Agappe Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [SIZE="4"]Szczecin - 16-17.06.2007 Międzynarodowa Wystawa Psów (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Janiki Steinbock (ISR) Psy Klasa młodzieży 1 1263 AITE Spruśkowe Stado :roll: :roll: :roll: co to za hodowla?? ktoś słyszał?? Klasa pośrednia 1 1264 SASHIMI Sfora z Krasnego Boru Klasa otwarta 3 1265 - 1267 AKEBONO Tomodachi TOSHI GORO Dogutti Akita u Izis (FCI) YORITO Suki Klasa młodzieży 2 1268 - 1269 AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti TEXA Kagawa (FCI) Klasa otwarta 5 1270 - 1274 AKATORA Porażynianka BADZI Bieżynaki Tycon EMI GO KENSHA z Robertowej Chatki NAMI-GO Matagiinu PL Klasa championów 1 1275 INAZUMA of Amayadori Ken
Asiunia02 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [SIZE="4"]Kalisz - 10.06.2007 Psy Klasa pośrednia Kukuryuu Goi Yamamoto -CWC, NDPwR, Zw. Rasy Klasa otwarta Gal Porażynianka - lokata II Omoshiroi Co ty Na to - lokata I CWC??? Suki Klasa młodzieży 1 572 AIDA Puchate Liski - Zw. Mł., oc. doskonała Klasa pośrednia 1 573 Iru Halne Wzgórze - oc. dosk. Klasa otwarta 1 574 Arashi Tajgeta - CWC, NSwR i tym samym ukończony Ch. PL.
Asiunia02 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Poprawiłam :) i czekam na fotorelacje !!!!!!!!!!!!!!! Jak tylko skoncze sesje to na pewno sie zrewanzuje, mam zamiar nadrobic zaleglosci wystawowe. Tylko nie wiem z którym psem :)
Agappe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [SIZE="4"]Kalisz - 10.06.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Barbara Larska WYNIKI OFICJALNE Psy Klasa pośrednia Kukuryuu Go Yamamoto - oc.doskonała, lokataI I, CWC, NDPwR, Zw. Rasy Klasa otwarta Gal Porażynianka - oc.doskonała, lokata II Omoshiroi Co ty Na to - oc.doskonała, lokata I, CWC Suki Klasa młodzieży 1 572 AIDA Puchate Liski - oc.doskonała, lokata I, Zw. Mł. Klasa pośrednia 1 573 Iru Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I Klasa otwarta 1 574 Arashi Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, CWC, NSwR ---------------------------- Racibórz - 10.06.2007 krajowa Wystawa Psów (CWC) sędzia: Leszek Siejkowski (Pl) PSY Klasa pośrednia 1 433 - 433 SHIRO Dąbrowskie Samuraje Klasa otwarta 1 BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz SUKI Klasa weteranów 1 435 - 435 KALLIDIKIE Imaginacja - oc.doskonała, lokata I, Najlepszy Weteran
Iwona&Wiki Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='weihaiwej']Iru Halne Wzgórze - oc. dosk., bez CWC Pięknie! :multi: :multi: :multi: Moje GRATULACJE!
Agappe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pierwsze niusy z Europejskiej!!!: Zagrzeb (Chorwacja) - 10.06.2007 EUROPEJSKA WYSTAWA PSÓW (CACIB) sędzia: Anatoli Zhuk, BY Zgłoszonych Akit: 62 w tym: - psów: 35 kl.pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonala, lokata III kl.championów (9) BIMBO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II Yumenoshima No SEIRAN GO - oc.doskonała, lokata I, ?? SHINJIRU-GO dell'Antico Oriente (Zw.Świata 06) - bez lokaty - suk: 27 kl.młodziezy (10) KOICHIKARA Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata III ---------------------------------------------------------- BEST JUNIOR, Mł.Zw.Eurpy - BIRIN GO Musashi Aiwa Zw.Rasy, CACIB, Zw.Europy - TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres CACIB, Zw.Europy - MITSUKO GO dell Antico Oriente POLSKA ZNOWU PIĘKNIE SIĘ POKAZAŁA!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Asiunia02 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ogromne gratki !!!!!!!!!!!!! Zw. Świata z 2006 jest bardzo specyficznym psem i stad moze taka pozycja a nie inna, jest taki, Że albo sie podoba bardzo albo wcale. I tak tez było w Poznaniu, ze duzo osób było zdziwione jego wygraną, a ja byłam za nim od poczatku. Wszystko zalezy od Sędziego. A moze nie był w kondycji lub sie nie wystawił. Różne rzeczy mogły się stac.
