Gusiaczek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Oj tam, oj tam - okrągłe, kwadratowe .... jeden czort najważniejsze co i jak nam w duszy gra :razz: Quote
Celina12 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Oj mnie czasem tak w duszy gra,że sama się siebie obawiam....:diabloti: Quote
Gusiaczek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Celina12 napisał(a):Oj mnie czasem tak w duszy gra,że sama się siebie obawiam....:diabloti: Epidemia jakaś? ;) Quote
Isadora7 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Mattilu napisał(a):A co Wy tak sobie w metryki zaczelyscie zagladac? Najfajniejsze prezenty dostaje sie bez okazji! ;) ja nie dostaję ani przy okazji ani bez okazji :( Nutusia napisał(a):Mi też cholernie okrągłe, ale dopiero w grudniu ;) :) o to będzie balanga inka33 napisał(a):Sądząc po zdjęciu - 10 latek? ;) A mi półokrągłe... :grins: no na tej focie akurat dokładnie 6 :) Gusiaczek napisał(a):Oj tam, oj tam - okrągłe, kwadratowe .... jeden czort najważniejsze co i jak nam w duszy gra :razz: Zgadza sie czort mi w duszy gra. Ale wiesz u mnie cholernie okrągłe - już bliżej niż dalej. Celina12 napisał(a):Oj mnie czasem tak w duszy gra,że sama się siebie obawiam....:diabloti: witaj w klubie Gusiaczek napisał(a):Epidemia jakaś? ;) na to wygląda Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ovcia, lepiej pilnuj swojego nosa! :diabloti: daleka ciotka sugerująca niedelikatnie Quote
Isadora7 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 inka33 napisał(a):Ovcia, lepiej pilnuj swojego nosa! :diabloti: daleka ciotka sugerująca niedelikatnie A Tyy co chcesz od Ovci hę? Rambo zakochany Quote
Gusiaczek Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 inka33 napisał(a):Ovcia, lepiej pilnuj swojego nosa! :diabloti: daleka ciotka sugerująca niedelikatnie Pilnuję, nadal jest między oczami i gitara ;) Isadora7 napisał(a):A Tyy co chcesz od Ovci hę? Rambo zakochany Rambo! mój Rycerzu z Karcelaka :loveu: Ovo wzruszona Quote
inka33 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Isadora7 napisał(a):A Tyy co chcesz od Ovci hę? Rambo zakochany Rambo, Ty lepiej pilnuj nosów Dumci! :diabloti: daleka ciotka sugerująca niedelikatnie Quote
Mattilu Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Isadora7 napisał(a):ja nie dostaję ani przy okazji ani bez okazji :( A Rycerz Rambo tez nic ci nie daje? :calus: Wiesz co? Czasem sobie samemu trzeba sprawic ;) I juz! Quote
Isadora7 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 inka33 napisał(a):Rambo, Ty lepiej pilnuj nosów Dumci! :diabloti: daleka ciotka sugerująca niedelikatnie bo co, sieknę mielonym i zobaczysz. Rambo żul z Gibalaka Mattilu napisał(a):A Rycerz Rambo tez nic ci nie daje? :calus: Wiesz co? Czasem sobie samemu trzeba sprawic ;) I juz! A daję, daję, wczoraj 5 prań kocyków tak obszczałem a co? Rambo żul Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Rambo, sorki, ale ja z Olkusza i Gibalak z Karcelakiem mi się pomieniał :oops: to nie to samo? ....? Ovo mało w temacie warszawskim Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Isadora7 napisał(a):bo co, sieknę mielonym i zobaczysz. Rambo żul z Gibalaka A daję, daję, wczoraj 5 prań kocyków tak obszczałem a co? Rambo żul Inka Ty se uważaj, z Rambo nie ma żartów. Si(e)knie, jak nic! :diabloti: Ovo wierząca Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Gusiaczek napisał(a):Inka Ty se uważaj, z Rambo nie ma żartów. Si(e)knie, jak nic! :diabloti: Ovo wierząca Łojojojojoj, ale się boję! Aż drżę...! daleka ciotka zatrwożona Quote
Ellig Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Cześc Ovo, zapraszam Cie do Sary:) Zapraszamy do Sary:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...%C4%85-pokocha Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ellig napisał(a):Cześc Ovo, zapraszam Cie do Sary:) Zapraszamy do Sary:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ą-pokocha To ta tajemnica...? :hmmmm: Quote
Isadora7 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 inka33 napisał(a):To ta tajemnica...? :hmmmm: Ovcia ja nic nie mówiłem, ja ciebie kocham (ale Sare też bym zarwał) Rambo wieczny podrywacz Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Isadora7 napisał(a):Ovcia ja nic nie mówiłem, ja ciebie kocham (ale Sare też bym zarwał) Rambo wieczny podrywacz Rambo, weź się poderwij i do roboty! :mad: Tzn. leć na głosowanie! :scared: daleka ciotka ponaglająca do podrywu Quote
Isadora7 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 inka33 napisał(a):Rambo, weź się poderwij i do roboty! :mad: Tzn. leć na głosowanie! :scared: daleka ciotka ponaglająca do podrywu zara leceM. Ospały Rambo Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Isadora7 napisał(a):zara leceM. Ospały Rambo To pewnie dlatego doleciałeś połowicznie...? ;) daleka ciotka jakzwykleczepiająca Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Ellig napisał(a):Cześc Ovo, zapraszam Cie do Sary:) Zapraszamy do Sary:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ą-pokocha Zameldowałyśmy się, a jakże ;) inka33 napisał(a):To ta tajemnica...? :hmmmm: Już nie :) Isadora7 napisał(a):Ovcia ja nic nie mówiłem, ja ciebie kocham (ale Sare też bym zarwał) Rambo wieczny podrywacz Sie rozumie Podrywaczu;) Ovo wyrozumiała Quote
inka33 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Gusiaczek napisał(a):Sie rozumie Podrywaczu;) Ovo wyrozumiała No wiesz! A gdzie Twój honor? Szacunek do własnej psiej osoby...? :-o daleka ciotka zdegustowania Quote
anica Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 inka33 napisał(a):No wiesz! A gdzie Twój honor? Szacunek do własnej psiej osoby...? :-o daleka ciotka zdegustowania to tylko.... taka psia(męska) natura:eviltong: Jasia wyjaśniającotłumacząca Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 inka33 napisał(a):No wiesz! A gdzie Twój honor? Szacunek do własnej psiej osoby...? :-o daleka ciotka zdegustowania Nie mogę wyszczekać, bo Gusiak powiedziała, że to brzydko .... :eviltong: Quote
inka33 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 anica napisał(a):to tylko.... taka psia(męska) natura:eviltong: Jasia wyjaśniającotłumacząca Facet na suki...? (jak pies na baby) :hmmmm: Jasia, chyba jesteś zbyt wyrozumiała... :shake: z troską... Gusiaczek napisał(a):Nie mogę wyszczekać, bo Gusiak powiedziała, że to brzydko .... :eviltong: Hę? :hmmmm: Rambusiowi nie możesz wyszczekać, co tak serio o nim myślisz czy nie możesz wyszczekać, gdzie masz swój honor...? :evil_lol: ze zdumieniem... daleka ciotka Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Zapraszam i bardzo polecam, PYCHA! http://www.dogomania.pl/forum/threads/245368-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-na-walk%C4%99-z-koci%C4%85-bezdomno%C5%9Bci%C4%85?p=21087432#post21087432 Quote
Recommended Posts