Ellig Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Piekne zyczenia dla Ań i Hań:)Gusiaczku. [h=4]Ludwika Jerzego Kerna:[/h] [TABLE="align: center"] [TR] [TD]To imię przybyło z bardzo daleka, A ma smak naszego chleba i mleka. Jak malwa jest lub dziewanna: Anna. Annom na ogół nie dzieje się nic złego, Chyba że która ma pecha I trafi akurat na Henryka VIII-go Liczyć trzeba dokładnie - oto jedyna rada. Co ósmy Henryk Odpada. A poza tym do wzięcia dla Ann Jest panów ogromny klann. Niektórzy nawet wprost o to pytani Mówią, że bez Ani To oni ani, ani. [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Mattilu Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Czesc Siostra! Ty tez masz ciocie Anie? Nasze sa suuuper - mamy trzy :) Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Mattilu']Czesc Siostra! Ty tez masz ciocie Anie? Nasze sa suuuper - mamy trzy :)[/QUOTE] Tak, Anie są Super:) [quote name='inka33']Pozdrówka, Oveczko! :glaszcze:[/QUOTE] Siemaneczko Cioteczko :) [quote name='Ellig']Piekne zyczenia dla Ań i Hań:)Gusiaczku. [B]Ludwika Jerzego Kerna:[/B] [TABLE="align: center"] [TR] [TD]To imię przybyło z bardzo daleka, A ma smak naszego chleba i mleka. Jak malwa jest lub dziewanna: Anna. Annom na ogół nie dzieje się nic złego, Chyba że która ma pecha I trafi akurat na Henryka VIII-go Liczyć trzeba dokładnie - oto jedyna rada. Co ósmy Henryk Odpada. A poza tym do wzięcia dla Ann Jest panów ogromny klann. Niektórzy nawet wprost o to pytani Mówią, że bez Ani To oni ani, ani.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] Uwielbiam LJK :) Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Melduję się z wygnania .... tęskno nam za Bemowem ..... Własne śmieci, cudze dzieci, jakoś leci ...... Gusiak klnie na laptopa (woli starą kobyłę stacjonarną, ot taka niereformowalna jest). Poza tym mamy pożyczone "coś", co daje dostęp do neta i trza oszczędzać Zatem walnę się spać na wersalkę, bo mój ukochany fotel został w domku Trzymaneczko Ovo walnięta Quote
Ellig Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ovolinka pozwolisz:) Zapraszam serdecznie na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245743-B%C4%85d%C5%BA-oryginalna-Bazarek-do-12-sierpnia-do-godz-20"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...nia-do-godz-20[/URL] Quote
Isadora7 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Gusiaczek']Melduję się z wygnania .... tęskno nam za Bemowem ..... Własne śmieci, cudze dzieci, jakoś leci ...... Gusiak klnie na laptopa (woli starą kobyłę stacjonarną, ot taka niereformowalna jest). Poza tym mamy pożyczone "coś", co daje dostęp do neta i trza oszczędzać Zatem walnę się spać na wersalkę, bo mój ukochany fotel został w domku Trzymaneczko Ovo walnięta[/QUOTE] Ovcia ty wracaj - tęsknie za TOBOM. Rambo Żigolak Quote
Gusiaczek Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Ellig']Ovolinka pozwolisz:) Zapraszam serdecznie na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245743-Bądź-oryginalna-Bazarek-do-12-sierpnia-do-godz-20"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...nia-do-godz-20[/URL][/QUOTE] U Ciebie, Cioteczko, jak zawsze guściasto i pięknie :) [quote name='Isadora7']Ovcia ty wracaj - tęsknie za TOBOM. Rambo Żigolak[/QUOTE] Oj, i ja za TOBOM tysz Pono jutro finał, ale sprzątania (po co?) "od groma" :shake: Quote
Ellig Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Gusiaczku, jest pieknie to i sprzatc sama przyjemnosc;) Rambo, ty to jestes wzdychulec :razz: Quote
Gusiaczek Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Ellig']Gusiaczku, jest pieknie to i sprzatc sama przyjemnosc;) Rambo, ty to jestes wzdychulec :razz:[/QUOTE] Powoli ogarniemy ;) Siwy już dzisiaj zobaczy mieszkanko, a ja dopiero jutro :placz: Ovka uwielbia wzdychania Rambo ;) Quote
inka33 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Jakaś ta Wasza miłość taka platoniczna... ehhhh. :user: Quote
Mattilu Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ovka, ja tez nie wiem, po co oni sprzataja! Fajnie jest, papiery wszedzie fruwaja, folie mozna poszarpac, pusto w pokojach, wiec glos sie echem niesie:) Oni jakas obsesje majom. Hopka, Twoja siostra w remontowym (nie)szczesciu Quote
