Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE][quote name='Gusiaczek']kombinowała, kombinowała i wykombinowała:)
[/QUOTE]
.. mądra Ovolinka !
...Kochany Gusiaczek!
Huuuuuuuuuuuura!!!!!!:laola:

Posted

Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:
I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Cześć, to ja, Ovo
pogadam sobie do Was ;)
Jestem bardzo w Gusi zakochana - budzę ją o 6.00, 7.00 i idziemy szaleć po trawnikach, a co? ;)
Tak naprawdę pokochałam towarzystwo całe i niech tak zostanie.
Jacek nadal zaparty, ale ja wiem, czuję, że kocha mnie ogromnie.
G. gada, że błyszczę się "jak psu jaja", a ja po pośtu mam ładne włoski:)
No i nikt nie wie, że umiem podsłuchiwać ...
"co z Ovką? zostaje?"
a Guśka na to "a JAK??!!?? ktoś inny ma Ją pokochać, ktoś inny będzie kochany??
Chyba szlag by mnie trafił"
Zatem zazdrością kierowana ma to, na co zasłużyła!
ZOSTAJĘ![/QUOTE]

Fantastyczna wiadomość:-) Ovolinko, bądź szczęśliwa:-) Ty Gusiaczku i cała Wasza Rodzinka też:-)

Posted

[quote name='Ellig']Gusiaczkowa Rodzinko, dziekuje:)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2214/64a50120df3c980f.jpg[/IMG][/QUOTE]

Cała radość po naszej stronie:)
Zdjęcie cudne, dziękujemy:)

[quote name='Malgoska']Ovolinka zostaje u Ciebie? :):):):)[/QUOTE]

Nie pytałam jej o zdanie, ale .. tak:)

[quote name='Nutusia']Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:
I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Przyjechała ciocia N. rano z wyprawką i ja z pycholem do Niej:" Wiedziałaś, że zostanie! wiedziałaś!" ;)

[quote name='Malgoska']wspaniała wiadomosc:)[/QUOTE]

Oby takich wiadomości było aż za dużo! :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Fantastyczna wiadomość:-) Ovolinko, bądź szczęśliwa:-) Ty Gusiaczku i cała Wasza Rodzinka też:-)[/QUOTE]

Tyle miłości i zwariowania nie miałam od lat.
Buziaki Cioteczko:)

Posted

[quote name='edyseja']Od samego początku czułam, że tak się to skończy. ;) Gratuluję nowej i nie nowej zarazem, pięknej domowniczki. :)[/QUOTE]

Dzięki:)
Ovo zachowuje się tak, jakby doskonale wiedziała o mojej decyzji. Po pośtu szaleństwo!

[quote name='jola_li']Dobrze, że tu wpadłam przed nocą - będzie mi się radośnie i spokojnie spało :).
Zamawiam sen o szczęśliwej Ovusi ze szczęśliwą Rodziną:)![/QUOTE]

:) i jak nocka?;)

Posted

[quote name='Nutusia']Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:
I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?...
słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:......

Posted

[quote name='anica']Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?...
słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:......[/QUOTE]

po prostu były sobie przeznaczone:)

Posted

[quote name='anica']Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?...
słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:......[/QUOTE]

Anico, nawet nie chę wiedzieć, co Ovo w życiu przeszła.
Była bita na 100% :(
Rozkochała nas w sobie i .. już:)

[quote name='Malgoska']po prostu były sobie przeznaczone:)[/QUOTE]

Też tak myślę:)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Elu Najukochańsza:loveu::Rose:[/QUOTE]

.... jak słodko :loveu::loveu::loveu:
ale te dziewczyny.... szczęśliwe :laola:[url]http://images10.fotosik.pl/2223/9a9a5ff243926767.jpg[/url]
taaaaaaaaaaak ja wiem o czym mówisz :) dokładnie tak samo Jasieńka rozkochała nas w sobie... rozumiem :loveu:

Posted

Gusiaczku, gratulacje z powodu powiększenia Rodziny. Cudna sunia w cudnej Rodzinie. :loveu:

Nie chcecie do kompletu kotka? Moj rudy tez sie straaasznieee nuuudziiii. :evil_lol: