Asiunia02 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 I z mojej strony jeszcze na koniec zdjęcia czołówki Suczki :) Zwycięzcy młodzieży ŁÓDŹ 2007 I BOB czyli Inazumka [SIZE="2"](musze to wtrynić swoje 3 gr - uwielbiam tę sunię, jest boska, a jej dumna postawa rozkłada mnie na łopatki)
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 no i ostatnia hodowla w konkurencji hodowlanej
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 PSY (22) kl. baby - 2 (1-2) FUKURI Shiyo-Mokuteki - oc.wielce obiecująca, lokata II (INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - BASHI Dolina Wiązów) TENSHI Halne Wzgórze - oc.wielce obiecująca, lokata I (INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - KAMI Halne Wzgórze) z tej klasy miałam "tylko" 40 zdjęć!!!!!:crazyeye::crazyeye: więc troche tego będzie
Asiunia02 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 chyba jeszcze nigdy nie było takiej fotorelacji z Łodzi :) SUPER !!!!!
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Asiunia02 napisał(a):chyba jeszcze nigdy nie było takiej fotorelacji z Łodzi :) SUPER !!!!! ciekawe ile mi to jeszcze dni zajmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiunia jak się miewa "mój" artykuł???
cleo2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 WITAM SUPER AKITY SUPER FOTKI GRATULACJE DLA WSZYSTKICH:multi::multi::multi::multi:
cleo2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ale szkoda ze MLODE CHAMP. :oops::oops::oops:WYSTRASZyLY SIE STARSZYCH CHAMP.:diabloti::diabloti::diabloti::mad: I BYLY W KL.OTWARTYCH:placz::placz::placz:
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 cleo2000 napisał(a):ale szkoda ze MLODE CHAMP. :oops::oops::oops:WYSTRASZALY SIE STARSZYCH CHAMP.:diabloti::diabloti::diabloti::mad: I BYLY W KL.OTWARTYCH:placz::placz::placz: ooo dawno Was tu nie było!!! tak się zastanawiam co macie na myśli konkretnie??? :roll:
cleo2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a nie wazne Tak; dawno nas nie bylo , ale jest wiecej takich uzytkownikow akitowych juz nieaktywnych jak widac :-(
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 kl. szczeniąt - 4 (3-6) BENI Tajgeta - lokata II (BOS Kumade - YUKARIHIME Tajgeta) BISHO-SURO Tajgeta - lokata III (BOS Kumade - YUKARIHIME Tajgeta) IDŻI Porażynianka - lokata IV (BOS Kumade - BONARI Omono Gawa) NIKOBAYASHI Roal - lokata I (CZANAJ Roal - DAICHI Omono Gawa) to rzeczywiście misiaczki.. niektóre ciekawie się zapowiadają
ewcik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Agappe']ciekawe ile mi to jeszcze dni zajmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: agappe naprawde fajne zdiecia!!!:loveu::loveu::loveu: choc ogladajac je, jeszcze bardziej zaluje,ze mnie tam nie bylo z moim ''dzidziusiem'' Kirusiem! :placz: jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwyciezcow..:multi::multi:
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 ewcik napisał(a):[quote name='Agappe']ciekawe ile mi to jeszcze dni zajmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: agappe naprawde fajne zdiecia!!!:loveu::loveu::loveu: choc ogladajac je, jeszcze bardziej zaluje,ze mnie tam nie bylo z moim ''dzidziusiem'' Kirusiem! :placz: jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwyciezcow..:multi::multi: Ewa odnośnie zdjęć to Paulinie i Piotrkowi nalezą się podziekowania :)) ja "tylko" je odrobine obrabiam, kadruje, wycinam i podpisuje:evil_lol::evil_lol:
Asiaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ja w tle kilku fotek widziałam nasze 'czerwone koszulki'... Dziękuję!:lol: pzdr.
Asiunia02 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja w tle kilku fotek widziałam nasze 'czerwone koszulki'... Dziękuję!:lol: pzdr. Asiaczek ty tez dałaś rade. Ogromne gratki dla wszystkich twoich pupilków !!!!!!!!
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja w tle kilku fotek widziałam nasze 'czerwone koszulki'... Dziękuję!:lol: pzdr. Asiu cóż za sokoli wzrok :))) :evil_lol:
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 kl. młodzieży - 2 (7-8 ) B'MITSUKUNI GO de la Valle des Dragons Sakres - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Klubu 2007 (DAITETSU GO Tetsuyukisou - SACHIHIME GO Keihan Tsunami) [SIZE="1"]<ciekawy błąd w katalogu SaKres ;) ale to chyba już normalne skoro CZENAJ został CZANAJem ;)> Pisownie pozostawiam taką jaka jest w katalogu LINSENU Roal - lokata II (RENGOKU de la Vallee Des Dragons Sacres - ARIET BIBA z Krasnej Dedinky) w tej klasie niestety jest już dużo mniej zdjęć i Francuzika nie ma lepszych:shake::shake:
Asiaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiunia02 napisał(a):Asiaczek ty tez dałaś rade. Ogromne gratki dla wszystkich twoich pupilków !!!!!!!! Dziekuję! Przekażę właścicielom a psiaki wygłaskam...:lol: Agappe napisał(a):Asiu cóż za sokoli wzrok :))) :evil_lol: Wiesz, jak się nosi na nosie "rowerki", to wszystko inaczej wyglada...;) Pzdr.
Agappe Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 kl. pośrednia - 3 (9-11) HARUKI Czandoria - lokata III KUKURYMU GO Yamamoto - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC [SIZE="1"]<łaaaa zgłupiałam już jak ten pies się w końcu nazywa??? co wystawa to ma inne imie:roll::roll:> a tak poza tym strasznie właściciel go rozciągał :shake: SHIRO Dąbrowskie Samuraje - lokata II
Recommended Posts