadal? Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 malagos napisał(a):O, to dobre wieści! a te domy, co były chętne, są nadal? no wlasnie,no wlasnie?? Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 jamnisiu ciocia musi zniknac na chwile...ale bede dzwonic w twojej sprawie:)3maj sie:) Quote
Neris Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Domek z Podlasia odpadł, został domek w Zawierciu. Jeśli weryfikacja wypadnie pomyślnie, mała może pojechać z Figu już w piątek/sobotę. Teraz potrzebujemy miliona zaciśniętych mocno kciuków, żeby pani na żywo okazała się równie porządna, miła i solidna jak przez telefon. Quote
magdola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Neris napisał(a):Domek z Podlasia odpadł, został domek w Zawierciu. Jeśli weryfikacja wypadnie pomyślnie, mała może pojechać z Figu już w piątek/sobotę. Teraz potrzebujemy miliona zaciśniętych mocno kciuków, żeby pani na żywo okazała się równie porządna, miła i solidna jak przez telefon. To ja zaciskam dwa! Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 zaciskam wszystko co sie da!!!!!!!!!!!!!!malenka szczescia zycze w koncu!! Quote
anica Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 kciuki mocno zaciśnięte :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Neris napisał(a):Domek z Podlasia odpadł, został domek w Zawierciu. Jeśli weryfikacja wypadnie pomyślnie, mała może pojechać z Figu już w piątek/sobotę. Teraz potrzebujemy miliona zaciśniętych mocno kciuków, żeby pani na żywo okazała się równie porządna, miła i solidna jak przez telefon. I ja i moje jamniorki też mocno zaciskamy kciuki za Maleńką!!! Oby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Małej!!! Quote
Neris Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Pan doktor nie zdążył wysterylizować małej, więc wyjazd możliwy będzie dopiero za 10-12 dni... Dzisiaj pan doktor zadzwonił do mnie i osobiście mnie zapewniał, że mała ma u niego bezpieczne miejsce do czasu znalezienia DS. Zadzwonił też do pani Anny z Zawiercia i przemaglował ją telefonicznie. Prosił również o pomoc w znalezieniu miejsca dla psa, mix pinczera, który będzie przechodził operację resekcji główki kości udowej po zwichnięciu i też będzie potrzebował domu/DT. Quote
anica Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Zaglądam do sunieczki ,bardzo mocno zaciskamy kciuki :) Quote
Recommended Posts