Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

To urocze stworzenie ma tylko rok, może półtora.

Sunia zdążyła już zaznać piekła, znaleziono ją w jednej z podwarszawskich gmin z ciężko uszkodzoną łapką. Niestety łapkę trzeba było amputować, ale sunia zaskakująco dobrze sobie radzi.
Jest cudowna, przylepna, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.

Najpóźniej w środę czeka ją wywóz do schroniska o złej sławie.

Pilnie szukamy dla niej DT

Edited by Neris
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jaka ona piekna !!!Zróbmy cos !!!Nie mam kompletnie pomysłu,pozapraszałam ludzi z FB

Jeżli nie zjedzie do mnie inny desant,moge dac jej tymczas - ale na krotko.Nie wiem co prawda co na to mój TZ.Jak dojdzie do przyjazdu,Lolka dzwoni do niego i go przekonuje

Edited by cancer43
Posted

[quote name='cancer43']Jaka ona piekna !!!Zróbmy cos !!!Nie mam kompletnie pomysłu,pozapraszałam ludzi z FB

Jeżli nie zjedzie do mnie inny desant,moge dac jej tymczas - ale na krotko.Nie wiem co prawda co na to mój TZ.Jak dojdzie do przyjazdu,Lolka dzwoni do niego i go przekonuje[/QUOTE]

Lolka moze nawet jechac i zrobic mu kolacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jamnisia musi byc uratowana!!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']rozsylajmy wszedzie mala gdzie sie da ciotki!!!!!!!
ona w schronie nie ma szans......to by byly jej ostatnie dni:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Powiadomilam ciotki od jamnikow...
jamniki.eadopcje.org i tu ja dajcie, bo ja nie mam możliwości...

Posted

[quote name='magdola']Już ja jedna ciotka dała na sos jamnikom, tylko potrzebna jest informacja do kogo kontakt i jakie miasto...[/QUOTE]

wspaniale:)
czekamy na Neris,wszystko poda oczywiscie!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Umieściłam Maleńką na SOS Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/737
Tymczasowo podałam swoje dane do kontaktu, ale proszę o nie i miejsce pobytu Maleńkiej do uzupełnienia.
Dla potrzeb ogłoszenia nadałam jej imię: Sonia....
wspaniale Sarunia-Niunia,dziekujemy ogromnie:)
jak pisalam wczesniej,jutro z rana Neris poda szczegoly!!....chyba poszla juz spac,miala BARDZOOOO ciezki dzien:(

Posted (edited)

Boziu !!! dawno .. już tak nie ryczałam....na razie szok!!!! ale poźniej będziemy myśleć - jak pomóc!!!
Sonia.. piękne imię..

Edited by anica