AlfaLS Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 To może i ja skorzystam z tego że mądre Cioteczki są na tym wątku... Proszę napiszcie mi jak się kasuje wiadomości z profilu??????? Wiem jak się kasuje wiadomości wysłane na PW ale tych z profilu tak na amen skasować nie potrafię :placz:. Dochodzę do "kasuj wiadomość", potwierdzam i... zamiast skasowane wiadomości mam tylko "Ta wiadomość została usunięta przez AlfaLS" :cool3:. Wkurza mnie to bo dostaję dużo zaproszeń na bazarki i teraz mam już 78 wiadomości w profilu. Nie chcę blokować otrzymywania tych zaproszeń czy innych wiadomości ale chciałabym to trochę posprzątać.... Zna ktoś patent na to??????? Bardzo proszę... Quote
michelle04 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='keakea']Michelle, jak ten gipsior na brzegach, nie opiłował Mańka? Słuchajcie, a po 2 tygodniach w gipsie, to jemu nie wyjdzie sierść na tej łapie?[/QUOTE] Nie, nie przy gipsie nie ma żadnych wytarć, a z tego co widziałam łapke po tygodniowym noszeniu opatrunku to nie było żadnych zmian poza okolicą rany. Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 AlfaLS mi samej przydałaby się taka rada, więc chyba trzeba poczekać na bardziej obcykane w tym temacie ciotki :D To super w takim razie, że nic tam niepokojącego się nie dzieje:) To już jutro!!!!!!!! Quote
MTD Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='AlfaLS']To może i ja skorzystam z tego że mądre Cioteczki są na tym wątku... Proszę napiszcie mi jak się kasuje wiadomości z profilu??????? Wiem jak się kasuje wiadomości wysłane na PW ale tych z profilu tak na amen skasować nie potrafię :placz:. Dochodzę do "kasuj wiadomość", potwierdzam i... zamiast skasowane wiadomości mam tylko "Ta wiadomość została usunięta przez AlfaLS" :cool3:. Wkurza mnie to bo dostaję dużo zaproszeń na bazarki i teraz mam już 78 wiadomości w profilu. Nie chcę blokować otrzymywania tych zaproszeń czy innych wiadomości ale chciałabym to trochę posprzątać.... Zna ktoś patent na to??????? Bardzo proszę...[/QUOTE] Babeczko wszystko robisz dobrze, bo ja nie widzę takiego wpisu nigdzie w Twoim profilu ("Ta wiadomość") także tylko Ty ją widzisz ;) jest porządek, naprawdę :) Quote
AlfaLS Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='MTD']Babeczko wszystko robisz dobrze, bo ja nie widzę takiego wpisu nigdzie w Twoim profilu ("Ta wiadomość") także tylko Ty ją widzisz ;) jest porządek, naprawdę :)[/QUOTE] To fajnie :lol:. Jeszcze żeby i mnie to poznikało to byłoby super bo te 8 stron wiadomości na profilu stanowczo mi się nie podoba :cool3:. Quote
MTD Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='AlfaLS']To fajnie :lol:. Jeszcze żeby i mnie to poznikało to byłoby super bo te 8 stron wiadomości na profilu stanowczo mi się nie podoba :cool3:.[/QUOTE] masz ledwo 3;) Quote
asiuniab Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mariano, widzisz ja dziś do Ciebie tak późno zaglądam, ale myślę o Tobie i jeszcze innych psiakach od wczesnego poranka:) Quote
AlfaLS Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='MTD']masz ledwo 3;)[/QUOTE] Ale to tylko jak Ty albo ktoś inny wchodzi. Jak ja wchodzę to dalej mam 8 i już 79 wiadomości :mad:. Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Ja to w ogóle nawet nie wiem gdzie się wchodzi, żeby to pokasować:/ Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Monia, lecę się zbierać do podróży. Nie wiem czy jutro będę miała kiedy albo gdzie wejść na dogo, więc jak tylko będziesz coś wiedziała odnośnie ściągnięcia gipsu, stanu łapinki Mariankowej to daj mi proszę od razu znać, bo sobie całe paznokcie poobgryzam z nerwów!!:modla:Będę też do michelle dzwoniła, ale nawet nie wiem koło której ma być zdjęcie opatrunku i nie chcę Jej swoimi telefonami zamęczyć ;) Pa Marianku (drapanko po guzku;) ):loveu: Quote
MTD Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 już już spokojnie, będę ci nieść wieści niczym skowronek :) Quote
Figunia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='paula_t']Czyli nie podziałała moja instrukcja, nie najlepszy ze mnie tłumacz? :/ Męcz Figuniu ile chcesz, ja też niedawno się wszystkiego uczyłam i wszystkich o wszystko pytałam :) Ehhhhh marzenia, jakbym chciała, żeby się spełniły...:( Dobranoc Maniusiątko:loveu:[/QUOTE] Kochana Paulinko WYBACZ!!!! Odpisałam Ci, podziękowałam (i popędziłam do Leclerca). Potem przyszła instrukcja od Barb i na drugi dzień robiłam wg Jej wskazówek. Mało tego, tak jeszcze pomyślałam (pamiętam!!!): "Paulinka nie napisała o tym, na pewno biedna nie ma czasu" Jak dziś to do mnie dotarło, to strasznie mi głupio. :oops: Nawet to tłumaczenie głupie takie, bo sama nie rozumiem, jak mogło mnie tak zaćmić :oops: Wiem, to błahostka i nie w głowie Ci gniewanie się, ale przepraszam!!!! Zawracam Ci głowę, a potem - szkoda gadać. Znowu ta moja makówka mnie zawiodła...:shake: Quote
asiuniab Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 ja też już od teraz czekam na wieści ze ściągnięcia Mariankowego gipsu; Quote
Panna Marple Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Marianku, żeby już jutro było:nerwy: Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Marian, michell czekamy na wieści:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 cze mariano, w kraku dziś żarówa, żyć się nie da, a u Ciebie jak tam? dasz radę? Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='MTD']cze mariano, w kraku dziś żarówa, żyć się nie da, a u Ciebie jak tam? dasz radę?[/QUOTE] to ja się znów za Marianka wypowiem, choć kilka km nas dzieli (wrocław - dzierżoniów), ale u nas dziś piękna mżawka i jest uff, jak przyjemnie:) Quote
Figunia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 oczywiście też trzymam kciuki i co się tylko da za ZDROWĄ, PROSTĄ, NIESKAZITELNIE IDEALNĄ ŁAPKĘ. Właściwie, to może być nawet nie tak idealna, byle tylko nic już pieska nie bolało... Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Figunia'] byle tylko nic już pieska nie bolało...[/QUOTE] właśnie o to chodzi, dzień bez bólu i tabletek!!!!! Quote
margoth137 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 no Mariano jak się czujesz w taką pogodę?:loveu: Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ciotka Diana, no weeeeźźźź, nie daj się prosić o info ! Quote
keakea Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Zaraz się pokicham z ciekawości, co u Mariana Kozaka.... Quote
Recommended Posts