Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

mitumi68 napisał(a):
To Ty wlokłaś tę sukę w ciąży tak daleko za granicę na wystawę?
Jesteś bardzo, ale to bardzo niedobrym hodowcą w takim razie, nawet wstrętnym, że dla jakichś tytułów narażasz zdrowie suki... Ale cóż, w takim kenelu jak Twój liczy się tylko biznes bo przecież suki nie będą tam stały bezproduktywne, ale i tak to nie upoważnia do ciągania suki w zaawansowanej ciąży po wystawach :shake:

Na anonimy nie odpowiadam. Przedstaw się to chętnie odpowiem..

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Christoph jeśli jesteś tu to sie zamelduj i powiedz czy moja AIKO na wystawie wyglądała jakby była w ciąży i to na przysłowiowych ostatnich łapach ;-)

No powiedz biegliśmy przecież razem po ringu honorowym szpiców

A swoją drogą przypominam sobie, iż parę lat temu owszem ktoś wlókł ciężarną sukę po ringu ale akit... i jakoś nikt się nie oburzał. Ciekawe czemu. ;-)

Posted

No to ja wam wstawie trocvhe zdjec z Łodzi...

Ze wzgledu na ograniczone mozliwosci wstawiam tylko fotki "grupowe" ale z pewnoscia inni tez cos wrzuca i bedzie piekna fotorelacja ;)

Zaczynamy od hodowli...

Akita u Izis

Halne Wzgórze

Yamamoto

Tajgeta

Posted

lady_m napisał(a):
No to ja wam wstawie trocvhe zdjec z Łodzi...

Zaczynamy od hodowli...
Akita u Izis

No nic dziwnego ze na III skoro tyłem się prezentowały. A może akurat tylko takie zdjęcie udało się zrobić ;-)

Posted

Psy klasa championow - (od lewej) BIMBO Yamamoto, Akita u Izis UTSUKUSHI, BOS Kumade, ASZTAR Imaginacja

Suki klasa mlodziezy - (od lewej) AIDA Puchate Liski, Akita u Izis AYUMI, Akita u Izis BIKI, CHANOYU MOUNTAIN STREAM, TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze

Suki klasa otwarta - ladna panorama :cool3:

Suki klasa pośrednia - (od lewej) KOICHIKARA Shun'You Kensha, SHOJO Dąbrowskie Samuraje, TOSHI Kagawa, HANU z Krobskiego Hajmatu

Posted

No i najwieksi zwyciezcy :multi:

(od lewej) TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze (Zw.Mł), B'MITSUKUNI GO DE LA VALLE DES DRAGONS SAKRES(Zw.Mł), INAZUMA of Amayadori Ken (NDsWR, Zw.Rasy), BIMBO Yamamoto (NDPwR)

Wiecej psow (moze narazie) nie daje...
Gdybym zrobila jakies bledy w podpisach to przepraszam... Mam duzo zdjec i przyznaje, ze czasami mi sie kreci cos...

Posted

mitumi68 napisał(a):
To Ty wlokłaś tę sukę w ciąży tak daleko za granicę na wystawę?
Jesteś bardzo, ale to bardzo niedobrym hodowcą w takim razie, nawet wstrętnym, że dla jakichś tytułów narażasz zdrowie suki... Ale cóż, w takim kenelu jak Twój liczy się tylko biznes bo przecież suki nie będą tam stały bezproduktywne, ale i tak to nie upoważnia do ciągania suki w zaawansowanej ciąży po wystawach :shake:

No piękny poziom, wypowiadać się i oczerniać nie mając o niczym pojęcia:mad:

Posted

no to Ineczkowy TZ się postarał i mam zdjecia z klubówki :multi::multi::multi::multi::multi::multi: jest ich 469!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: plus kilka filmików!!!!! nie wiem kiedy ja znajde czas żeby się tym zająć!!!!!:roll::roll::roll::oops::oops:

Posted

Agappe napisał(a):
Łódź 23.08.2007
SUKI
kl. młodzieży - 6 (27-32)
Akita u Izis (FCI) BIKI - lokata IV - DOSKONAŁA

To tylko uzupełniam ocenę. Moje maleństwo musi jeszcze dużo ćwiczyć :-)

Posted

[SIZE="4"]Legionowo - 7.10.2007
Krajowa Wystawa (CWC)
[SIZE="3"]sędzia: Anna Jaśkiewicz (PL)

PSY
Klasa szczeniąt
2
660 - 661
KUSHI Migoto Inu
NIKOBAYASHI Roal

Klasa pośrednia 1 662 - 662
SUBARASCHI Co Ty na To

Klasa otwarta 1 663 - 663
Akita u Izis YORITO

SUKI
Klasa szczeniąt
2
664 - 665
KAYUMI Migoto Inu
KENITA Migoto Inu

Klasa młodzieży 1 666 - 666
Akita u Izis AYUMI

Klasa otwarta 1 667 - 667
TSUMABE Kawałek Księżyca

Klasa championów 1 668 - 668
ANATA Yamamoto

Posted

Jak sedziuje swiatowa sława to warto jechać. Więc nie bardzo rozumiem gratulacji za to że tyle osób pojechało na klubówkę. W takim wypadku animozje odkłada sie na bok ;) Przy tak mocnej stawce - szczegolnie w niektórych klasach - to naprawdę frajda zająć dobre miejsce.
Ja uważam, że było świetnie :multi::multi::multi:
Dziekuję za miłe towarzystwo, szczere gratulacje i fajne kubeczki :lol::lol::lol:

Posted

A Ja nie mam kubeczka :placz::placz::placz::placz::placz: Ale moze innym razem się uda :)

IZIS nie wszystko da sie wyćwiczyć !!!!!!!!!!!!!!!! Nie mówie to akurat o Biki, ale wyrazu głowy, czy też katowania lub też długości (dosłownie) psa nie da sie poprawić choc by się ćwiczyło dzień i noc, dzień w dzień.

Posted

No to zaczynam :eviltong: Bede to robic partiami ale w końcu wkleje wszystkie zdjęcia :)

PSY - klasa Baby

lokata 1 - Tenshi Halne Wzgórze

lokata 2 - Fukuri Shiyo - Mokuteki

Posted

PSY - klasa pośrednia

lokata 1 - Kukurymu Go Yamamoto FCI

lokata 2 - Shiro Dąbrowskie Samuraje

lokata 3 - Haruki Czandoria (piesek ładny, ale bardzo się czegoś bał, ogon ostro w dół i po zawodach :()

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...