Mattilu Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Dziekujemy! Nawzajem:) Gusiaczku pamietaj, ja tez sie pisze na nastepny bazar ciasteczkowy! Powiem Ci szczerze ze juz sie nie moge doczekac spotkania Hopki i Ovki:) Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Mattilu']Dziekujemy! Nawzajem:) Gusiaczku pamietaj, ja tez sie pisze na nastepny bazar ciasteczkowy! Powiem Ci szczerze ze juz sie nie moge doczekac spotkania Hopki i Ovki:)[/QUOTE] Też bardzo czekam na spotkanie z nadzieją, że realnie polubimy się jako i w wirtualnu :) Ovka niecierpliwa z nadzieją No i ja, Gusiak ;) Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Jestem załamana, wracam do SPA !!!! :mad: Gusiak piecze, pachni a ja co? mam ino pilnować i nie próbować ? !! ? Ovo "to dla potrzebowskich Ogonków, zrozum. Też byłaś potrzebowska, też miałaś skarpetkę napełnioną, Gusia nie musiała się martwić, może innna "gusia" dzięki tobie martwić się nie będzie musiała"? G. No niby racja, ale one tak pachną ............ [IMG]http://images47.fotosik.pl/1789/2c065e9b62e46f0c.jpg[/IMG] Ovo Quote
Nutusia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Jeju, ale Ci współczuję, Ovencja... Powiedz Gusiakowi, żeby Ci dała kilka z mojej "puli" :O) Kreśka Quote
Mattilu Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Gusiaku, dla Hopki tez w lipcu upieczesz? Plooosiem :) Ovo pilnuj jezora bo Ci ucieknie!!! Mizianki:) Quote
Isadora7 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Gusiaczek']Jestem załamana, wracam do SPA !!!! :mad: Gusiak piecze, pachni a ja co? mam ino pilnować i nie próbować ? !! ? Ovo "to dla potrzebowskich Ogonków, zrozum. Też byłaś potrzebowska, też miałaś skarpetkę napełnioną, Gusia nie musiała się martwić, może innna "gusia" dzięki tobie martwić się nie będzie musiała"? G. No niby racja, ale one tak pachną ............ [IMG]http://images47.fotosik.pl/1789/2c065e9b62e46f0c.jpg[/IMG] Ovo[/QUOTE] Ovcia ja sie nie dziwie jej jak one pachnoM, a Dorota jest skOMpa i nam wydziela. Kombinujem jak się do nich dostać. Szczeliłem focha i nie żrem nic moze sie zlituje. Rambo niuchający gdzie ciasteczka Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Nutusia']Jeju, ale Ci współczuję, Ovencja... Powiedz Gusiakowi, żeby Ci dała kilka z mojej "puli" :O) Kreśka[/QUOTE] Dziękuję, ale jak znam G. z Twojej puli nie da nic:( Powiedz Nutusi żeby dała znać kiedy po ciacha przyjedzie, bo trza je upiec coby świeżutkie byli ;) [quote name='Mattilu']Gusiaku, dla Hopki tez w lipcu upieczesz? Plooosiem :) Ovo pilnuj jezora bo Ci ucieknie!!! Mizianki:)[/QUOTE] Jak nie? jak tak! pewnie, że upiekę z radością ogromną :) [quote name='Isadora7']Ovcia ja sie nie dziwie jej jak one pachnoM, a Dorota jest skOMpa i nam wydziela. Kombinujem jak się do nich dostać. Szczeliłem focha i nie żrem nic moze sie zlituje. Rambo niuchający gdzie ciasteczka[/QUOTE] Tak, tak G. mówiła, że Dorota na skąpą wygląda;) Ovka wszystkowiedząca Quote
Nutusia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 O czwartku coś duma Nutusia, bo wtedy już będzie panią swojego czasu (Synio w Łodzi uś będzie, a może nawet my na dworze, jak ten na górze piecyk włączy...) ;) Banda na ciacha (sz)czekająca :) Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Nutusia']O czwartku coś duma Nutusia, bo wtedy już będzie panią swojego czasu (Synio w Łodzi uś będzie, a może nawet my na dworze, jak ten na górze piecyk włączy...) ;) Banda na ciacha (sz)czekająca :)[/QUOTE] Czwartek. Ok. Quote
inka33 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ha! Dopadłam Ovol-inkę! :p Trochę się boję, czy na mnie nie nawarczy i nie będę musiała wiać z krzykiem... :nerwy: Quote
