funia Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Miałam telefon !!!!:multi: Dzwoniłą Pani z Krakowa ,szuka pieska dla rodziców pograżonych w żałobie po swojej suczce ....Misi .....:crazyeye: Pani juz zakochała się w niej po jednym zdjęciu.Dzisiaj będzie przedstawiać,, oferte ,,rodzicom . Fajnie ,ze jest juz odzew ! Quote
handzia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='funia']Miałam telefon !!!!:multi: Dzwoniłą Pani z Krakowa ,szuka pieska dla rodziców pograżonych w żałobie po swojej suczce ....Misi .....:crazyeye: Pani juz zakochała się w niej po jednym zdjęciu.Dzisiaj będzie przedstawiać,, oferte ,,rodzicom . Fajnie ,ze jest juz odzew ![/QUOTE] Ojej, jak cudownie :multi: mam nadzieję, że się uda małej :) Quote
karolciasz28 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 O super, trzymam kciuki! Mała musi się udać! :) Quote
gryf80 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 extra by było,ciekawe gdzie ja upatrzyli,czy na dogo czy z jakiegoś ogłoszenia Quote
funia Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='gryf80']extra by było,ciekawe gdzie ja upatrzyli,czy na dogo czy z jakiegoś ogłoszenia[/QUOTE] Dopytam jak jutro ( mam nadzieje ) zadzwonią . Quote
Tola Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) Dzisiaj miałam okazje poznać Misię:lol: Jest sliczna, przymilna, przyjazna kotom:loveu: Przyszły domek będzie miał prawdzwe cudenko:loveu: Dodałam już na tablicę info, ze Misia moze mieszkać z kotem. Edited May 17, 2012 by Tola Quote
gryf80 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 bo na taka właśnie wygląda-mysle że nie z powodu charakteru została wywalona(jeśli została wywalona chyba ze uciekła)-ale dlatego że jest suczką Quote
funia Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 dzwoniła jakąs dama z Krakowa i najważniejsze dla niej było czy się nie załatwia w domu !!!!A mówi ,ze ma dom z ogrodem .Strasznie mnie zdenerwowała .Nie oddam Misi osobie która nie pyta o nią i nie chce aby opowiadac o suni tylko pyta czy jest nauczona czystosci . Ale ja dzisiaj wnerwiona jestem moze dlatego mnie to ruszyło ,,,, Quote
Tola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='funia']dzwoniła jakąs dama z Krakowa i najważniejsze dla niej było czy się nie załatwia w domu !!!!A mówi ,ze ma dom z ogrodem .Strasznie mnie zdenerwowała .Nie oddam Misi osobie która nie pyta o nią i nie chce aby opowiadac o suni tylko pyta czy jest nauczona czystosci . Ale ja dzisiaj wnerwiona jestem moze dlatego mnie to ruszyło ,,,,[/QUOTE] Masz rację; strach dawac do takiego domu, bo przeciez najczyściejszej suni moze się zdarzyc załatwienie w domu - i co wtedy? Jakas kolejna sterylna. Misia jest sliczna - sadzę, ze będzie mozna przebierac w domkach i trzeba wybrac ten najlepszy, z sercem do zwierząt Quote
funia Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='karolciasz28']A tamta pani się nie odezwała?[/QUOTE] Tak.Powiedziała ,ze rodzice nie sa gotowi ..... Quote
funia Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Tola']Masz rację; strach dawac do takiego domu, bo przeciez najczyściejszej suni moze się zdarzyc załatwienie w domu - i co wtedy? Jakas kolejna sterylna. Misia jest sliczna - sadzę, ze będzie mozna przebierac w domkach i trzeba wybrac ten najlepszy, z sercem do zwierząt[/QUOTE] Dobre ,dobre ...Ale sie usmiałam!!:evil_lol:Sterylna :evil_lol: MOja funia leje po katach od dawna ....U Pani sterylnej juz dawno by wyleciała a ja najwyżej ją pobłogosławie słowami powszechnie uznanymi za obelżywe:evil_lol: Quote
funia Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Były kolejne dwa .....' Jedna Pani z Wawy .Zdziwiona praktyka wizyt ( nie zna ,ale się zapozna w necie i oddzwoni bo Misia jest dla nich idealna ).Zobaczy się co z tego wyjdzie .Druga z Krakowa ,dzwoniła orientacyjnie . Quote
karolciasz28 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zainteresowanie jest. Hmm co z tego będzie zobaczymy. Mocno zciskam. :) Quote
Becia Lublin Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Funiu gdzie Ty znajdujesz takie ślicznotki ? Quote
anica Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Misia jest śliczną sunią.. i do tego kochana ! masz rację ,że musi mieć wspaniały , kochający domek a nie... ehhh wiecie.. nie trzeba słów powszechnie uważane za obelżywe :mad: podoba mi się ... Quote
funia Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Nic nie mówię żeby nie zapeszyć ,ale jesli środa wypadnie tak jak chcę Misia trafi do wspaniałego DS >Trzymajcie mocno kciuki , Dziekuje za ogłoszenia bo to dzięki nim odezwała się ,,ta osoba ,,. Quote
handzia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Oj, coś mi się zdaje, że tym razem to "ktoś" warty uwagi :) To się od razu wyczuwa w rozmowie :) Quote
funia Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 (edited) Juz po .....Misia odjechała ze swoimi ludzmi !!! Byli nią zauroczeni .Misia sprawiła się na medal . Bedzie mieszkała w bloku w duzym mieszkanku .Państwo mają juz znalezioną dwuletnią suczkę ( trzymamy kciuki aby rezydentka zaakceptowała Misiunię )więc MIsia będzie miała koleżanke . Po odpowiednim okresie Misia zostanie wysterylizowana bo niestety jest wysokie ryzyko ciązy . Wieczorem Pani ma dzwonić i powiedzieć jak się sprawy mają . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 23, 2012 by funia Quote
karolciasz28 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Cudnie! Bardzo się cieszę.:lol::multi::multi: Quote
agusiazet Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Super wiesci, oby sunia sie zaaklimatyzowala! Quote
funia Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Jest ok .Rezydentka troszkę obwarczała Misiunię ale pod kontrolą .Jak rozmawiałysmy to były na spacerze .Suczki ganiały sie po podwórku.W domku tylko przytulanie i na rączki .Boze co za sunia .To moja błyskawiczna adopcja . Misia wspaniale sygnalizuje potrzeby fizjologiczne popiskuje pod drzwiami a przy słabej reakcji szczypie za ręke:evil_lol: MOja kochana bądz tam szczesliwa !!!!!!! Jeszcze raz dziękuje wam za zaglądanie i za ogłoszenia .:loveu: Quote
Tola Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Bardzo się cieszę, ze Misia juz u siebie:loveu: Zeby tak jeszcze inne nasze suczki znalazly takie domy. Quote
Recommended Posts