Agappe Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [SIZE="4"]Przemyśl - 19.09.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]Sędzia: Anna Jaśkiewicz (PL) PSY Klasa młodzieży 1 202 - 202 wł.Czech Jacek, Stróżowska 32/7, 38-500 Sanok Klasa pośrednia 1 203 - 203 wł.Barańska Krystyna, 3-go Maja 98 A/8, 05-420 Józefów SUKI Klasa otwarta 2 204 - 205 wł.Kaczmarski Sławomir, Żółkiewskiego 27 A/6, 22-335 Żółkiewka wł.Pasikiewicz Agata, K.E.N. 10/51, 37-450 Stalowa Wola szczerze mówiąc nic mi te nazwiska nie mówią:roll::roll:
Savannah Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Agappe napisał(a):dziękuję za informacje :) alez, you welcome ;)
christoph Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie będzie mnie jakiś czas, więc tymczasem podam link do albumu, w którym są zdjęcia z Międzynarodowej Wystawy w Lipsku http://www.akita-club.pl/galeria/displayimage.php?pos=-1507 Jakby coś było nie tak, to po otwarciu galerii trzeba kliknąć na ostatnio przesłane Występują problemy z wyświetlaniem minatur zdjęć ostatnio dodanych, dlatego tak można to ominąć. Jeszcze raz dzięki za gratulacje:terazpol:, pozdrawiam Deptusie - nam również było miło się spotkać. A gwoli uzupełnienia, na międzynarodowej sędziowała Steffi Kirschbichler (Austria).
Tomonari Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Agappe']Przemyśl - 19.09.2007 Krajowa Wystawa (CAC) Sędzia: Anna Jaśkiewicz (PL) PSY Klasa młodzieży 1 202 - 202 wł.Czech Jacek, Stróżowska 32/7, 38-500 Sanok Klasa pośrednia 1 203 - 203 wł.Barańska Krystyna, 3-go Maja 98 A/8, 05-420 Józefów SUKI Klasa otwarta 2 204 - 205 wł.Kaczmarski Sławomir, Żółkiewskiego 27 A/6, 22-335 Żółkiewka wł.Pasikiewicz Agata, K.E.N. 10/51, 37-450 Stalowa Wola szczerze mówiąc nic mi te nazwiska nie mówią:roll::roll: w klasie młodzieży startuje ANTEKI Puchate Liski
Agappe Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [SIZE="4"]Kowno (Litwa) - 9.09.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sedzia: Zoran Brankovic-serbia PSY szczeniaki: E'KEKKAI Halne Wzgorze FCI-wl.Jaksevicius A. młodziezy: CUGECURU TOSOKU Avesta-wl. Vildziene G. championy: LtCh ENZO Omono Gawa-wl. Vildziene G. SUKI młodzieży: AMIDA Eos-wl.Merkevicius V. jak na litewską krajówke to baardzo licznie.. widać nowy imporcik z Polski pojawił się na tamtejszych wystawach :)
Agappe Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [SIZE="4"]Brno (Czechy) - 9.09.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sedzia: Pavlikova Ludmila CZ WYNIKI OFICJALNE PSY kl.posrednia Cusen Go Kumade - oc.doskonała, lokata I, CAC, BOS Haguro Go Harukaze - oc.doskonala, lokata II, res.CAC:roll: Hiroshi Go Harukaze - oc.doskonala, lokata II, res.CAC:roll: kl.otwarta Drufi Omono Gawa - oc.bardzo dobra ciekawa jestem jak wygląda ten psiak :roll: kl.vitezu:roll::roll: championów?? Achiko Go Akita Inu of Cacic - oc.doskonała, lokata I, CAC Chakiri z bambusoveho Haje - nieobecny SUKi kl.baby Taira z Bambusoveho Haje - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl.szczeniat Fujiu Nippon Ryu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl.mlodziezy Akemi - oc.doskonała, lokata I Gaischa Tomimopa - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl.posrednia Cinte Go kumade - oc.doskonała, lokata II, res.CAC Sara z Bambusoveho Haje - oc.doskonała, lokata I, CAC, Zw.Rasy, BOG, 3 BOD kl.otwrata Any Aiersen - oc.doskonała, lokata I, CAC Bakiko Bianka - oc.doskonała, lokata II kl.vitezu Fumiko Go Haru kaze - oc.doskonała, lokata I, CAC Zui Rei Akita Inu Of Cacic - oc.doskonała, lokata II, res.CAC kl.weteranow Akemi z Bambusoveho haje - oc.doskonała, lokata I, Najlepszy weteran zdjęcia z wystawy: http://www.akitainujp.cz/brnob.html źródło wyników: http://www.intercanis.cz/
Asiunia02 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Drufi jest sliczny :) Przynajmniej mi się podoba :) Zaraz wstawie jego zdjęcie jak miał 6 miesięcy :)
Asiunia02 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 W sumie to chyba miał wiecej bo zaczynał pierwszy raz liniec :) To jest młody Drufi I przy okazji jego śliczna, kochana, słodziutka i nie wiadomo co jeszcze rodzona siostra :)
Agappe Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Asiunia02 napisał(a):W sumie to chyba miał wiecej bo zaczynał pierwszy raz liniec :) To jest młody Drufi http://img162.imageshack.us/img162/6552/drufiqn9.jpg I przy okazji jego śliczna, kochana, słodziutka i nie wiadomo co jeszcze rodzona siostra :) http://img213.imageshack.us/img213/6260/siorajo4.jpg mały chłopczyk rzeczywiście był śliczny:loveu::loveu:, ciekawa jestem jak teraz wygląda :roll::roll: Asiunia masz jakies fotki??? siostra szczerze mówiąc do mnie mniej "przemawia":oops:, no ale i na tym zdjęciu nie widać jej w całej okazałości.. ile w ogóle się w tym miocie dzieci urodziło i jak umaszczonych (myslałam, ze wszystkie "rude":roll::oops:)???