lady_m Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Agappe'] POLSKA ZNOWU PIĘKNIE SIĘ POKAZAŁA!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Byly tez lekko polskie akcenty - dwa psy (piesek i suczka) po naszym pol-bracie TANOSHIMI GO [SIZE=-1]Dogutti (najprawdopodobniej pregusy, ale nie dam sobie za to reki odciac :roll:) w swoich klasach byly na lokacie II :multi:
Agappe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='lady_m']Byly tez lekko polskie akcenty - dwa psy (piesek i suczka) po naszym pol-bracie TANOSHIMI GO [SIZE=-1]Dogutti (najprawdopodobniej pregusy, ale nie dam sobie za to reki odciac :roll:) w swoich klasach byly na lokacie II :multi: mam wrażenie ze to dwa małe halniaczki w szczeniaczkach, ale głowy nie dam (podałam wyniki, których jestem pewna, wiecej info mam nadzieje, że przywiezie Agnieszka i Jola (Halne Wzgórze))
Agappe Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 grrrr to już nie można nawet edytować????? :angryy: :angryy: :angryy: tu juz przesadzili!! mała poprawka.. źle przeczytałam :oops: :oops: :oops: Bimbuś był przed Seiranem [quote name='Agappe']pierwsze niusy z Europejskiej!!!: Zagrzeb (Chorwacja) - 10.06.2007 EUROPEJSKA WYSTAWA PSÓW (CACIB) sędzia: Anatoli Zhuk, BY Zgłoszonych Akit: 62 w tym: - psów: 35 kl.pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonala, lokata III kl.championów (9) BIMBO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II Yumenoshima No SEIRAN GO - oc.doskonała, lokata III / IV? SHINJIRU-GO dell'Antico Oriente (Zw.Świata 06) - bez lokaty - suk: 27 kl.młodziezy (10) [SIZE="3"]KOIKUMI Shun'Yoku Kensha - oc.doskonała lokata II/I ? KOICHIKARA Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata III ---------------------------------------------------------- BEST JUNIOR, Mł.Zw.Eurpy - BIRIN GO Musashi Aiwa Zw.Rasy, CACIB, Zw.Europy - TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres CACIB, Zw.Europy - MITSUKO GO dell Antico Oriente POLSKA ZNOWU PIĘKNIE SIĘ POKAZAŁA!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
weihaiwej Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Pięknie! :multi: :multi: :multi: Moje GRATULACJE! Dziękuję Iwonko! To nasz pierwszy złoty medal! :multi: Miałyśmy długą przerwę w bieganiu po ringu ;)
weihaiwej Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial Black][SIZE=4]Gratulacje dla reprezentacji Polski w Zagrzebiu! [/FONT] [FONT=Arial Black]W tak dużej konkurencji Inochi, Bimbo i Koi zaprezentowali się świetnie :) Duże brawa![/FONT]
Tomonari Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Brawo INOCHI :multi: :multi: Brawo BIMBO :multi: :multi: Brawo Koi :multi: :multi: pozdrawiam wszystkich
Agappe Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Lublin - 10.06.2007 Krajowa Wystawa Psów (CWC) sędzia: Janusz Opara (PL) WYNIKI OFICJALNE: SUKI kl.młodzieży - 1 SHOJO Dąbrowskie Samuraje - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy (wynikach oficjalnych brak Zw.Rasy) kl.otwarta - 1 Akita u Izis FCI YASU - oc.bardzo dobra, lokata I sylwek GRATULUJE!!!!!
