Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Chorzów - 19.09.2007
Krajowa Wystawa (CAC)
[SIZE="3"]Sędzia: Mariola Agata Semik (PL)

Psy
Klasa szczeniąt

574. E'FUROSHIKI Halne Wzgórze - oc??, lokata I

Klasa pośrednia
575. SHIRO Dąbrowskie Samuraje - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, NDPwR, Zw.Rasy, [SIZE="4"]BOG III

Suki
Klasa otwarta

576. KITSUNE Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, NDSwR
577. SODA Jamni Jar - oc.doskonała, med.srebrny, lokata II

wyniki dzięki uprzejmości Pani Justyny Marszalek, właścicielki hodowli Dąbroskie Samuraje

zdjęcia wstawie później

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Asiuniaaaaaa podobno w Zielonej Górze akita stanela na podium BOG V, ale nie wiem czy 2 czy 3 miejsce :roll::roll::roll:
możesz się dowiedzieć i potwierdzic ta informacje?????

Fujimaru BOG V - 2 miejsce - tego już się nie spodziewałam !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[SIZE="4"]Zielona Góra - 16.09.2007
Krajowa Wystawa (CAC)
[SIZE="3"]sędzia: Ewa Marcinkowska (Pl)

WYNIKI OFICJALNE
PSY
kl.młodzieży

YORITOMO Matagiinu PL - nieobecna

kl.pośrednia
HARUKI Czandoria - oc.bardzo dobra, lokata I

kl.otwarta
FUJIMARU Pa-Lis - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, Zw. Rasy, [SIZE="4"]BOG II
GAIBI Porażynianka - oc.bardzo dobra, lokata II

kl.championów
AKUMA Akairo - oc.doskonała, lokata 1, CWC

SUKI
kl.młodzieży

Akita u Izis FCI BIKI - nieobecna
KOISHI Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata I

kl.pośrednia
AKIRA z Grodzkiego Zakątka - oc.doskonała, lokata I, CWC

kl.otwarta
NAMI-GO Matagiinu PL - nieobecna

[quote name='LOCZEK']

Asia GRATULUJE wyczynów wychowanka na BOG!!!!

Posted

c.d.
Suki młodzież
Koishi Halne Wzgórze

Suki pośrednia
Akira z Grodzkiego Zakątka

Porównanie o BOB

I na koniec jeszcze raz gratulacje dla Fujimaru za podium na BOG.

Posted

jeżeli ktoś się wybiera na międzynarodówke do Wrocławia to podobno można do ichniejszego związku zadzwonić i oni podadzą całą stawkę przez telefon.. więc jeśli ktoś jest zainteresowany to moze zadzwonić, a potem podzielić się tu swoją wiedzą ;) :evil_lol:

Posted

No to moze jeszcze kilka zdjec z Zielonej Góry :)

Na początek KOISHI Halne Wzgórze (moze nie byłam super przygotowana do wystawy i była lekko wyliniała, ale podobnieństwo do tatusia Bimbolka widać z daleka :) )

Posted

Daria nie wiem czy pamietasz ale Fuji już kiedys sie tak pokazał oprócz światówki gdzie był III było to w Warszawie kiedy się pierwszy raz widziałysmy na żywo :)

Zycze wszytskich małym i dużym hodowlą takich miłych niespodzianek jak najwiecej :)

Posted

I tu się znów kłaniua problem sedziowania.
Fuji na światówce miał miejsce 3, w Zielonej Górze był 2 na BOG V, a miedzy tymi dwoma wystawami był w Głogowie i otrzymał jedynie ocene doskonałą, lokate 1, ale juz z CWC nie otrzymał :)

No to teraz dozobaczenia na wystawie w Łodzi, która chyba mnie nie chce, bo po prau latach zgłosiłam to jak na złość akiciorek zaczął mi liniec :) Cholerka :) Ale takie życie :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Daria nie wiem czy pamietasz ale Fuji już kiedys sie tak pokazał oprócz światówki gdzie był III było to w Warszawie kiedy się pierwszy raz widziałysmy na żywo :)

