Gusiaczek Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Mattilu']Ovo, teraz to juz chyba bede zazdrosna...TZ Mattilu wlasnie powiedzial, ze jestes "mooolto carina". Juz nawet nie chodzi o te slowa(nawet nie bardzo rozumiem), ale ten ton!!! Hopka wyjatkowo zielonooka :ekmm::ekmm::ekmm:[/QUOTE] Hopeczko, wszak my z tej samej rasy, siostry bardzo podobne, zatem nawet goopio byłoby gdyby Wujek odrzucił mnie emocjonalnie ;) Gusiak opowiadała mi o Twej zielonej głębi spojrzenia :loveu: Klawo, że jesteśmy kochane i hołubione i mamy nie mniej klawe Stada :multi: Dobrego dnia Ovo brązowooka Quote
Ellig Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Dziewczyny cudownie sobie gadaja, zagladam z jesiennymi pozdrowieniami:) Quote
anica Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hopeczko, wszak my z tej samej rasy, siostry bardzo podobne, zatem nawet goopio byłoby gdyby Wujek odrzucił mnie emocjonalnie ;) Gusiak opowiadała mi o Twej zielonej głębi spojrzenia :loveu: Klawo, że jesteśmy kochane i hołubione i mamy nie mniej klawe Stada :multi: Dobrego dnia Ovo brązowooka[/QUOTE] .... z takim spojrzeniem:loveu:.. nie może być inaczej:p Quote
Celina12 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ovolinka sama niektóre fanty na bazarku reklamuje....:loveu::loveu: A na bazarku KTOŚ mi próbuje moje fanty zagarnąć-szczególnie ciewony abuś TOMSIONOWI :mad:Ale ja jamnicza,zażarta,mściwa,kopiąca itp :diabloti: Bedziem walczyć i nie zawaham się użyć LINECZKI Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Ellig']Dziewczyny cudownie sobie gadaja, zagladam z jesiennymi pozdrowieniami:)[/QUOTE] I my słoneczne serdeczności ślemy :) [quote name='anica'].... z takim spojrzeniem:loveu:.. nie może być inaczej:p[/QUOTE] :oops: [quote name='Celina12']Ovolinka sama niektóre fanty na bazarku reklamuje....:loveu::loveu: A na bazarku KTOŚ mi próbuje moje fanty zagarnąć-szczególnie ciewony abuś TOMSIONOWI :mad:Ale ja jamnicza,zażarta,mściwa,kopiąca itp :diabloti: Bedziem walczyć i nie zawaham się użyć LINECZKI[/QUOTE] Walczcie, ta jeeees! ;) Quote
anica Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 .. a my będziemy Hoooooopsać;) Jasia podnosząca Quote
Mattilu Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 A my za to hopkac ;) Hopka juz spokojniejsza Quote
Gusiaczek Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Jestem zaniepokojona - mam wrażenie, że placek wątróbkowy zbyt długo na balkonie :shake: Czas pokroić, podsuszyć! ale NIE! siedzi na dogo, a ciasteczka GDZIE? się pytam, gdzie? :placz: Ovo zdegustowana niespokojnie Quote
Mattilu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Gusiaczek']Jestem zaniepokojona - mam wrażenie, że placek wątróbkowy zbyt długo na balkonie :shake: Czas pokroić, podsuszyć! ale NIE! siedzi na dogo, a ciasteczka GDZIE? się pytam, gdzie? :placz: Ovo zdegustowana niespokojnie[/QUOTE] Ovo, dzialaj, rob cos! Szczeknij, pociagnij ja za pole albo nogawice, no przeciez nie mozna tego TAK zostawic!!! Hopka rownie zaniepokojona, choc tym razem zupelnie bezinteresownie :( Quote
Gusiaczek Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Mattilu']Ovo, dzialaj, rob cos! Szczeknij, pociagnij ja za pole albo nogawice, no przeciez nie mozna tego TAK zostawic!!! Hopka rownie zaniepokojona, choc tym razem zupelnie bezinteresownie :([/QUOTE] Hopka, padłam z niedoczekania ciasteczkowego :shake: Wzdycham przez sen, zamykam się w sobie, piszę do Ciebie - cyborg jestem, czy co ? Ovo pytajnik Quote
Mattilu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ovo, to chyba podpada pod jakis paragraf, tak dreczyc psa!!! Te kruchutkie, suchutkie, pyszniutkie ciasteczka, ktore pol Europy przejechaly!!! Dawac, dawac, dawac mojej Siostrze zaraz! Hopka solidarnie zdenerwowana Quote
Gusiaczek Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Rano ulitowała się - nie szczeknę, ciasteczka niczego sobie ;) Quote
