Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Isadora7']Taki kruchutki, malutki na tej fotce, taka porcelanka delikatna[/QUOTE]

To tak wygląda na fotce, jest większy od Argosa:lol: Na razie nie udaje mi się zrobić wspólnej fotki obu panom stojącym,leżącym lub tp. Ćwiczymy tolerancję, ale na razie brak trwałych efektów.

Posted

[quote name='Boni-Bobo']To tak wygląda na fotce, jest większy od Argosa:lol: Na razie nie udaje mi się zrobić wspólnej fotki obu panom stojącym,leżącym lub tp. Ćwiczymy tolerancję, ale na razie brak trwałych efektów.[/QUOTE]

Wierzę, że nastąpi to niedługo

Posted

Boni, historyka obrazkowa na poprzedniej stronie, opowiadająca o pogodzie jest rewelacyjna!!! Uśmiałam się, że hej:):):)
Zdjęcie negocjacyjne też super!!!
Tak dobrze, spokojnie i pięknie piszesz o Boni, Argosku i Kacperku, że nawet między wierszami nie daje się wyczuć jakiegokolwiek napięcia między nimi....

Posted

[quote name='rita60']Obawiam się,ze nie...to niezły charakterek:cool3:
[/QUOTE]

[img]http://img825.imageshack.us/img825/2248/1001816f.jpg[/img]

Czy ja jestem groźnym psem??? :evil_lol:

Posted

[quote name='rita60']Nie...czy te oczy mogą kłamać:loveu:[/QUOTE]

To jest zupełnie inny jamnik, aniżeli ten z pierwszego postu:lol: Trzeba uaktualnić dane:cool1: Powinno być ''jamnik który chce, aby go kochano''On musi mieć swojego osobistego''ludzia'', takiego, który nie zauważy, ze w domu jest jeszcze jeden jamnik:diabloti: i bokserka:lol:

Posted

[quote name='Boni-Bobo']
[url]http://img825.imageshack.us/img825/2248/1001816f.jpg[/url]
Czy ja jestem groźnym psem??? :evil_lol:[/QUOTE]
No gdzież tam, przecież Kacperek to "kraina łagodności"... no Cudny jest, cu-dny!!!!!!!!!!!!!!!!!