Zycze wszytskich małym i dużym hodowlą takich miłych niespodzianek jak najwiecej :)

ojoj jak to już dawno temuuuu było!!! to była pierwsza nasza międzynarodówka, moja Niunia debiutowała wtedy w pośredniej :roll::roll: a ja debiutowłam w młodym prezenterze... to były czasy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a teraz powrót do codzienności :lol:

[SIZE="4"]Wrocław - 29-30.09.2007
Międzynarodowa Wystawa (CACIB)
[SIZE="3"]sędzia: Paweł Szemraj (PL)

Akita godz. 11.30
PSY
kl.szczeniąt
1
1745
kl.młodzieży 3 1746-1748
kl.pośrednia 2 1749-1750
kl.otwarta 3 1751-1753
kl.championów 2 1754-1755

SUKI
kl.młodzieży
3
1756-1758
kl.pośrednia 3 1759-1761
kl.otwarta 2 1762-1763

Posted

Agappe napisał(a):
ojoj jak to już dawno temuuuu było!!! to była pierwsza nasza międzynarodówka, moja Niunia debiutowała wtedy w pośredniej :roll::roll: a ja debiutowłam w młodym prezenterze... to były czasy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj chyba to nie ten rok :) w 2004 roku to chyba było :) Byłysmy razem w klasie otwartej, a Fujimaru w młodzieży :) I wygrał porównanie z tatusiem Rengokiem :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Oj chyba to nie ten rok :) w 2004 roku to chyba było :) Byłysmy razem w klasie otwartej, a Fujimaru w młodzieży :) I wygrał porównanie z tatusiem Rengokiem :)

nie nie Asia.. moja Niunia była w pośredniej..wygrała wtedy ze swoją siostrą AITE i suczką BUNKĄ równiez z hodowli Yamamoto.. wtedy Anata debiutowała w pośredniej i ja w MP.. i to była nasza pierwsza miedzynarodówka.. Anata i Chikaka spotkały się dopiero na porównaniu o CACIBa i NSwR, które to porównanie jak dobrze wiesz CHIKAKA wygrała, a Anata zdobyłaswój pierwszy i za razem jedyny res.CACIB ;p owszem to był 2004r, początek kwietnia - ostatnia warszawska miedzynarodówka w tym terminie..

i pamietam, że byłam zadziwiona ze taki małolat po pierwsze pokonał swojego ojca, a potem jeszcze zajął miejsce na pudle.. Czenaj kilka miesięcy później w Sopocie zrobił dokładnie to samo ;)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
W Łodzi jest około 45 akit :) Ale dokładnej stawki niestety nie znam :)

sporo już dawno takiej stawki nie było..wystawa zapowiada się ciekawie.. Asia wybierasz się???

Posted

Agappe napisał(a):
sporo już dawno takiej stawki nie było..wystawa zapowiada się ciekawie.. Asia wybierasz się???

Tak. Przynajmniej na dzien dzisiejszy tak, chyba ze Dona stwierdzi ze chce byc kompletnie łysa to moze zmienie decyzje. Narazie sie nie zastanawiam nad tym, czekam do soboty i podejme decyzje :)
Bedzie takze Kasia i Sylwia, która po sukcesach z Hanu bedzie debiutowac z psiakiem :)

Posted

Jak wszyscy wiedzą Niunia dzieci mieć nie będzie, a już i tak troche tytułów nazbierałysmy w tym ten najważniejszy.. niech inne dziewczynki się wykażą.. nie chciałam robić konkurencji.. :shake::shake::-(:-(

Posted

Agappe, to pojedź chociaż towarzysko (i jako fotograf :D )! Ja co prawda sama nie jadę, ale nie mogę z przyczyn niezależnych. Gdybym mogła, to bym nie przepuściła!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...