Mattilu Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 No, wreszcie :) Hopka zalujaca ze jej tam nie ma Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Mattilu']No, wreszcie :) Hopka zalujaca ze jej tam nie ma[/QUOTE] Siostra, do grudnia ino mig! ;) Quote
Mattilu Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Taaa, łatwo Ci mówić, Ty już teraz wcinasz sobie placek wątróbkowy pokrojony na małe kwadraciki, a mi nic nie pieką, nic, podelce! siedzą tylko przy kompach a potem biegną na spacerek, do garów jak się biorą to tylko rosół i rosół. No a ile można zjeść gotowanego kurczaczka, pytam się?! nie żebym nie jadła... Hopka z pytaniem w oczach Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Mattilu']Taaa, łatwo Ci mówić, Ty już teraz wcinasz sobie placek wątróbkowy pokrojony na małe kwadraciki, a mi nic nie pieką, nic, podelce! siedzą tylko przy kompach a potem biegną na spacerek, do garów jak się biorą to tylko rosół i rosół. No a ile można zjeść gotowanego kurczaczka, pytam się?! nie żebym nie jadła... Hopka z pytaniem w oczach[/QUOTE] Pęęęęęęęęęęędzę z odpowiedzią: gotowanego kurczaka/indyka można .....OJ! MOŻNA zajadać codziennie! w każdej ilości! do tego ryżyk, marcheweczka ........ pod warunkiem, że zakitrane na balkonie nie som :mad: Siostra ugadamy się tak - ja Tobie ciasteczka, Ty mnie to co z rosołu, ok? Widzisz, życie to nie bajka - jedni gotują, drudzy pieką, trzeci i to i owo, że tak powiem a nam ozory ku ziemi ... ehhhhhhhhhhh, pieskie życie .... Ovo odpowiadająca Quote
inka33 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ozory też są smaczne - ino świńskie. :facelick: Quote
anica Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 .... każde ludzkie jedzenie jest smaczne... kurczaczek... indyczek...cielęcinka... wołowinka... marcheweczka... ryżyk :sabber: Jasia smakosz Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Lubimy sobotnio/niedzielne, poranne spacerki. Gusiak nie zapina smyczki, bo ni samochodów, ni ludziów, ni psów jeszcze nie ma. Wypadam kurcgalopkiem przed siebie! ..... po kilkunastu metrach siadam i czekam na starszą panią - gusiaka ;) gusiakowo się doczłapuje , ja pędzę dalej i znów przysiadam .... G. gada, że jej goopio, że zaufania do mnie nie ma, bo ja pilnuję się, wręcz boję, by nie zaginąć Na komendę "czekaj" przed jezdnią czekam, ale G. przywołuje i smyczkę zapina. Fakt, samochodów wcale się nie boję, bo ich nie zauważam, co martwi G. i całe stado :shake: Dzisiaj spotkałam goldena ... wyrywna nie byłam ku niemu - pies, jak pies, czym się zachwycać ;) Pani od goldena też uprawia swawolę sobota/niedziela Zatem niechaj sobota/niedziela rano trwa wiecznie ! G. gada jeszcze, że mnie bardzo kocha ........... akurat!, a gdzie rosoły??????????? się pytam! :mad: Ovo bezrosołowa ale wybiegana Quote
Mattilu Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ja tez lubie sobotnio/niedzielne poranki ale z innych wzgledow: przechodze z lozka do lozka, a na koniec, jak mam szczecie, moszcze sie po srodku calego stada w jednym lozku ;) niedzielnego rosolu zycze Ci Siostra! Hopka weekendowo wymiziana Quote
Gusiaczek Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 ehhhhhhhhhhhhhh, masz lepiej, u mnie szlaban na łóżka - Siwy nieugięty w tym temacie :shake: Quote
Ellig Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Cześć Ovo, wyslij Siwego na spacer i hopkaj do łóżeczka:) Quote
Gusiaczek Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Tak mnie Filip wybawił na spacerku, że padłam na podusi i ani dygnę ;) Quote
anica Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Tak mnie Filip wybawił na spacerku, że padłam na podusi i ani dygnę ;)[/QUOTE].... I tego nam bardzo brakuje Ovuś!.... fajne jest takie.... padnięcie:loveu: Jasia z racjiwiekuspowolniona Quote
Recommended Posts