Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ludka']Ja probowalam i to nie raz. Pyyychaaa!
Melduje, ze anioly juz w swoich domach. Opiekunki aniolow zachwycone, bo w bezposrednim kontakcie jeszcze zyskaly na uroku. Podziekowania dla Olgi :)[/QUOTE]

Ogromnie się cieszymy:)
Myślę, że za jakiś czas Olga znów rozanieli dogo;)

Posted

Zajryzjcie proszę do kruszynki, mi wsio opadło, chyba nie mam już sił na dogo...:(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-Suka-w-zaawansowanej-ciąży-wyrzucona-za-płot-BŁAGAM-POMÓŻCIE[/URL]

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witam cioteczki:)
Wpadłam zameldować jedynie, ze przeziębienie mnie pokonało.
Spadam do łóżeczka.[/QUOTE]
Ojoj...trzymaj się Gusiaczku!

Posted

Czekam z niecierpliwością, jako i Siwy na 44;)

[quote name='Nutusia']Czyli to jednak była nierówna walka :( Ale nie bój żaby, w poniedziałek podrzucę Ci super poncho i od razu Ci się lepiej zrobi ;)[/QUOTE]

Posted

Opowieść od koleżanki J.:

Sąsiedzi wyjeżdżali na jakiś czas i poprosili J. żeby wyprowadzała ich psiaka.
J. trzy razy dziennie meldowała się, karmiła, a biorąc smycz mówiła "spacerek".
Psina w podskokach radosnych chadzała z opiekunką.
Właściciele wrócili i po jakimś czasie J. ma telefon:
- słuchaj, nasz pies zwariował!
- ??????????
- no tak! kiedy mówimy o wnuku, a nie daj boże jest on u nas i tylko powiemy ...
"Kacperek" pies pędzi do drzwi jak oszalały, skacze, piszczy .... coś ty mu zrobiła??!!??

:):):)

Sprawdziłam, działa! - Ovka teraz chodzi na Kacperki;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witam cioteczki:)
Wpadłam zameldować jedynie, ze przeziębienie mnie pokonało.
Spadam do łóżeczka.[/QUOTE]
Zdrowiej, Gusiaczku, i to szybko!

[quote name='Gusiaczek']Opowieść od koleżanki J.:

Sąsiedzi wyjeżdżali na jakiś czas i poprosili J. żeby wyprowadzała ich psiaka.
J. trzy razy dziennie meldowała się, karmiła, a biorąc smycz mówiła "spacerek".
Psina w podskokach radosnych chadzała z opiekunką.
Właściciele wrócili i po jakimś czasie J. ma telefon:
- słuchaj, nasz pies zwariował!
- ??????????
- no tak! kiedy mówimy o wnuku, a nie daj boże jest on u nas i tylko powiemy ...
"Kacperek" pies pędzi do drzwi jak oszalały, skacze, piszczy .... coś ty mu zrobiła??!!??

:):):)

Sprawdziłam, działa! - Ovka teraz chodzi na Kacperki;)[/QUOTE]
:) :) :)

Posted

Niestety nie dane mi było iść z Linką na pierwszy śnieżny spacerek.
Przeziębienie trzyma mnie doma:(
Jacek relacjonował.
Wyszła i zamarła! Rozgląda się, rozgląda i wącha.
Siwy zachęca do przełamania niepewności.
Ovo pierwsze co, spróbowała, jak "to" smakuje;)
Posmakowało.
Po następne tarzała się jak goopia i była zachwycona:)

Czyli - psia norma:)

Posted

Nie wiem który to śnieżek naszego Nowego Nabytku, w każdym bądź razie skacze w zaspach niczym pchełka - chętnie by pośmigała tylko ja bym jej potem nie dogoniła. ;) Ciekawa jestem czy Ovka przypadnie Pipi do gustu, ciężko mi wyczuć zamiary rudzielca. Dziś najpierw ze złością oszczekała corgiego, a za chwilę poskromiwszy niecne swe zapędy zachęcała łapką do zabawy. :)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :)

Posted

Ovka nie podejmuje (póki co) walki i obszczekana ignoruje "napastnika". Cóż, musimy się kiedyś przekonać;)

[quote name='edyseja']Nie wiem który to śnieżek naszego Nowego Nabytku, w każdym bądź razie skacze w zaspach niczym pchełka - chętnie by pośmigała tylko ja bym jej potem nie dogoniła. ;) Ciekawa jestem czy Ovka przypadnie Pipi do gustu, ciężko mi wyczuć zamiary rudzielca. Dziś najpierw ze złością oszczekała corgiego, a za chwilę poskromiwszy niecne swe zapędy zachęcała łapką do zabawy. :)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :)[/QUOTE]

Posted

Ovolinko, pozwolisz:)

[B]Zapraszamy na piękny bazarek:smile:[/B]

[COLOR=#0000cd][SIZE=6][FONT=comic sans ms][B]"Celebruj życie w dobrym stylu!"[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234202-Mega-bazarek-bi%C5%BCuteryjny-Celebruj-%C5%BCycie-w-dobrym-stylu-do-9-listopada-do-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00[/URL]

Posted

U mnie psia norma całkiem inna - kocyk i miejscówka na fotelu przy kominku, a na śnieg - mokry i zimny, to na siłę, za uszy wyciągane wychodzą i zanim jeszcze dobrze wyjdą - już wracają ;)
Dziś nie dam rady podjechać - musicie do jutra wytrzymać w starych kurtkach i narzutkach :(

Posted

:-( to ja z szlaflorka nie wyłażę:-(
Siwy w podkoszulku:-(
a miało być tak fajnie:evil_lol:

Szkoda, bo Dorotka ma dzisiaj wpaść na sesję;)

Twoja norma ma to do siebie, że ma kominek. Nasza norma ma ew. włączone kaloryfery;)

[quote name='Nutusia']U mnie psia norma całkiem inna - kocyk i miejscówka na fotelu przy kominku, a na śnieg - mokry i zimny, to na siłę, za uszy wyciągane wychodzą i zanim jeszcze dobrze wyjdą - już wracają ;)
Dziś nie dam rady podjechać - musicie do jutra wytrzymać w starych kurtkach i narzutkach :([/QUOTE]

Posted

No trudno - musicie do jutra wytrzymać, bo ja dziś "gwiazdorzę", o czym zupełnie w piątek... zapomniałam! ;)
U nas teraz kominek już nie jest normą, odkąd Sławek siedzi i dmucha dymem papierosowym do pieca od CO, a nie do kasety kominka... Strach się bać co będzie, gdy od przyszłego poniedziałku będzie miał e-papierosa - żeby nas tylko... nie zamroził!!!!! :)