anica Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [QUOTE][quote name='Gusiaczek']kombinowała, kombinowała i wykombinowała:) avatar cudny - wiem;)[/QUOTE] [/QUOTE] .. mądra Ovolinka ! ...Kochany Gusiaczek! Huuuuuuuuuuuura!!!!!!:laola: Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 :loveu::loveu::Rose::loveu::loveu: [quote name='anica'].. mądra Ovolinka ! ...Kochany Gusiaczek! Huuuuuuuuuuuura!!!!!!:laola:[/QUOTE] Quote
Ellig Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Gusiaczkowa Rodzinko, dziekuje:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2214/64a50120df3c980f.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Gusiaczek']Cześć, to ja, Ovo pogadam sobie do Was ;) Jestem bardzo w Gusi zakochana - budzę ją o 6.00, 7.00 i idziemy szaleć po trawnikach, a co? ;) Tak naprawdę pokochałam towarzystwo całe i niech tak zostanie. Jacek nadal zaparty, ale ja wiem, czuję, że kocha mnie ogromnie. G. gada, że błyszczę się "jak psu jaja", a ja po pośtu mam ładne włoski:) No i nikt nie wie, że umiem podsłuchiwać ... "co z Ovką? zostaje?" a Guśka na to "a JAK??!!?? ktoś inny ma Ją pokochać, ktoś inny będzie kochany?? Chyba szlag by mnie trafił" Zatem zazdrością kierowana ma to, na co zasłużyła! ZOSTAJĘ![/QUOTE] Fantastyczna wiadomość:-) Ovolinko, bądź szczęśliwa:-) Ty Gusiaczku i cała Wasza Rodzinka też:-) Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Ellig']Gusiaczkowa Rodzinko, dziekuje:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2214/64a50120df3c980f.jpg[/IMG][/QUOTE] Cała radość po naszej stronie:) Zdjęcie cudne, dziękujemy:) [quote name='Malgoska']Ovolinka zostaje u Ciebie? :):):):)[/QUOTE] Nie pytałam jej o zdanie, ale .. tak:) [quote name='Nutusia']Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Przyjechała ciocia N. rano z wyprawką i ja z pycholem do Niej:" Wiedziałaś, że zostanie! wiedziałaś!" ;) [quote name='Malgoska']wspaniała wiadomosc:)[/QUOTE] Oby takich wiadomości było aż za dużo! :) Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Ewa Marta']Fantastyczna wiadomość:-) Ovolinko, bądź szczęśliwa:-) Ty Gusiaczku i cała Wasza Rodzinka też:-)[/QUOTE] Tyle miłości i zwariowania nie miałam od lat. Buziaki Cioteczko:) Quote
jola_li Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dobrze, że tu wpadłam przed nocą - będzie mi się radośnie i spokojnie spało :). Zamawiam sen o szczęśliwej Ovusi ze szczęśliwą Rodziną:)! Quote
edyseja Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Od samego początku czułam, że tak się to skończy. ;) Gratuluję nowej i nie nowej zarazem, pięknej domowniczki. :) Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='edyseja']Od samego początku czułam, że tak się to skończy. ;) Gratuluję nowej i nie nowej zarazem, pięknej domowniczki. :)[/QUOTE] Dzięki:) Ovo zachowuje się tak, jakby doskonale wiedziała o mojej decyzji. Po pośtu szaleństwo! [quote name='jola_li']Dobrze, że tu wpadłam przed nocą - będzie mi się radośnie i spokojnie spało :). Zamawiam sen o szczęśliwej Ovusi ze szczęśliwą Rodziną:)![/QUOTE] :) i jak nocka?;) Quote
anica Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Nutusia']Zostaje z Gusiaczkami, fararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: I cóż mam jeszcze napisać?... Że... od pierwszej rozmowy z Gusiaczkiem na temat tymczasu, wiedziałam, że tak będzie?:razz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?... słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:...... Quote
Malgoska Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='anica']Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?... słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:......[/QUOTE] po prostu były sobie przeznaczone:) Quote
Ellig Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 :) [img]http://images10.fotosik.pl/2223/9a9a5ff243926767.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Rodzina, rodzina, rodzina, ACH RODZINA! :) Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Elu Najukochańsza:loveu::Rose: [quote name='Ellig']:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2223/9a9a5ff243926767.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='anica']Nutusiu , wyjęłaś mi to z ust.... nie chciałam ,żeby... może?.. Gusiaczek mnie źle nie zrozumiała :roll: pierwsze co?... to chciałam powiedzieć WIEDZIAŁAM :grins:... no jak miało być?!... Gusiaczek?.... ciepła...wrażliwa....kochająca naszych Braci Mniejszych...:angel:poprostu i Ovolinka?... słodzinka....prześliczna ,skrzywdzona sunia :saint1:......[/QUOTE] Anico, nawet nie chę wiedzieć, co Ovo w życiu przeszła. Była bita na 100% :( Rozkochała nas w sobie i .. już:) [quote name='Malgoska']po prostu były sobie przeznaczone:)[/QUOTE] Też tak myślę:) Quote
anica Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Gusiaczek']Elu Najukochańsza:loveu::Rose:[/QUOTE] .... jak słodko :loveu::loveu::loveu: ale te dziewczyny.... szczęśliwe :laola:[url]http://images10.fotosik.pl/2223/9a9a5ff243926767.jpg[/url] taaaaaaaaaaak ja wiem o czym mówisz :) dokładnie tak samo Jasieńka rozkochała nas w sobie... rozumiem :loveu: Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Nutusia']Rodzina, rodzina, rodzina, ACH RODZINA! :)[/QUOTE] Ano;) "bo gdy jej ni ma, samotnyś jak pies" Quote
Nutusia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Po tośmy tu som, co by te psi samotne nie były... Quote
ludka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Gusiaczku, gratulacje z powodu powiększenia Rodziny. Cudna sunia w cudnej Rodzinie. :loveu: Nie chcecie do kompletu kotka? Moj rudy tez sie straaasznieee nuuudziiii. :evil_lol: Quote
anica Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 .... powoli... spokojnie :evil_lol::eviltong: jeszcze wszystko przed nimi... Quote
Recommended Posts