Asiunia02 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Agappe napisał(a):mały chłopczyk rzeczywiście był śliczny:loveu::loveu:, ciekawa jestem jak teraz wygląda :roll::roll: Asiunia masz jakies fotki??? siostra szczerze mówiąc do mnie mniej "przemawia":oops:, no ale i na tym zdjęciu nie widać jej w całej okazałości.. ile w ogóle się w tym miocie dzieci urodziło i jak umaszczonych (myslałam, ze wszystkie "rude":roll::oops:)??? No jest Doncia, Daichi, Drufi, bialutka i było jeszcze ich kilka. Chyba razem było 8, lub jeszcze wiecej. Donci mamusia daje duże mioty za kazdym razem. Ale nie pamietam ile ich wtedy było. Zaraz poszukam zdjecia Drufiego, powinnam miec :)
Agappe Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Asiunia02 napisał(a):No jest Doncia, Daichi, Drufi, bialutka i było jeszcze ich kilka. Chyba razem było 8, lub jeszcze wiecej. Donci mamusia daje duże mioty za kazdym razem. Ale nie pamietam ile ich wtedy było. Zaraz poszukam zdjecia Drufiego, powinnam miec :) reszte rodzinki też chętnie zobacze, chociaz z tymi zdjeciami to juz chyba do galerii akit powinnyśmy się przenieść?:roll:
Asiunia02 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 MAM !!!!! Nie wiem kiedy były zrobione :)
Agappe Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Asiunia02 napisał(a):MAM !!!!! Nie wiem kiedy były zrobione :) dziekuję bardzo!! fajny chłopaczek!!! :):loveu:
bety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Obiecane fotki z krajówki warszawskiej. Są jakie są - lepszych nie udało mi się zrobić mimo mocnego gimnastykowania się pod ringiem :roll: Mam nadzieję, że się nie pomyliłam w podpisach. Pzdr
Agappe Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 bety napisał(a):Obiecane fotki z krajówki warszawskiej. Są jakie są - lepszych nie udało mi się zrobić mimo mocnego gimnastykowania się pod ringiem :roll: Mam nadzieję, że się nie pomyliłam w podpisach. Pzdr dziekuję ślicznie.. a suczki z otwartej nie masz?;> Fokusa podpisałas dobrze, a małolatów na oczy nie widziałam wiec nie mam pojecia:roll:
bety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Agappe napisał(a):dziekuję ślicznie.. a suczki z otwartej nie masz?;> Fokusa podpisałas dobrze, a małolatów na oczy nie widziałam wiec nie mam pojecia:roll: No przecież jest suczka z otwartej - druga w kolejności zdjęć wstawionych. Pzdr p.s. Nie ma za co. :)
Agappe Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 bety napisał(a):No przecież jest suczka z otwartej - druga w kolejności zdjęć wstawionych. Pzdr p.s. Nie ma za co. :) o przedtem mi się nie otwierało to jedno zdjęcie:roll:
Asiunia02 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ZIELONA GÓRA 2007 Psy - młodzież YORITOMO Matagiinu PL - nb Psy - pośrednia HARUKI Czandoria - ocena bardzo dobra (?) Psy - otwarta FUJIMARU Pa-Lis - lokata 1, ocena doskonała, CWC, NDPwR, Zw. Rasy <br> Tym samym Fuji ukończył Championat Polski GAIBI Porażynianka - lokata II, ocena bardzo dobra (?) Psy - Championów AKUMA Akairo - ocena doskonała, lokata 1, CWC Suki - młodzieży Akita u Izis FCI BIKI - nb KOISHI Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra (?) Suki - pośrednia AKIRA z Grodzkiego Zakątka - ocena doskonała, lokata 1, Suki - otwarta NAMI-GO Matagiinu PL - nb Jak bede miec 100 % wyniku to uzupełnie. Zdjęcia będa, ale pod wieczór.
bety Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Asiunia02 - A przypadkiem nie podłapałaś też wyników amerykańców? Pzdr
Asiunia02 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niestety amerykańce były po japończykach i juz jechaliśmy do domku :( Ale były piekne :) Juz takie słodziaki , ze masakra:)
bety Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Asiunia02 napisał(a):Niestety amerykańce były po japończykach i juz jechaliśmy do domku :( Ale były piekne :) Juz takie słodziaki , ze masakra:) No nic - trudno :( Poczekam może oddział poda wyniki na swojej stronie (zawsze podawali). Pzdr
Agappe Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [SIZE="4"]Przemyśl - 16.09.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]Sędzia: Anna Jaśkiewicz (PL) PSY Klasa młodzieży 1 202 - 202 ANTEKI Puchate Liski - oc.bardzo dobra Klasa pośrednia 1 203 - 203 SUBARASHI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zw.Rasy SUKI Klasa otwarta 2 204 - 205 SHIRA TORI Eskimo River - oc.bardzo dobra, lokata II YUGATA Halne wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata I
Agappe Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Asiuniaaaaaa podobno w Zielonej Górze akita stanela na podium BOG V, ale nie wiem czy 2 czy 3 miejsce :roll::roll::roll: możesz się dowiedzieć i potwierdzic ta informacje?????
bety Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Agappe napisał(a):Asiuniaaaaaa podobno w Zielonej Górze akita stanela na podium BOG V, ale nie wiem czy 2 czy 3 miejsce :roll::roll::roll: możesz się dowiedzieć i potwierdzic ta informacje????? Akita japońska - miejsce drugie - fotka jest w wystawach zaprzęgowców. Pzdr
Recommended Posts