anica Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Aniu, dumam, że skoro "się da", mamy nawet konstytucyjnie to zagwarantowane, - wybieramy, ale gdy nasz "wybór" niewerbalnie, a całym sobą daje znaki "klawo, że jesteśmy razem" rozwala mnie na kawałeczki Ovo Niusiek była niewybrana, a wyzwolona do ew. DT na VII pietrze i została, bo na VII jest najfajniej A co do zdolności Ovo .... cóż, się nie będę chwalić (nie moja genetyczna zasługa) ale wzbudza niezmiennie zachwyt, który m.in. dał efekt - Pańciostwo Ciapka (też wydartego z mordowni) byli zachwyceni, że Ovka aportuje, a Ciapek nie umie :(.... nioooooo: na dzisiaj Ciapek z Ovo aportują razem :D ... a dzisiaj?! mówisz aportują razem! to witamina M tak działa, prawda a całym sobą daje znaki "klawo, że jesteśmy razem" rozwala mnie na kawałeczki ... mnie też!!!! Quote
inka33 Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Cmokam przeuśmiechniętą nochalOvkę! :) PS. Kto zacz Ciapek...? PPS. Kciukam za krótki "bo tak", choć go łapy wolą. Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Witaj Ciociu Inko :) Trzymaj kciuki, trzymaj - dziękujemy :) Ciapek to jedyny kawaler, którego Ovka toleruje, bo ma klawego Pana z plecakiem pełnym piłeczek ;) Quote
anica Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Zaglądam z serdecznościami bom mocno stęskniona... i ciekawa co tam na wysepkach szczęścia ,na morzu nieszczęścia? Quote
Mattilu Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 My z dziewczynami też zaglądamy do naszej ulubionej Ovki :) Quote
Gusiaczek Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Zaglądam z serdecznościami bom mocno stęskniona... i ciekawa co tam na wysepkach szczęścia ,na morzu nieszczęścia? My z dziewczynami też zaglądamy do naszej ulubionej Ovki :) Kochane Dziewczyny, od prawie 2tygodni jestem chora, zwykłe przeziębienie się zmutowało (a wyleżane było :() i teraz na L-4 do 3.11. z antybiotykiem (nienawidzę!) w tle Siadłam na chwilę, ale jestem potwornie osłabiona i zaraz zmykam - niestety nie mam baterii w laptopie i nie mogę zabrać go ze sobą do łóżeczka, czy gdziekolwiek indziej, ale dzięki temu pochłaniam stosy książek ;) Serdeczności zostawiamy :) G&O Quote
anica Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ojjoj! jak antybiotyk to na poważnie Gusiaczku :( ,zdrówka, zdróweczka życzymy i dobre myśli zostawiamy Quote
Celina12 Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ta pogoda taka dziwna....ja tez mam katar i kaszel oraz stan podgorączkowy od 3 tygodni i już prawie 2 miesiące nie mogę miec mojego leczenia biologicznego. Współczuję Kochana. Zdrowiej i mocne uściski dla WAS Quote
Gusiaczek Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Ojjoj! jak antybiotyk to na poważnie Gusiaczku :( ,zdrówka, zdróweczka życzymy i dobre myśli zostawiamy Dziękuje Aniu, dzisiaj (odpukuję!) jest prawie dobrze :) Ta pogoda taka dziwna....ja tez mam katar i kaszel oraz stan podgorączkowy od 3 tygodni i już prawie 2 miesiące nie mogę miec mojego leczenia biologicznego. Współczuję Kochana. Zdrowiej i mocne uściski dla WAS Jak miło Cię widzieć, Celinko, dziękujemy za dobre słova z nadzieją, że najgorsze za nami Buziaki :) Quote
anica Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Oczywiście, że za Wami! wpadam z tym Wielkim cmokiem 1 Quote
Mattilu Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Chorobsko wredne. Ale fajnie ze sobie choc ciut poczytac mozesz :) Usciski i po-zdrowienia! 1 Quote
Celina12 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Czy już lepiej ze zdrówkiem???? Ovolinuś wycmoka, wygrzeje....popatrzy tymi czarnymi guziczkami i już lepiej...prawda? Quote
Gusiaczek Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Czy już lepiej ze zdrówkiem???? Ovolinuś wycmoka, wygrzeje....popatrzy tymi czarnymi guziczkami i już lepiej...prawda? O tak! Dziękujemy :) 1 Quote
anica Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Nie ma jak dobre wiadomości! Serdeczności zostawiam :) 1 Quote
Celina12 Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ovolinko proszę wycmokaj Gusiaczka od nas tu w Selinkowie - powiedz na uszko, że bardzo Ją kochamy i życzymy tylko dobrych i szczęśliwych dni. 1 Quote
Gusiaczek Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Wycmokałam, przekazałam - Guś bardzo szczęśliwa i bardzo dziękuje :) Quote
anica Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Życzę, Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych, Szczęśliwych, Świąt!! , Quote
Gusiaczek Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Świąteczne dzień dobry z życzeniami miłego dnia:) Był u mnie Mikołaj i zostawił pod choinka prezent: misia (ładny, cudowny był, ale krótko) i podusie z jeżykiem (czekam, aż sobie duże gdzieś pójdą - wtedy przerobię na swą modłę;)) Gusidło obiecało mega spacer w parku na Kole już nie mogę się doczekać! :D Niechaj Wam się szczęści nie tylko w święta :) Ovo Quote
Mattilu Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ovolinko Tobie, Gusi i calej Rodzinie zyczenia pieknych, spokojnych Swiat i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! 1 Quote
Recommended Posts