edyseja Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ok, zawsze i u mnie można zostawić. Zdrówka życzę.[/QUOTE] Dzięki. Mam już ovkowy kocyk i ciacha. :) Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='edyseja']Dzięki. Mam już ovkowy kocyk i ciacha. :)[/QUOTE] Zatem zadzwonię już dziś, bo Ovka właśnie zeżarła do imentu kocyk :) Quote
Nutusia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ovka - coś Ty - wiosnę już czujesz, że postanowiłaś się kocyka pozbyć? ;) Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Nutusia']Ovka - coś Ty - wiosnę już czujesz, że postanowiłaś się kocyka pozbyć? ;)[/QUOTE] Postanowiłam mieć nowy :eviltong: Quote
Gusiaczek Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Mówię Wam, fajnie jest - śnieżek, spacerki na Kole. W lesie jest naprawdę cudnie. Ale, ale !!! najważniejsza wiadomość - zostałam zaręczona z Ciapkiem :loveu: Narzeczony z palucha wywleczony, czarny z białym krawatem, teściowa Ula całkiem fajowa. Ciapek nie ma nic na przeciwko, że dzieci z nas nie będzie zatem na urodzie mi nie ubędzie. "Linka! uciekaj, bo cię Guśka na bazarku sprzeda" - Siwy się drze na całe miasto. A taki był zawzięty, no! ;) teraz kocha mnie jak ... ja jego:multi: Specjalnie się nie bojam, ale czujna bywam. Czasami, gdy coś przeskrobię:razz: Guśka gada, że wrócę do Spa Olkusz. A niech se gada - od tego nikt nie umarł, a jej może lżej ;) Quote
Gusiaczek Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='Mattilu']A co Ovka przeskrobuje?[/QUOTE] Tak po prawdzie grzeczna jestem, ale Gusiak czasami się przyczepi i straszy Spa ... bezpodstawnie :) Quote
Ellig Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Tak po prawdzie grzeczna jestem, ale Gusiak czasami się przyczepi i straszy Spa ... bezpodstawnie :)[/QUOTE] Nie boj zaby Linka:razz: Quote
Nutusia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Gusiaka znam lat blisko 30 i już widzę jak obiera kierunek Olkusz ;) Spokojna Twoja szorstkowłosość :) Gratuluję zięcia, Gusiaczku - z opisu niezły z niego elegancik - krawat ma, fiu, fiu.... Quote
Gusiaczek Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='Ellig']Nie boj zaby Linka:razz:[/QUOTE] Staram się nie okazywać, że wcale się nie boję. Niech się Gusiak stresuje :evil_lol: [quote name='Nutusia']Gusiaka znam lat blisko 30 i już widzę jak obiera kierunek Olkusz ;) Spokojna Twoja szorstkowłosość :) Gratuluję zięcia, Gusiaczku - z opisu niezły z niego elegancik - krawat ma, fiu, fiu....[/QUOTE] Łomatko :crazyeye: 30 !!??!! To Wy takie bardziej starsze ode mnie ? ;) Quote
Nutusia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Wiesz co, Ovka - ja to raczej kiepska w liczeniu jezdem - mam zawodowe liczydło w domu, to co se będę głowę zawracać. Tak na oko te trzydziestkę rzuciłam, bo chiba będzie więcej... Od Ciebie takie raczej dużo starsze jesteśmy, nawet wg "przelicznika" :) A przy okazji zapraszam wszystkich do naszej nowej podopiecznej - Fraszki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239795-Fraszka-psi-ideał-szuka-równie-idealnego-domu?p=20425265#post20425265[/url] Quote
Gusiaczek Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='Nutusia']Wiesz co, Ovka - ja to raczej kiepska w liczeniu jezdem - mam zawodowe liczydło w domu, to co se będę głowę zawracać. Tak na oko te trzydziestkę rzuciłam, bo chiba będzie więcej... Od Ciebie takie raczej dużo starsze jesteśmy, nawet wg "przelicznika" :) A przy okazji zapraszam wszystkich do naszej nowej podopiecznej - Fraszki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239795-Fraszka-psi-ideał-szuka-równie-idealnego-domu?p=20425265#post20425265[/URL][/QUOTE] Nie chiba, ale na pewno więcej ... U Fraszki zameldowawszy się, a jakże;) Quote
Mattilu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 No to co strasza jak nic nie przeskrobawszy?! Miziac maja i juz:eviltong: Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Mattilu']No to co strasza jak nic nie przeskrobawszy?! Miziac maja i juz:eviltong:[/QUOTE] Miziać chcą, aż za bardzo, ale ja mało przytulińska i miziakowa jestem. Po brzuniu? - jak najbardziej , ale tylko wtedy gdy JA mam takie życzenie :evil_lol: Quote
Nutusia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Gusiaczku - sprawdziłaś dobrze?... Może Ovka to nie pies, ale... KOT? ;) Oj, żeby mi się choć raz taki stworek niemiziankowy trafił, ale nie - wszystkie się kleją, jak na super glu! :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Nutusia']Gusiaczku - sprawdziłaś dobrze?... Może Ovka to nie pies, ale... KOT? ;) Oj, żeby mi się choć raz taki stworek niemiziankowy trafił, ale nie - wszystkie się kleją, jak na super glu! :)[/QUOTE] Filip: - mamo, Ovo miauczy jak kot, chrumka jak świnka .... to chyba przebrana papuga :evil_lol: Trafi Ci się, trafi - jeszcze ze 30 kolejnych i ... masz, jak w banku :multi::evil_lol::multi: Quote
Nutusia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A izis - czyli nie do końca pies i miziać się nie lubi :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Nutusia']A izis - czyli nie do końca pies i miziać się nie lubi :)[/QUOTE] Na to wyszło :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Gusiak na II szychtę się szykuje, więc wpadłam do Was na chwilę ;) O braku czasu chcę poklikać: siusiuuuuuu, zwłaszcza wieczorne, strasznie intensywne miewam, a ja nie mam czasu kucać tak długo! lecę 100x100, a ono za mną :mad: Koopsanko też słuszne - a ja nie mam czasu - idę, a ono za mną :mad: Gusiak gada, że kilka metrów ma do sprzątania, ale ... ja nie mam czasu! Jedzenie nie zając, niby i prawda, ale ja nie mam czasu stać nad gopią miską! bierę paździerza i lecę, a ono przede mną :mad: spanie?????? no, chyba kogoś pogięło - nie mam czasu ! bywa, że zmognie :mad:, a ja nadal nie mam czasu ! Dobra, spadam, bo ... nie mam czasu! Quote
Nutusia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 O kurczaki - aleś zalatana! Taki zachrzan, że normalnie nie ma kiedy taczki załadować! :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Nutusia']O kurczaki - aleś zalatana! Taki zachrzan, że normalnie nie ma kiedy taczki załadować! :)[/QUOTE] Prawdę rzekłaś Ciocia :) Quote
Ziutka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='anica']Zaglądamy i buziolki zostawiamy:loveu:[/QUOTE] My też :) :) :) Quote
Gusiaczek Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='anica']Zaglądamy i buziolki zostawiamy:loveu:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']My też :) :) :)[/QUOTE] Witamy Cioteczki i Alessandro, rzecz jasna :) Quote
Mattilu Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dzień doberek:) A zdjęcia Ovolinki jakieś będą? Quote
Recommended Posts