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 EURO DOG SHOW ZAGRZEB 8-10.VI.2007 Sędzia: Anatoli Zhuk PSY Klasa baby: DEI LAGHI TAILLY AKARUI GO Klasa szczeniąt: UNSHOU GO SHUN YOU KENSHA TOUMARO GO Klasa młodzieży: CUSEN GO KUMADE ISAMU GO SAMURAI YASHIKI BIRIN GO MUSASHI AIWA HOMARE GOUSHI GO KENSHINSOU TENSAI HALNE WZGÓRZE B'TENZAN GO OF KAMINO KEN MUGEN GO AWA KUROIWASOU HIDEKI-GO NIPPON SUN Klasa pośrednia: NORI DELLE BIANCHE VALLATE KOJIRO-GO DELL ANTICO ORIENTE INOCHI O KAKERU HALNE WZGÓRZE KAISHI GO SCICHIMEN KENSHA DEI LAGNI TAILLY UNMEI-GO NABUCCODONOSOR NIPPON SUN YABAN Klasa otwarta: KAJITSUNO NAGE-GO VOOSAKA DE DAN JOURDAIN USHIWAKA-GO DELL ANTICO ORIENTE UNSHOU GO KANZAKIYA KENSHA BANDOU TAROU GO SAGINUMA KENSHA AMATERASU INN YOKO ZUNA MUSASHI Klasa championów: CHIMARU VAN DE ALASKA FARM SHINJIRU-GO DELL ANTICO ORIENTE YUMENOSHIMA NO SEIRAN GO KASUGA GO SHIRAI A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHI TOGHOKUUN GO DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES CZANAJ ROAL BIMBO YAMAMOTO SUKI Klasa baby: AMAMEI GO Klasa szczeniąt: TORAHIME GO YUMEROHIME-GO KA YO YOI TOMODACHI Klasa młodzieży: CINTE GO KUMADE COZI GO KUMADE FUMIKO DELLE BIANCHE VALLATE KOIKUMI SHUN YOU KENSHA TEZUKURI NO HITOKAGE B'TENKA GO OF KAMINO KEN DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBOO VIRIBUS UNITIS MINERVA WAJUN KOICHIKARA SHUN'YOU KENSHA Klasa pośrednia: NAGASAKI MAGO KAKUSUI HARUKA GO KIYOKAWASOU MITSUKO-GO DELL ANTICO ORIENTE Klasa otwarta: SEIRYOUME GO IINOGAWA MOU KENSHA KUMI NO TABI OSEKKAI YUSHIMI GO SOGAGOROUEN SAORI DELLE BIANCHE VALLATE TARTAGAL'S LIATSUGA GO Klasa championów: V YUMI DE DAN JOURDAIN TARTAGAL'S HATSUGA GO Pominęłam akity amerykańskie omyłkowo wpisane w japońskich. Poprawiłam błędne nazwy te które udało mi się wyłapać - ale zapewne jest ich więcej. Pozdrawiam
Agappe Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Zagrzeb (Chorwacja) - 10.06.2007 EUROPEJSKA WYSTAWA PSÓW (CACIB) sędzia: Anatoli Zhuk, BY PSY Klasa baby: Dei Laghi Tailly AKARUI GO - wo, Best Puppy Male :roll: :roll: (ze strony hodowli Dei Laghi Tailly) Klasa szczeniąt: UNSHOU GO Shun'You Kensha - 1 TOUMARO GO - 2 Klasa młodzieży: CUSEN GO Kumade ISAMU GO Samurai Yashiki BIRIN GO Musashi Aiwa - oc.doskonała, Ml.Zw.Europy 2007, Best Junior HOMARE GOUSHI GO Kenshin-sou TENSAI Halne Wzgórze(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENZAN GO of Kamino Ken MUGEN GO Awakuro Iwazou HIDEKI-GO Nippon Sun Klasa pośrednia: obecne: 5/6 NORI delle Bianche Vallate KOJIRO-GO dell Antico Oriente INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata III KAISHI GO Shichimen Kensha Dei Laghi Tailly UNMEI-GO NABUCCODONOSOR - oc.doskonała, lokata II, res.CAC HR Nippon Sun YABAN Klasa otwarta: obecne: 4/6 Kajitsu No NAGE-GO V' OOSAKA of Dan' Jourdain USHIWAKA-GO dell Antico Oriente UNSHOU GO Kanzakiya Kensha (pręgowany) BANDOU TAROU GO Saginuma Kensha Amaterasu Inu Yoko Zuna MUSASHI Klasa championów: CHIMARU Van de Alaska Farm - bez lok SHINJIRU-GO dell Antico Oriente, Zw.