funia Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Kochane babuleńki całuję na dobranoc .Wytrzymajcie kochane . Quote
Basieńka1997 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Na zdjęciach nasza piękna Lilka! :) [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4903/lilka1.jpg[/IMG] [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8127/lilka2.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Jakie kochane szczęśliwe maleństwo z piłeczką. Pewnie się tak cieszyła ze spacerku i zabawy:loveu: Gdzie te domy dla nich??????????? Aż mi się ryczeć chce!!!!!!:placz: Quote
Basieńka1997 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Lilka jest strasznie kochana, no i uwielbia zabawy z piłeczką! :) Z oddawaniem niestety jet już troszeczkę gorzej, ale cóż, ważne, że ona jest zadowolona. :) Dzisiaj od 9.00 do 14.00 ciągle biegała. :) Na końcu położyła się w budynku, razem z Kuleczką i całą resztą, i spała jak mops. :) A jak chrapała! :) Ohoho.. :) Quote
paula_t Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Basieńka1997']Lilka jest strasznie kochana, no i uwielbia zabawy z piłeczką! :) Z oddawaniem niestety jet już troszeczkę gorzej, ale cóż, ważne, że ona jest zadowolona. :) Dzisiaj od 9.00 do 14.00 ciągle biegała. :) Na końcu położyła się w budynku, razem z Kuleczką i całą resztą, i spała jak mops. :) A jak chrapała! :) Ohoho.. :)[/QUOTE] Ooo, to tak jak mój Bandzior. Jak da się mu zabawkę, to ją bierze w zęby i ucieka. Dla niego to jest świetna zabawa, że on coś kradnie, a ja go gonię, dla mnie szczerze mówiąc już mniejsza ;) Jak długo!! A Kuleczka i Lenka też śmigały?:razz: Quote
rita60 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Witam,szlag mnie trafia jak zostają takie seniorki,to masakra z ciepłej kanapy do schroniska:shake:będę zaglądać do dziewczynek. Quote
Basieńka1997 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='paula_t']Ooo, to tak jak mój Bandzior. Jak da się mu zabawkę, to ją bierze w zęby i ucieka. Dla niego to jest świetna zabawa, że on coś kradnie, a ja go gonię, dla mnie szczerze mówiąc już mniejsza ;) Jak długo!! A Kuleczka i Lenka też śmigały?:razz:[/QUOTE] Kuleczka oczywiście także biegała. :) Lenka niestety nie, niestety nie bardzo akceptuje inne psiaki.. :( Quote
anica Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Hej dziewczyny , co tam u Was ? kibicujecie ;):eviltong::evil_lol: przytulaski dla Wszystkich ślicznotek... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 I ja zaglądam z początkiem nowego tygodnia, i z nową nadzieją, że może w tym tygodniu się uda i dziewczynki pojadą do domków? Quote
paula_t Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']I ja zaglądam z początkiem nowego tygodnia, i z nową nadzieją, że może w tym tygodniu się uda i dziewczynki pojadą do domków?[/QUOTE] Byłoby cudownie....:modla: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='paula_t']Odwiedzam babuleńki :)[/QUOTE] I ja też, i dołączam jeszcze mizianka dla dziewczynek:) Quote
paula_t Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No to ja znowu jestem :) Nie było pewnie żadnych telefonów...? :( Quote
anica Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Odwiedzam kobitki :) a jak tam stoimy z ogłoszeniami ? do kiedy ? a ten trzeci tekst... teraz mi przyszło do głowy ,czy napisany? musimy coś robić!... adopcja Cinka po dwóch latach.. chyba dodała.. przynajmniej co niektórym... wiary , nadziei ,że... Nie wolno się poddawać!!!!:B-fly: Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='anica']Odwiedzam kobitki :) a jak tam stoimy z ogłoszeniami ? do kiedy ? a ten trzeci tekst... teraz mi przyszło do głowy ,czy napisany? musimy coś robić!... adopcja Cinka po dwóch latach.. chyba dodała.. przynajmniej co niektórym... wiary , nadziei ,że... Nie wolno się poddawać!!!!:B-fly:[/QUOTE] Wszystkie babuleńki mają gdzieś od tygodnia nowe ogłoszenia :) Quote
Recommended Posts