inka33 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ovcia, [URL="http://tiny.pl/hvbdw"][COLOR=#a52a2a][B]p o s z e r z[/B][/COLOR][/URL] sobie w wolnej chwilce, co...? :lol: I wszystkie swoje Cioteczki zabierz na [URL="http://tiny.pl/hvbdw"][B][COLOR=#a52a2a]p o s z e r z a n i e[/COLOR][/B][/URL]! ;) Quote
Mattilu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ovka, przysypalo Cie czyms w czasie tego remontu?! Czemu zamilklas?:crazyeye: Hopka zaniepokojona Quote
inka33 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ovcia pewnie pochłonięta sprzątaniem... daleka ciotka uspokajająca Quote
Gusiaczek Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='Mattilu']Ovka, przysypalo Cie czyms w czasie tego remontu?! Czemu zamilklas?:crazyeye: Hopka zaniepokojona[/QUOTE] Hopciu, przeszłam przez kolejne tornado w domu :shake: a właściwie ono przeze mnie .... Cały tydzień nikt nie ma dla mnie czasu, pozbawiono mnie przyczepności do podłoża - teraz nim wystartuję w miejscu przebieram odnóżami, a zabaweczka ucieka :mad: SiwoGusiakowe dzielne są, ale tak zmęczone, że marzą o powrocie do pracy, by odpocząć. Baaaaaaaardzo żałuję, że tym razem nie było dane nam się spotkać, ale co się odwlecze .... Siostra, jeszcze trochę i powrócimy z G. do normalności, bo, np. teraz, szykujemy się na spacer, po powrocie z którego zabieramy się za sprzątania ciąg dalszy (eeeeeeeee, zaczęło lać, więc jeszcze poczekamy) Trzymaj się i pomerdja Rodzince od nas:) Ovo oczekująca na spacer [quote name='inka33']Ovcia pewnie pochłonięta sprzątaniem... daleka ciotka uspokajająca[/QUOTE] Ano ..... Quote
Ellig Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Remonty sie koncza, zycie psiakow wraca do normalnosci, sciskanko:) Quote
Celina12 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Nie cierpię remontów.....a sama stale coś mam.... Quote
Gusiaczek Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Ellig']Remonty sie koncza, zycie psiakow wraca do normalnosci, sciskanko:)[/QUOTE] Oj, dobrze, że się kończą :) Ovo w domku bardzo szybko była znów u siebie w przeciwieństwie do czasów wygnania na Saską Kępę. Natomiast ja nie bardzo mogę się odnaleźć - np. na dogo pogubiłam się w wątkach, Ogonkach .... i nadal niewiele czasu mam, by ponadrabiać zaległości Wróciłam do pracy i odpoczywam ;) [quote name='Celina12']Nie cierpię remontów.....a sama stale coś mam....[/QUOTE] Kiedyś uwielbiałam rewolucje w domu, wszelkie remonty, przemeblowania, ale .... wyrosłam już z tego ;) Quote
Mattilu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ovo, fajnie sie jezdzi po panelach?! U nas w domu jest taki dlugi korytarz zakonczony sciana z kaloryferem - czasem pogon za zabawka koncze nosem w kaloryferze ;) Hopka slizgajaca sie Quote
Gusiaczek Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='Mattilu']Ovo, fajnie sie jezdzi po panelach?! U nas w domu jest taki dlugi korytarz zakonczony sciana z kaloryferem - czasem pogon za zabawka koncze nosem w kaloryferze ;) Hopka slizgajaca sie[/QUOTE] Nie zawsze ;) w sumie największą frajdę z moich ślizgów ma stado. Quote
Mattilu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Wiesz, ludzie tez cos z zycia musza miec...;) Quote
inka33 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Mattilu']Ovo, fajnie sie jezdzi po panelach?! U nas w domu jest taki dlugi korytarz zakonczony sciana z kaloryferem - czasem pogon za zabawka koncze nosem w kaloryferze ;) Hopka slizgajaca sie[/QUOTE] Hopeczko, uważaj na swój śliczny nochalek! :nerwy: daleka ciotka troskliwa Quote
Gusiaczek Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Mattilu']Wiesz, ludzie tez cos z zycia musza miec...;)[/QUOTE] taaaaa jes! niechaj się radują ;) Quote
Gusiaczek Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 To się Gusiak zawziął i poszłyśmy na Koło:) Było superaśnie - ja za piłką, później G. wpatrzona w zieloność na ławeczce siedząca Wracałyśmy przy działkach i ...... G. przyuważyła AST na łańcuchu (pilnowacz gołębi?) i się zaczęło ... wydarła się na "pana", wyklęła, że uszy mi odpadły prawieże ..... nie mam siły z tom babom ... :shake: kiedyś dostanie "po ryju", jak wróży Siwy od dawna A! i jeszcze zawarła bliższą znajomość z Panią pijącą i mieszczącą się w różnych kątach Bemowa ... Pani, wg. oceny G., przesympatyczna, kochająca zwierzęcinę wszelaką i żal, że Los wyrzucił Ją na margines Życia. Ot, Gusiak tak ma, że śmierdzące jej nie śmierdzi Quote
Recommended Posts