Jump to content
Dogomania

KRAKÓW NAJLEPSZE DOMY JUŻ SĄ!!! Dosia i Mimi i Ramzes Z LIGOTY juz w domach!

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jotpeg']wlasnie, racja. Dziewczyny napiszcie, czy choroba skory Ramzesa jest zarazliwa dla innych zwierzat???
zdjecia Patii cudne!!!!![/quote]
Ja to juz ze swojego postu skasowalam, bo przeczytalam, ze to prawdopodobnie zmiany hormonalne (a to nie zarazliwe oczywiscie), ale nie jest to pewne, wiec Ramzes jest pod obserwacja :)

Posted

Odwiozłam Ramzesa do hotelu. Jaka bida :( Całkiem pijaniutki, rozcięty ponad normę bo doktor szukał jajeczka. Trząsł się :( Strasznie mi go żal. Domek by mu się BARDZO PRZYDAŁ.... Taka mała trusia, nie ten piesek :shake:

Dałam mu polarowy kocyk i 2 moje sweterki żeby mu było ciepło i milej.
Zrobiłam biedakowi zdjecie ale miałam tylko komórkę więc jest kiepskie

[IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/ramzes.jpg[/IMG]

Posted

kurcze dopiero wrocilam,
biedny ramzes ma rozciety brzuch ponad norme bo dr szukal jajka a znalazl cos czego literatura medyczna nie przewiduje w psim brzuchu, ani tez nie bylo w zadnym operowanym do tej pory psie.
na wszelki wypadek dr nie wycinal tego ;)
biedny ramzes, zobaczymy co z ta skora :(
taka kochana psinka
no i jest cyborgiem, srodek usypiajacy na niego nie dzialal.

Posted

elu - a dosia jechała z toba moze?

dosia rozumiem jest na tymczasie:loveu:

martwie sie jedynie o ramzeska
on tez bardzo potrzebuje domku i opieki..:-( chociaż na chwilkę

my tu z niego tak zartujemy nieładnie, ale on naprawde jest biedny
i skórka i teraz ta operacja..

kto moze go zabrać na pare dni chociaż...?:oops:

Posted

On wczoraj starsznie kiepściutko wyglądał. Bieda mała miala ataki dreszczy i co chwila podnosiłą główkę i opadała mu ta główka. Faktycznie ma wielkie cięcie. Czy on dostał jakieś przeciwbólowe do podawania??? Bo dzisiaj tolfina przestanie działać, a to cięcie musi boleć bardzo. Dzwonił ktoś do p. Tomka jak on tam????

Posted

nie mam dla ramzesa domu tymczasowego i raczej nie bede miala,
dosie jeszcze sie udalow cisnac.
kurcze kastracja to zawsze taki prosty zabieg, rock nawet nie zauwazyl ze mu cos zniknelo...
kurde, biedny ramzes :(

Posted

:( co robić??????? Biedny nietoperek :(

Kiwi czy jutro pojedziemy z Ramzesem i Dosią do dr? Mówił że w sobotę powinny się pokazać.

Rozmawiałaś może z p. Tomkiem jak Ramzesio się miewa?

Posted

[quote name='karusiap']Perfi czyzby i Ciebie zauroczyl??jakbys go miala(tak sobie teoretycznie gdybam:diabloti:) to kurde az bym zqzdroscila....[/quote]
owszem ;) tylko ze jutro jade po wazne dokumenty do slubu za miasto, w nd schron, od pon moze bede miala prace... jakby dziadka nie bylo nawet bym sie nie zastanawiala... ale jak mu doopka odzyje to ponoc wariuje ;) a ja bym musiala go ukrywac :/ a glosny jest?

Posted

[quote name='weszka']:( co robić??????? Biedny nietoperek :(

Kiwi czy jutro pojedziemy z Ramzesem i Dosią do dr? Mówił że w sobotę powinny się pokazać.

Rozmawiałaś może z p. Tomkiem jak Ramzesio się miewa?[/quote]

mam 5 minut przerwy miedzy jednym a drugim egzmianem, zadzwonie jak juz za chwile obleje i wywala mnie ze studiow :shake:
postaram sie podjechac dzisiaj po poludniu, ale nie wiem czy mi sie uda :(

nie musimy jechac w sobote z nimi, chyba ze by sie cos dzialo, mam zastrzyki do podania.
ramzes jest glosny,