Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) To urocze stworzenie ma tylko rok, może półtora. Sunia zdążyła już zaznać piekła, znaleziono ją w jednej z podwarszawskich gmin z ciężko uszkodzoną łapką. Niestety łapkę trzeba było amputować, ale sunia zaskakująco dobrze sobie radzi. Jest cudowna, przylepna, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Najpóźniej w środę czeka ją wywóz do schroniska o złej sławie. Pilnie szukamy dla niej DT Edited June 5, 2012 by Neris Quote
BasiaD Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 O rany podnoszę mała..Ona nie może trafić do schroniska..Cioteczki pomoc potrzebna na cito!!! Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 no oczywiscie,ze nie moze trafic do schronu!!!!!!!ratujemy ja!!!! Quote
cancer43 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) Jaka ona piekna !!!Zróbmy cos !!!Nie mam kompletnie pomysłu,pozapraszałam ludzi z FB Jeżli nie zjedzie do mnie inny desant,moge dac jej tymczas - ale na krotko.Nie wiem co prawda co na to mój TZ.Jak dojdzie do przyjazdu,Lolka dzwoni do niego i go przekonuje Edited May 17, 2012 by cancer43 Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='cancer43']Jaka ona piekna !!!Zróbmy cos !!!Nie mam kompletnie pomysłu,pozapraszałam ludzi z FB Jeżli nie zjedzie do mnie inny desant,moge dac jej tymczas - ale na krotko.Nie wiem co prawda co na to mój TZ.Jak dojdzie do przyjazdu,Lolka dzwoni do niego i go przekonuje[/QUOTE] Lolka moze nawet jechac i zrobic mu kolacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Jamnisia musi byc uratowana!!!!! Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 rozsylajmy wszedzie mala gdzie sie da ciotki!!!!!!! ona w schronie nie ma szans......to by byly jej ostatnie dni:placz::placz::placz: Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='cancer43']Ale wiesz na co czekam....[/QUOTE] wiem.......to jest wszystko tragiczne....ktos dostanie pomoc,ktos nie....:(nie da sie uratowac wszystkich:( Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Lolalola']rozsylajmy wszedzie mala gdzie sie da ciotki!!!!!!! ona w schronie nie ma szans......to by byly jej ostatnie dni:placz::placz::placz:[/QUOTE] Powiadomilam ciotki od jamnikow... jamniki.eadopcje.org i tu ja dajcie, bo ja nie mam możliwości... Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='magdola']Powiadomilam ciotki od jamnikow... jamniki.eadopcje.org i tu ja dajcie, bo ja nie mam możliwości...[/QUOTE] kochana jestes!!!dziekuje!!! Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Już ja jedna ciotka dała na sos jamnikom, tylko potrzebna jest informacja do kogo kontakt i jakie miasto... Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='magdola']Już ja jedna ciotka dała na sos jamnikom, tylko potrzebna jest informacja do kogo kontakt i jakie miasto...[/QUOTE] wspaniale:) czekamy na Neris,wszystko poda oczywiscie!!! Quote
piesia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 zapisuję na razie malutką , nie wiem jak pomóc . Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='piesia']zapisuję na razie malutką , nie wiem jak pomóc .[/QUOTE] WITAJ:) rozsylaj gdzie sie da malutka, w grupie sila!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Umieściłam Maleńką na SOS Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/737 Tymczasowo podałam swoje dane do kontaktu, ale proszę o nie i miejsce pobytu Maleńkiej do uzupełnienia. Dla potrzeb ogłoszenia nadałam jej imię: Sonia.... Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Umieściłam Maleńką na SOS Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/737 Tymczasowo podałam swoje dane do kontaktu, ale proszę o nie i miejsce pobytu Maleńkiej do uzupełnienia. Dla potrzeb ogłoszenia nadałam jej imię: Sonia.... wspaniale Sarunia-Niunia,dziekujemy ogromnie:) jak pisalam wczesniej,jutro z rana Neris poda szczegoly!!....chyba poszla juz spac,miala BARDZOOOO ciezki dzien:( Quote
caryca26 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 O matko jaka śliczna jest. Nie wiem jak pomóc.Będę śledzić wątek i trzymać kciuki. Quote
Neris Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Kontakt na razie na mnie [email protected] 604551117 Quote
anica Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Boziu !!! dawno .. już tak nie ryczałam....na razie szok!!!! ale poźniej będziemy myśleć - jak pomóc!!! Sonia.. piękne imię.. Edited May 18, 2012 by anica Quote
Lolalola Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Witaj malenka kruszynko!!!ciocia musi pedzic,ale caly czas myslami z Toba,nie pozwolimy Cie dac do zadnego schronu i tyle!!! Quote
Recommended Posts