Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kacper to bardzo wiekowy/[B] 13 lat[/B]/ i delikatny jamniczek. Psiak jest staruszkiem, ma guzy, jest bardzo szczupły. Najczęściej leży i odpoczywa, na pewno tęskni. Niestety nikt Kacperka nie szukał, został porzucony, więc musiał zamieszkać w schronisku. Mamy nadzieję, że nie jest to jego ostatnie miejsce...

Mimo wieku i stanu zdrowia Kacper bardzo lgnie do człowieka, jest zainteresowany ludźmi, szuka opieki i poczucia bliskości, chce się wtulać, potrzebuje kontaktu. Psiak jest bardzo grzeczny i spokojny, całkowicie akceptuje inne psy, to psi dziadziuś, który potrzebuje już tylko spokojnego kąta, opieki i ciepła ze strony człowieka, na pewno ma przed sobą niewiele czasu.

Marzymy o tym, żeby Kacper mógł odejść w domu, otoczony troskliwą opieką, bezpieczny. Prosimy o taki bezcenny prezent dla tego psiego dziadziusia.

[B][COLOR=#000080][SIZE=3][SIZE=3]MARZENI[SIZE=3]E SIĘ SPEŁNIŁO...KACPEREK ODSZEDŁ ZA TM OTOCZONY OPIEKĄ,MIŁO[SIZE=3]Ś[/SIZE]CIĄ...[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][B][SIZE=3][COLOR=#40e0d0]DZIĘKUJEMY BONI...[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#40e0d0][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=1][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99176558.jpg[/IMG]

[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99176554.jpg[/IMG]

[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99176555.jpg[/IMG]

[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99176556.jpg[/IMG]

[IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99176557.jpg[/IMG]

[B]WPŁATY

anica 30,- [/B]
[B]keakea 53,85 [/B]
[B]Mika31[/B] [B]30,-[/B]
[B]free[/B] [B]30,-[/B]
[B]Ellig[/B] [B]10,-[/B]
[B]Anemon [/B] [B]20,-[/B]
[B]siostra keakea 20,- [/B]
[B]Małgorzata Z/Łodz/ 20,- [/B]
[B]Magdalena C/PRUSZKÓW/[/B] [B]40,- [/B]
[B]Marta D./OPOLE/ 25,- [/B]
[B]Aleksandra M/Piekary ŚL/ 10,-[/B]
[B] Dominik Sz./Lublin/ 60,- [/B]
[B]Paweł M/Puławy/ 70, [/B]
[B]Jamnicza Rodzina 20,- [/B]
[B]Jolanta Ł/W-WA/ 20,- [/B]
[B]Celina12[/B] [B]30,- [/B]
[B]Anna K Z /W-WA/ 10,- [/B]
[B]Anna S/Wrocław/ 30,-
Ewelina Z/Torun/ 20,-[/B]
[B]Agnieszka K/W-wa/ 6,15[/B]

[B]DZIĘKUJEMY[/B]:loveu:

[B][SIZE=4]555,-

[COLOR=#ff0000]TRANSPORT -200,-

[/COLOR][COLOR=#000000]355,-

[SIZE=2]Anna N/W-wa/ 30,-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2] Anna D.E/ZAKOPANE/ 30,-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2]
[/SIZE]415,-

- 315,- leczenie Kacperka

= 100,-

[SIZE=2]Andrzej Ch./W-wa/ 30,-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2] Małgorzata H.S /Kalisz/ 50,-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
=[SIZE=4] 180,- DZIĘKUJEMY[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=#000000]

[SIZE=2]Halina M.B /Luboń/ 30,-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[SIZE=4]=210,-
[SIZE=2]bazarek z dogo - Wisełka - 128,-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]
= [SIZE=4]338,-
[SIZE=2]Dominik J.Sz./Lublin/ 80,-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]
=418,-

-375,-/zabieg/

= 43,-

Magdalena O /Łodz/ - 35,-

= 78,-

bazarek - keakea - 165,-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:

[B][SIZE=4]=243,-[/SIZE][/B]

[B]bazarek - Ryjonek[/B]:loveu:

[B]163,70

[SIZE=4]=406,70

+ 300,-[SIZE=3] od FUNDACJI SOS DLA JAMNIKA[/SIZE][/SIZE][/B]:loveu:
[B][SIZE=4][SIZE=3]
= 706,70

+ 30,- danka1234[/SIZE][/SIZE][/B]:loveu:

[B][SIZE=3]= 736,70[/SIZE][/B][B][SIZE=4]

- 325,-/zabieg/

=411,70

+ 230,- /bazarek/[/SIZE][/B]:loveu:

[B][SIZE=4] =641,70

- 50,-/rozpusta dla Kacperka[/SIZE][/B]:lol:/

[B]= 591,70[/B]
[B]
[COLOR=#ff0000]- 149,-/leczenie Kacperka/
[/COLOR]
= 442,70[/B]

[B]+ 50,00 /biżu dla Kacperka/[/B]:loveu:

= [B]492,70[/B]
+ [B]40,-/Kacperek za aukcje/[/B]:loveu:
[B]=532,70[/B]
[COLOR=#ff0000][B]-120,-/leczenie Kacperka/
[/B][/COLOR][B]=412,70[/B]
[B][COLOR=#ff0000]-105,-/leczenie Kacperka/
[/COLOR]
=307,70[/B]
[COLOR=#ff0000]-307,70/leczenie Kacperka-322,00/
[/COLOR][COLOR=#000000]
= [/COLOR][COLOR=#ff0000]0
+ 50,- /[/COLOR]
dla Kacperka-zaliczka bazarkowa od
danka1234[COLOR=#ff0000]
= 50,-
-14,30/dopłata do faktury/
=35,70
- 35,70/zwrot do danka1234/

= 0

[/COLOR]

[B][SIZE=4][COLOR=#000000][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]

[/SIZE][/SIZE]

[/SIZE]

[/SIZE][/SIZE]

[/COLOR]
[/SIZE][/B]

Edited by rita60
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zapisuje.... trzymaj się chłopczyku, jeszcze troszeczke...

a czy wiadomo cos więcej o tych guzach?, czy to jest potwierdzony nowotwór,
robili mu jakieś badania?

Posted

Witaj Kacperku i już się nie martw.Razem z Argosem i Bonią zapraszam cię do nas. Nie ważne jaka jest diagnoza , już my cię odchuchamy.Tylko odległość :shake: Jamnikowe cioteczki proszę pomóżcie w transporcie na trasie ŁÓDŻ- TCZEW.Dom bezpłatny wikt i opierunek gratis , podstawowe badania też. Myślę ,że przy większych kosztach leczenia jamnikowe ludziki pomogą... tylko ten transport

Posted (edited)

[quote name='__Lara']Dobrze byłoby mu zrobić wydarzenia na fb - ktoś potrafi?[/QUOTE]

Malutki najbardziej potrzebuje teraz chyba transportu do Tczewa, może ktoś ma pomysł?,

Edited by Kasia77
Posted

[quote name='Isadora7']jestem tez i lecę dalej szykowac event na fejsie i newsa na stronę
na SOS:
[URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/727[/URL][/QUOTE]

[quote name='__Lara']Dobrze byłoby mu zrobić wydarzenia na fb - ktoś potrafi?[/QUOTE]

Jak wyzej napisałam i uzgadniałam wcześniej z Ritą szykuję evencik głównie z myślą o pomocy w transporcie na już a może więcej na potem.

Posted

[quote name='Isadora7']Jak wyzej napisałam i uzgadniałam wcześniej z Ritą szykuję evencik głównie z myślą o pomocy w transporcie na już a może więcej na potem.[/QUOTE]

Dziękuję :lol: Chciałabym ,aby maluszkowi szybko udało się opuścić schronisko.

Posted

Witaj Boni-Bobo,bardzo ci dziekuję,że Kacperek znajdzie u ciebie domek:buzi:jak również Kasi:buzi:.
Cały czas kombinuję z tym transportem,mam osobę sprawdzoną,która wozi psiaki,ale to koszt 375,-:roll:

Posted

Melduję się u Kacperka i od razu oczy mi się spociły, Boni-Bobo dzięki za ogromne serducho :modla::iloveyou:, oby ten transport wypalił jak najszybciej...

Posted

[quote name='yunona']Melduję się u Kacperka i od razu oczy mi się spociły, Boni-Bobo dzięki za ogromne serducho :modla::iloveyou:, oby ten transport wypalił jak najszybciej...[/QUOTE]

A może by skontaktować się z Panem (z tego co pamiętam Jubu chyba), który wiózł Sopelka do Celinki? On jeżdzi po całej Polsce i podobno jest bardzo, bardzo ok...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']A może by skontaktować się z Panem (z tego co pamiętam Jubu chyba), który wiózł Sopelka do Celinki? On jeżdzi po całej Polsce i podobno jest bardzo, bardzo ok...[/QUOTE]
No właśnie o nim pisałam parę postów wyżej...
Poznałam go osobiście,to fajny,odpowiedzialny młody człowiek.

Posted

Róbmy zrzutę na karocę dla Kacpra :) - u nas na koncie pusto, trudno, najwyżej naruszymy debet, jakoś się to potem wyrówna, dajemy 30 zł na początek :)

Posted

Z tego samego schroniska 29 marca pojawił się na Jamnikach Kobi - jamniczek, który potrzebował domu na cito. Zadzwoniłam zaraz rano, ale on w nocy umarł. Nie zdążyłam. Boję się wiec o Kacperka - niech on już szybko będzie u mnie.

Posted

[quote name='rita60']Witaj Boni-Bobo,bardzo ci dziekuję,że Kacperek znajdzie u ciebie domek:buzi:jak również Kasi:buzi:.
Cały czas kombinuję z tym transportem,mam osobę sprawdzoną,która wozi psiaki,ale to koszt 375,-:roll:[/QUOTE]
Rito, a skąd znasz cenę transportu? Rozmawiałaś z Jubu? A jeżeli tak, to czy jest On dyspozycyjny, może jechać w każdej chwili?