Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie kochane szczęśliwe maleństwo z piłeczką. Pewnie się tak cieszyła ze spacerku i zabawy:loveu:
Gdzie te domy dla nich??????????? Aż mi się ryczeć chce!!!!!!:placz:

Posted

Lilka jest strasznie kochana, no i uwielbia zabawy z piłeczką! :) Z oddawaniem niestety jet już troszeczkę gorzej, ale cóż, ważne, że ona jest zadowolona. :)

Dzisiaj od 9.00 do 14.00 ciągle biegała. :) Na końcu położyła się w budynku, razem z Kuleczką i całą resztą, i spała jak mops. :) A jak chrapała! :) Ohoho.. :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']Lilka jest strasznie kochana, no i uwielbia zabawy z piłeczką! :) Z oddawaniem niestety jet już troszeczkę gorzej, ale cóż, ważne, że ona jest zadowolona. :)

Dzisiaj od 9.00 do 14.00 ciągle biegała. :) Na końcu położyła się w budynku, razem z Kuleczką i całą resztą, i spała jak mops. :) A jak chrapała! :) Ohoho.. :)[/QUOTE]

Ooo, to tak jak mój Bandzior. Jak da się mu zabawkę, to ją bierze w zęby i ucieka. Dla niego to jest świetna zabawa, że on coś kradnie, a ja go gonię, dla mnie szczerze mówiąc już mniejsza ;)
Jak długo!! A Kuleczka i Lenka też śmigały?:razz:

Posted

[quote name='paula_t']Ooo, to tak jak mój Bandzior. Jak da się mu zabawkę, to ją bierze w zęby i ucieka. Dla niego to jest świetna zabawa, że on coś kradnie, a ja go gonię, dla mnie szczerze mówiąc już mniejsza ;)
Jak długo!! A Kuleczka i Lenka też śmigały?:razz:[/QUOTE]

Kuleczka oczywiście także biegała. :) Lenka niestety nie, niestety nie bardzo akceptuje inne psiaki.. :(

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I ja zaglądam z początkiem nowego tygodnia, i z nową nadzieją, że może w tym tygodniu się uda i dziewczynki pojadą do domków?[/QUOTE]

Byłoby cudownie....:modla:

Posted

Odwiedzam kobitki :)
a jak tam stoimy z ogłoszeniami ? do kiedy ? a ten trzeci tekst... teraz mi przyszło do głowy ,czy napisany?
musimy coś robić!... adopcja Cinka po dwóch latach.. chyba dodała.. przynajmniej co niektórym... wiary , nadziei ,że... Nie wolno się poddawać!!!!:B-fly:

Posted

[quote name='anica']Odwiedzam kobitki :)
a jak tam stoimy z ogłoszeniami ? do kiedy ? a ten trzeci tekst... teraz mi przyszło do głowy ,czy napisany?
musimy coś robić!... adopcja Cinka po dwóch latach.. chyba dodała.. przynajmniej co niektórym... wiary , nadziei ,że... Nie wolno się poddawać!!!!:B-fly:[/QUOTE]

Wszystkie babuleńki mają gdzieś od tygodnia nowe ogłoszenia :)