Świata 2006(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) Yumenoshima No SEIRAN GO - oc. dosk., lakata 3 KASUGA GO Shirai A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHI TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres- oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy, Zw.Rasy CZANAJ Roal - nieobecny BIMBO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II, res.CAC HR SUKI Klasa baby: AMAMEI GO Klasa szczeniąt: TORAHIME GO - wo, lok.1 - ponieważ dała buzi sędziemu ;) YUMEROHIME-GO Ka Yo´yoi Tomodachi - wo, lok.2 Klasa młodzieży: CINTE GO Kumade - bez lok. COZI GO Kumade - bez lok. FUMIKO delle Bianche Vallate - dosk., lok. 4 KOIKUMI Shun'You Kensha - dosk., lok. 2 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze(pręgowana) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENKA GO of Kamino Ken - bez lok. Dei Laghi Tailly ZIAMU NO SAKURAMBOO - dosk., lok 1, Zw. Europy. Viribus Unitis MINERVA WAJUN - bez lok. KOICHIKARA Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata III Klasa pośrednia: NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgóze - nieobecna HARUKA GO Kiyokawasou Mł.Zw.Św'06, Zw.Św'07 - oc. dosk. lok.2 MITSUKO-GO dell Antico Oriente - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy Klasa otwarta: obecne: 3/6 SEIRYOUME GO Iinogawa Itou Kensha (pręgowana) - dosk., lokata III KUMI - bez lok. No Tabi OSEKKAI - dosk., lok.2 YOSHIMI GO Sogagorouen - dosk., lok1, cac , res CACIB SAORI delle Bianche Vallate - bez lok. Klasa championów: V'YUMI of Dan' Jourdain - oc. dosk., lok.2 Tartagal's HATSUGA-GO - oc. dosk., lok.1 bety DZIEKUJĘ BARDZO ZA STAWECZKE!!! mam jeszcze jedną prośbę: sprawdź prosze czy suczki Tartagal's HATSUGA-GO i Tartagal's LIATSUGA-GO to przypadkiem nie ta sama sunia?:roll: :roll:
bety Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Agappe napisał(a):bety DZIEKUJĘ BARDZO ZA STAWECZKE!!! mam jeszcze jedną prośbę: sprawdź prosze czy suczki Tartagal's HATSUGA-GO i Tartagal's LIATSUGA-GO to przypadkiem nie ta sama sunia?:roll: :roll: Nie ma za co. Wygląda na to że to ta sama suka - ma takie same dane - no ale takich kwiatków w katalogu jest więcej. Pzdr
donya Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wróciliśmy z dalekich stron ;) Wbrew temu co wszyscy piszą ja nie miałam jakiś dziwnych niespodzianek. Co do sędziowania - pan Zhuk punktualnie - z zegarkiem w ręku zaczął oceniać akity. Psy oceniał bardzo dokładnie. Zwracał uwagę na budowę i ruch. Raczej preferował akity z krótszym włosem. Zw. Św.'06 Shinjiru Go Anticooriente był w pełnym włosie (w przeciwieństwie do Bimbonka) i wystawiał się super - niestety nie przypadł do gustu sędziemu. Suki posedziował tak jakby juz miał dosyć - i na lokatach czasami znalazły się dziwne suczki. Fakt upał był niemiłosierny - dlatego dosyć szybko wynieślismy się z wystawy. Mielismy wynajete mieszkanie z klimatyzacją w centrum Zagrzebia :lol: Trochę uzupełnię wyniki - niestety wszystkich nie znam :shake: PSY Klasa baby: Dei Laghi Tailly AKARUI GO Klasa szczeniąt: UNSHOU GO Shun'You Kensha - 1 TOUMARO GO - 2 Klasa młodzieży: CUSEN GO Kumade ISAMU GO Samurai Yashiki BIRIN GO Musashi Aiwa - oc.doskonała, Ml.Zw.Europy 2007, Best Junior HOMARE GOUSHI GO Kenshin-sou TENSAI Halne Wzgórze(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENZAN GO of Kamino Ken MUGEN GO Awakuro Iwazou HIDEKI-GO Nippon Sun Klasa pośrednia: obecne: 5/6 NORI delle Bianche Vallate KOJIRO-GO dell Antico Oriente INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata III KAISHI GO Shichimen Kensha Dei Laghi Tailly UNMEI-GO NABUCCODONOSOR Nippon Sun YABAN Klasa otwarta: obecne: 4/6 Kajitsu No NAGE-GO V' OOSAKA of Dan' Jourdain USHIWAKA-GO dell Antico Oriente UNSHOU GO Kanzakiya Kensha (pręgowany) BANDOU TAROU GO Saginuma Kensha Amaterasu Inu Yoko Zuna MUSASHI Klasa championów: CHIMARU Van de Alaska Farm - bez lok SHINJIRU-GO dell Antico Oriente, Zw.