black sheep Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Niedobrze!!!!!:(:(:( Przydałby się tymczas, żeby go troche podkurować, a potem dopiero dzwonić i szukać domu:( Quote
Jagienka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='black_sheep']Napewno?:( Biedaczek. A stałam tam tak długo, zaglądałam, i wracałam się, i nie wiedziałam:([/quote] Napewno bo był na spacerze dzisiaj z Pania Małgosią :-) i wyciagała go z A1 :cool3: Quote
Aggie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 i jak taki śliczniak się czuje? Ile on ma latek, bo chyba przeoczyłam na wątku wcześniej? maly off ale to już mnie od dłuzszego czasu nachodzi: zazdroszcze wam takiej organizacji dziewczyny, tylu osób, tyle życzliwych ludzi w schronie... gratuluję miastu Kraków, ukłony ... Quote
black sheep Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Ojej, no to ulga! :) Aggie, ma 7 lat. No i nie wszyscy tu są z Krakowa;):D Quote
_Aga_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aggie'] maly off ale to już mnie od dłuzszego czasu nachodzi: zazdroszcze wam takiej organizacji dziewczyny, tylu osób, tyle życzliwych ludzi w schronie... [/quote] Dokładnie to samo kiedyś pisałam.. Zazdroszczę... Przy okazji podnoszę psiurka do góry.. Quote
black sheep Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Agnieszka ale masz piekne bannerki!:) Dzięki:):):) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='black_sheep']Ojej, no to ulga! :) Aggie, ma 7 lat. No i nie wszyscy tu są z Krakowa;):D[/quote] Black coś mi się zdaje ,że nasz Miśtek ma duzo wiecej niż 7 lat Quote
black sheep Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Black coś mi się zdaje ,że nasz Miśtek ma duzo wiecej niż 7 lat[/quote] Skąd wiesz? Mi tak powiedzieli, tak mają w kompie, więc pewnie tak go ocenił wet:( Quote
Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='black_sheep']Skąd wiesz? Mi tak powiedzieli, tak mają w kompie, więc pewnie tak go ocenił wet:([/QUOTE] owieczko takie ich ocenianie to jest troszke o tyłek rozbić....oni oceniają wiek po kamieniu nazębnym.....a to nigdy nie będzie zbyt miarodajne..... Quote
miniulka91 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 mój pies ma 5 lat i kamienia nazębnego prawie nie ma tylko lekką żółć na górze 2 kłów :cool1: Quote
weszka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale najważniejsze pytanie - jak on się czuje? W jakim jest stanie??? Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cisza, bo czekamy na odpowiedź od kogoś, kto bywa w schronisku, czy Miśtek jest w szpitalu i co z nim się dzieje????? Quote
Jagienka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='AMIGA']Cisza, bo czekamy na odpowiedź od kogoś, kto bywa w schronisku, czy Miśtek jest w szpitalu i co z nim się dzieje?????[/quote] Mistek nie jest w szpitalu, jest w boksie dla dziadków, w A1, lezy na palecie i sie nie rusza, jest w tragicznym stanie psychicznym... Quote
Wiedźma Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A tymczas? Wiem, że trudno coś zorganizować takiej biedusi... AFN? Quote
Jagienka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Iv']Jak sie czuje Miśtek?[/quote] Dzisiaj jak na niego popatrzyłam z góry boksu to pierwszy raz zauważyłam jaki on jest przeraźliwie chudy :-o Strasznie... Quote
Wiedźma Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Chciał spacerować? Jak się czuje? Możesz napisać coś więcej? Quote
Recommended Posts