Nutusia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 To zależy czy masz ciastka czy nie ;) Na bazarek dla Duszynki chciałabym po znajomości zaprosić...[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242151-Dla-DUSZKI-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ciuszki-kosmetyki-do-24-04[/url] Quote
Isadora7 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Gusiaczek'] Tak, tak G. mówiła, że Dorota na skąpą wygląda;) Ovka wszystkowiedząca[/QUOTE] No widzsz Ovka - ty nas rozumiesz. Rambo, Ruda i Ganga. Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='inka33']Ha! Dopadłam Ovol-inkę! :p Trochę się boję, czy na mnie nie nawarczy i nie będę musiała wiać z krzykiem... :nerwy:[/QUOTE] Cześć Cioteczko :) Fajnie, że mnie dopadłaś ;) Ovo absolutnie niewarcząca [quote name='Nutusia']To zależy czy masz ciastka czy nie ;) Na bazarek dla Duszynki chciałabym po znajomości zaprosić...[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242151-Dla-DUSZKI-różności-ciuszki-kosmetyki-do-24-04[/URL][/QUOTE] Ciasteczka na czwartek będą ;) [quote name='Isadora7']No widzsz Ovka - ty nas rozumiesz. Rambo, Ruda i Ganga.[/QUOTE] jasne, że tak Ovo rozumiejąca Quote
Ellig Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Gusiaczku czy moge zaprosic? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242327-Cacka-Krysi-Sienkiewicz-i-Jej-Przyjaci%C3%B3%C5%82-do-27-04-2013-r[/url] Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Ellig']Gusiaczku czy moge zaprosic? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242327-Cacka-Krysi-Sienkiewicz-i-Jej-Przyjaciół-do-27-04-2013-r[/URL][/QUOTE] Elu, zawsze i wszędzie :) Quote
inka33 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Rety, tylko jak ja się przekopię przez te ponad pół setki stron, żeby ciekawośc zaspokoić... :huh: Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='inka33']Rety, tylko jak ja się przekopię przez te ponad pół setki stron, żeby ciekawośc zaspokoić... :huh:[/QUOTE] Miło nam, że w ogóle Ci się chce ;) Quote
inka33 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Gusiaczek']Miło nam, że w ogóle Ci się chce ;)[/QUOTE] No właśnie mi się nie chce! :( Ale chcę! :) Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='inka33']No właśnie mi się nie chce! :( Ale chcę! :)[/QUOTE] Hihihihihihih, dobre ;) Quote
Mattilu Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Cześć Ovo, jak tam - spadło jakieś ciastko dla Ciebie z blatu kuchennego? życzę Ci tego z serca! Hopka Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Mattilu']Cześć Ovo, jak tam - spadło jakieś ciastko dla Ciebie z blatu kuchennego? życzę Ci tego z serca! Hopka[/QUOTE] Siostra, spadły ale te pokruszone :placz: Obiecała, że dzisiaj poczyni dużą porcję i dla mnie Buziole :) Ovka pełna nadziei Quote
inka33 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ovuś, ta Duża dobra jest - z głodu Ci nie da zejść! :glaszcze: daleka ciocia pełna troski Quote
Mattilu Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 przeczytałam: z głodu nie da Ci zjeść (w domyśle: zje SAMA!) :loveu: Quote
Gusiaczek Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='inka33']Ovuś, ta Duża dobra jest - z głodu Ci nie da zejść! :glaszcze: daleka ciocia pełna troski[/QUOTE] Wczoraj Gusiak chałturzyła z ciastkami na dodatkowe zamówienie - smaczne jej wyszły ;) [quote name='Mattilu']przeczytałam: z głodu nie da Ci zjeść (w domyśle: zje SAMA!) :loveu:[/QUOTE] Hihihihihihihi kto wie, czy nie zjadłaby ;) Quote
inka33 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Wczoraj Gusiak chałturzyła z ciastkami na dodatkowe zamówienie - smaczne jej wyszły ;) Hihihihihihihi kto wie, czy nie zjadłaby ;)[/QUOTE] Smacznego! :) i Na zdrowie! :) Quote
Recommended Posts