Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówię Wam, fajnie jest - śnieżek, spacerki na Kole. W lesie jest naprawdę cudnie.
Ale, ale !!! najważniejsza wiadomość - zostałam zaręczona z Ciapkiem :loveu:
Narzeczony z palucha wywleczony, czarny z białym krawatem, teściowa Ula całkiem fajowa.
Ciapek nie ma nic na przeciwko, że dzieci z nas nie będzie zatem na urodzie mi nie ubędzie.

"Linka! uciekaj, bo cię Guśka na bazarku sprzeda" - Siwy się drze na całe miasto.
A taki był zawzięty, no! ;) teraz kocha mnie jak ... ja jego:multi:
Specjalnie się nie bojam, ale czujna bywam.
Czasami, gdy coś przeskrobię:razz: Guśka gada, że wrócę do Spa Olkusz.
A niech se gada - od tego nikt nie umarł, a jej może lżej ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Tak po prawdzie grzeczna jestem, ale Gusiak czasami się przyczepi i straszy Spa ... bezpodstawnie :)[/QUOTE]
Nie boj zaby Linka:razz:

Posted

Gusiaka znam lat blisko 30 i już widzę jak obiera kierunek Olkusz ;) Spokojna Twoja szorstkowłosość :)
Gratuluję zięcia, Gusiaczku - z opisu niezły z niego elegancik - krawat ma, fiu, fiu....

Posted

[quote name='Ellig']Nie boj zaby Linka:razz:[/QUOTE]

Staram się nie okazywać, że wcale się nie boję. Niech się Gusiak stresuje :evil_lol:

[quote name='Nutusia']Gusiaka znam lat blisko 30 i już widzę jak obiera kierunek Olkusz ;) Spokojna Twoja szorstkowłosość :)
Gratuluję zięcia, Gusiaczku - z opisu niezły z niego elegancik - krawat ma, fiu, fiu....[/QUOTE]

Łomatko :crazyeye: 30 !!??!! To Wy takie bardziej starsze ode mnie ? ;)

Posted

Wiesz co, Ovka - ja to raczej kiepska w liczeniu jezdem - mam zawodowe liczydło w domu, to co se będę głowę zawracać. Tak na oko te trzydziestkę rzuciłam, bo chiba będzie więcej... Od Ciebie takie raczej dużo starsze jesteśmy, nawet wg "przelicznika" :)

A przy okazji zapraszam wszystkich do naszej nowej podopiecznej - Fraszki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239795-Fraszka-psi-ideał-szuka-równie-idealnego-domu?p=20425265#post20425265[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']Wiesz co, Ovka - ja to raczej kiepska w liczeniu jezdem - mam zawodowe liczydło w domu, to co se będę głowę zawracać. Tak na oko te trzydziestkę rzuciłam, bo chiba będzie więcej... Od Ciebie takie raczej dużo starsze jesteśmy, nawet wg "przelicznika" :)

A przy okazji zapraszam wszystkich do naszej nowej podopiecznej - Fraszki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239795-Fraszka-psi-ideał-szuka-równie-idealnego-domu?p=20425265#post20425265[/URL][/QUOTE]

Nie chiba, ale na pewno więcej ...
U Fraszki zameldowawszy się, a jakże;)

Posted

[quote name='Mattilu']No to co strasza jak nic nie przeskrobawszy?! Miziac maja i juz:eviltong:[/QUOTE]

Miziać chcą, aż za bardzo, ale ja mało przytulińska i miziakowa jestem.
Po brzuniu? - jak najbardziej , ale tylko wtedy gdy JA mam takie życzenie :evil_lol:

Posted

Gusiaczku - sprawdziłaś dobrze?... Może Ovka to nie pies, ale... KOT? ;)
Oj, żeby mi się choć raz taki stworek niemiziankowy trafił, ale nie - wszystkie się kleją, jak na super glu! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Gusiaczku - sprawdziłaś dobrze?... Może Ovka to nie pies, ale... KOT? ;)
Oj, żeby mi się choć raz taki stworek niemiziankowy trafił, ale nie - wszystkie się kleją, jak na super glu! :)[/QUOTE]

Filip:
- mamo, Ovo miauczy jak kot, chrumka jak świnka .... to chyba przebrana papuga
:evil_lol:
Trafi Ci się, trafi - jeszcze ze 30 kolejnych i ... masz, jak w banku :multi::evil_lol::multi:

Posted

Gusiak na II szychtę się szykuje, więc wpadłam do Was na chwilę ;)

O braku czasu chcę poklikać:

siusiuuuuuu, zwłaszcza wieczorne, strasznie intensywne miewam,
a ja nie mam czasu kucać tak długo!
lecę 100x100, a ono za mną :mad:
Koopsanko też słuszne - a ja nie mam czasu - idę, a ono za mną :mad:
Gusiak gada, że kilka metrów ma do sprzątania, ale ... ja nie mam czasu!

Jedzenie nie zając, niby i prawda, ale ja nie mam czasu stać nad gopią miską!
bierę paździerza i lecę, a ono przede mną :mad:

spanie?????? no, chyba kogoś pogięło - nie mam czasu !
bywa, że zmognie :mad:, a ja nadal nie mam czasu !

Dobra, spadam, bo ... nie mam czasu!