Świata 2006(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) Yumenoshima No SEIRAN GO - oc. dosk., lakata 3 KASUGA GO Shirai A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHI TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres- oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy, Zw.Rasy CZANAJ Roal - nieobecny BIMBO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II SUKI Klasa baby: AMAMEI GO Klasa szczeniąt: TORAHIME GO - wo, lok.1 - ponieważ dała buzi sędziemu ;) YUMEROHIME-GO Ka Yo´yoi Tomodachi - wo, lok.2 Klasa młodzieży: CINTE GO Kumade - bez lok. COZI GO Kumade - bez lok. FUMIKO delle Bianche Vallate - dosk., lok. 4 KOIKUMI Shun'You Kensha - dosk., lok. 2 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze(pręgowana) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENKA GO of Kamino Ken - bez lok. Dei Laghi Tailly ZIAMU NO SAKURAMBOO - bez lok. Viribus Unitis MINERVA WAJUN - bez lok. KOICHIKARA Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata III Klasa pośrednia: NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgóze - nieobecna HARUKA GO Kiyokawasou Mł.Zw.Św'06, Zw.Św'07 - oc. dosk. lok.2 MITSUKO-GO dell Antico Oriente - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy Klasa otwarta: obecne: 3/6 SEIRYOUME GO Iinogawa Itou Kensha (pręgowana) - dosk., lokata III KUMI - bez lok. No Tabi OSEKKAI - dosk., lok.2 YOSHIMI GO Sogagorouen - dosk., lok1, cac , res CACIB SAORI delle Bianche Vallate - bez lok. Tartagal's LIATSUGA-GO - bez lok. Klasa championów: V'YUMI of Dan' Jourdain - oc. dosk., lok.2 Tartagal's HATSUGA-GO - oc. dosk., lok.1
Agappe Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Agnieszko, a gdzie zgubiłaś lokate I w suczkach w klasie młodzieży?? ;):evil_lol:
donya Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wróciliśmy z dalekich stron ;) Wbrew temu co wszyscy piszą ja nie miałam jakiś dziwnych niespodzianek. Co do sędziowania - pan Zhuk punktualnie - z zegarkiem w ręku zaczął oceniać akity. Psy oceniał bardzo dokładnie. Zwracał uwagę na budowę i ruch. Raczej preferował akity z krótszym włosem. Zw. Św.'06 Shinjiru Go Anticooriente był w pełnym włosie (w przeciwieństwie do Bimbonka) i wystawiał się super - niestety nie przypadł do gustu sędziemu. Suki posedziował tak jakby juz miał dosyć - i na lokatach czasami znalazły się dziwne suczki. Fakt upał był niemiłosierny - dlatego dosyć szybko wynieślismy się z wystawy. Mielismy wynajete mieszkanie z klimatyzacją w centrum Zagrzebia :lol: Trochę uzupełnię wyniki - niestety wszystkich nie znam :shake: PSY Klasa baby: Dei Laghi Tailly AKARUI GO Klasa szczeniąt: UNSHOU GO Shun'You Kensha - 1 TOUMARO GO - 2 Klasa młodzieży: CUSEN GO Kumade ISAMU GO Samurai Yashiki BIRIN GO Musashi Aiwa - oc.doskonała, Ml.Zw.Europy 2007, Best Junior HOMARE GOUSHI GO Kenshin-sou TENSAI Halne Wzgórze(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENZAN GO of Kamino Ken MUGEN GO Awakuro Iwazou HIDEKI-GO Nippon Sun Klasa pośrednia: obecne: 5/6 NORI delle Bianche Vallate KOJIRO-GO dell Antico Oriente INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata III KAISHI GO Shichimen Kensha Dei Laghi Tailly UNMEI-GO NABUCCODONOSOR Nippon Sun YABAN Klasa otwarta: obecne: 4/6 Kajitsu No NAGE-GO V' OOSAKA of Dan' Jourdain USHIWAKA-GO dell Antico Oriente UNSHOU GO Kanzakiya Kensha (pręgowany) BANDOU TAROU GO Saginuma Kensha Amaterasu Inu Yoko Zuna MUSASHI Klasa championów: CHIMARU Van de Alaska Farm - bez lok SHINJIRU-GO dell Antico Oriente, Zw.Świata 2006(pręgowany) - oc.doskonała (bez lokaty) Yumenoshima No SEIRAN GO - oc. dosk., lakata 3 KASUGA GO Shirai A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHI TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres- oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy, Zw.Rasy CZANAJ Roal - nieobecny BIMBO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II SUKI Klasa baby: AMAMEI GO Klasa szczeniąt: TORAHIME GO - wo, lok.1 - ponieważ dała buzi sędziemu ;) YUMEROHIME-GO Ka Yo´yoi Tomodachi - wo, lok.2 Klasa młodzieży: CINTE GO Kumade - bez lok. COZI GO Kumade - bez lok. FUMIKO delle Bianche Vallate - dosk., lok. 4 KOIKUMI Shun'You Kensha - dosk., lok. 2 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze(pręgowana) - oc.doskonała (bez lokaty) B'TENKA GO of Kamino Ken - bez lok. Dei Laghi Tailly ZIAMU NO SAKURAMBOO - dosk., lok 1, Zw. Europy. Viribus Unitis MINERVA WAJUN - bez lok. KOICHIKARA Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata III Klasa pośrednia: NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgóze - nieobecna HARUKA GO Kiyokawasou Mł.Zw.Św'06, Zw.Św'07 - oc. dosk. lok.2 MITSUKO-GO dell Antico Oriente - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Europy Klasa otwarta: obecne: 3/6 SEIRYOUME GO Iinogawa Itou Kensha (pręgowana) - dosk., lokata III KUMI - bez lok. No Tabi OSEKKAI - dosk., lok.2 YOSHIMI GO Sogagorouen - dosk., lok1, cac , res CACIB SAORI delle Bianche Vallate - bez lok. Tartagal's LIATSUGA-GO - bez lok. Klasa championów: V'YUMI of Dan' Jourdain - oc. dosk., lok.2 Tartagal's HATSUGA-GO - oc. dosk., lok.1 wysyłam 4 raz :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
weihaiwej Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Donya, gratuluję pięknego wyniku! Stawka zdaje się była na bardzo wysokim poziomie, tym bardziej liczy się ten srebrny i brązowy medal :klacz: . Gratulacje także dla Halniaków za brązowy medal Inochiego i wyniki pozostałych akitek :bigcool:
bety Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='weihaiwej']Donya, gratuluję pięknego wyniku! Stawka zdaje się była na bardzo wysokim poziomie, tym bardziej liczy się ten srebrny i brązowy medal :klacz: . Gratulacje także dla Halniaków za brązowy medal Inochiego i wyniki pozostałych akitek :bigcool: Ja też przyłączam się do gratulacji i podziwiam akity japońskie że wytrzymały w takim tłoku przy ich ringu. Mi nawet nie udało się dopchać i porobić zdjęcia. A wogóle przyznawali medale bo ja jakoś nie widziałam żeby ktoś z AA dostał takowy? Pzdr
weihaiwej Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 oops, jak tak z góry założyłam, bo przecież zawsze są....? :oops:
Recommended Posts