Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie, znależć taką cenę a jeszcze jakby miał tam fajnie to by już wogóle.... 30zł za dobę to cena dla ,,normalnych'' tzn chyba jak ktoś jedzie na wczasy i swojego psa zostawia. Często hotelik ma indyw cenę dla bezdomniaków:( tak w granicach 10-12zł zalezy od wielkości psa. Manieczku czochraki ci przesyłam:loveu:

Posted

Słuchajcie, a znacie może jakiś sprawdzony hotelik, który mieści się jakoś w pobliżu Krakowa?
To nie chodzi o jakieś odwiezienie go czy coś takiego, tylko jak będzie mieścił się gdzieś w pobliżu, to zawsze mogę pojechać, odwiedzić, dowozić różne rzeczy, łatwiej będzie to kontrolować (np.spotkanie przedadopcyjne) itd.itd.

Posted

Matko ja myslalam ze on na paluchu dlatego podalam hotele blisko Warszawy i wysylalam pw,ze na paluchu...Ale numer.=
U michelle dobra cena w okolicach Krakowa nie znam,ale moze ktos slyszal o dobrym dt w tych okolicach.

Posted

[quote name='lika1771']Matko ja myslalam ze on na paluchu dlatego podalam hotele blisko Warszawy i wysylalam pw,ze na paluchu...Ale numer.=
U michelle dobra cena w okolicach Krakowa nie znam,ale moze ktos slyszal o dobrym dt w tych okolicach.[/QUOTE]

Ja mam psiaki w hotelu w niepolomicach , tam tez niektore mieszkaja w domu ale obecnie nie ma tam juz miejsca(chyba ,ze jakis psiak pojdzie do domku). Moze bylo by miejsce ale w kojcu , kojce sa duze ,drewniane z duża buda .Tak że psiaki mogą spacerowac po kojcu .Wypuszczane są na ogród 2 razy dziennnie ,z domu 3 razy , chodza tez w miare mozliwosci na spacery. Mozna tez psiaki odwiedzac i wyprowadzac. Bozenka współpracuje z wtem z Kłaja panem dr. Przybylskim.

Posted

Nie, nie, ja wysyłałam wątek na kilka województw z nadzieją, że ktoś się znajdzie jak nie w Krakowie, to gdzie indziej (można by go wtedy przetransportować tam). Na pierwszej stronie jest nawet mowa o Krakowie:)
Dobra, no to chyba nie mam wyboru i muszę zacząć zbierać deklaracje na hotelik. Zobaczymy co się uda zebrać, a ja w międzyczasie będę decydowała się na hotelik...Chyba, że zdarzy się cud i zgłosi się DT za zwrotem kosztów jedzenia i weterynarza, ale na to tak czy siak kasa potrzebna:-(

Posted

[quote name='paula_t']Nie, nie, ja wysyłałam wątek na kilka województw z nadzieją, że ktoś się znajdzie jak nie w Krakowie, to gdzie indziej (można by go wtedy przetransportować tam). Na pierwszej stronie jest nawet mowa o Krakowie:)
Dobra, no to chyba nie mam wyboru i muszę zacząć zbierać deklaracje na hotelik. Zobaczymy co się uda zebrać, a ja w międzyczasie będę decydowała się na hotelik...Chyba, że zdarzy się cud i zgłosi się DT za zwrotem kosztów jedzenia i weterynarza, ale na to tak czy siak kasa potrzebna:-([/QUOTE]
Najpierw to trzeba zarezerwowac miejsce w hoteliku i zbierac dekl.

Posted

Dzwoniłam do Niepołomic. Póki co w środę ma prawdopodobnie przyjechać collie z Nowego Targu, który zajmie ostatni boks, ale mam jeszcze się odzywać za 2 dni, jakby z tego nic nie wyszło.

Posted (edited)

Dobra. Zarezerwowałam wstępnie miejsce dla Mańka w hotelu Amok w Iwanowicach. Koszt, to 13zł za dobę, czyli 390 zł za miesiąc od piątku.
Bardzo prosimy chociaż o grosik stałych deklaracji, bo w życiu nie poradzę sobie z taką kwotą...
No i oczywiscie dalej ogłaszamy i szukamy Ludzia Mańka:)

Edited by paula_t
Posted

[quote name='paula_t']Dobra. Zarezerwowałam wstępnie miejsce dla Mańka w hotelu Amok w Iwanowicach. Koszt, to 13zł za dobę, czyli 390 zł za miesiąc od piątku.
Bardzo prosimy chociaż o grosik stałych deklaracji!!![/QUOTE]

Drogo zapytaj jeszcze u Ginn [url]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/url]

Posted

ja niestety nie mogę nic zadeklarować, ale jakąś jednorazową moge wpłacić:( a jakby ktoś się podjął bazarku poszukam fancików. Wiele dobrego słyszałam o hoteliku u Emiś, tylko ciężko zmiejscami:( zapytajcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/208485-Hotelik-Raszka-w-Sarnowie-(k-Katowic[/URL])

Posted

Wrzuciłam Mańka tutaj, chociaż nie wierzę w cuda: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226138-Dom-dla-psa-lub-suczki-bez-szans-na-domek?p=19090945&posted=1#post19090945[/URL]

Posted

[quote name='toyota']Wrzuciłam Mańka tutaj, chociaż nie wierzę w cuda: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226138-Dom-dla-psa-lub-suczki-bez-szans-na-domek?p=19090945&posted=1#post19090945[/URL][/QUOTE]

Maniu już tam jest:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226138-Dom-dla-psa-lub-suczki-bez-szans-na-domek/page3[/URL]

Posted

Czemu proponujecie inne hoteliki? Ten jest 10km od Krakowa, mogę tam jeździć, odwiedzać go, kontrolować sytuację, a czytałam, że jest naprawdę bardzo dobry:)
Własnie pewnie z deklaracjami będzie tragedia. Gdzie pisać? Co robić?Gdzie prosić? Jakie rady?:/

Posted

[quote name='margoth137']ja niestety nie mogę nic zadeklarować, ale jakąś jednorazową moge wpłacić:( a jakby ktoś się podjął bazarku poszukam fancików. Wiele dobrego słyszałam o hoteliku u Emiś, tylko ciężko zmiejscami:( zapytajcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/208485-Hotelik-Raszka-w-Sarnowie-(k-Katowic[/URL])[/QUOTE]

Poratuje nas każda kwota, bo jak na razie zaczynamy jedynie z kasą ode mnie i mojego faceta, ale to i tak duuużo za mało:/
Wieczorkiem zrobię bazarek, żeby chociaż cos zebrać, ale kluczem niestety są stałe deklaracje, bo cholera wie, ile będzie zmuszony tam siedzieć (ja będę w międzyczasie szukać mu DT nadal...), a kasę zawsze będę musiała mieć w zanadrzu chociażby na weta

Posted

Hotel Amok ma bardzo dobrą opinię. Czy to jest cena już po zniżce dla bezdomnaka, bo wiem, że hotel daje takie zniżki ?

Wątek trzeba rozsyłać ludziom na PW i prosić o wsparcie.
A czy ktoś założył Mańkowi wydarzenie na fb ? Tam też można prosić o wsparcie, chociaż jednorazowe.

Posted

[quote name='paula_t']Nie, nie, ja wysyłałam wątek na kilka województw z nadzieją, że ktoś się znajdzie jak nie w Krakowie, to gdzie indziej (można by go wtedy przetransportować tam). Na pierwszej stronie jest nawet mowa o Krakowie:)
Dobra, no to chyba nie mam wyboru i muszę zacząć zbierać deklaracje na hotelik. Zobaczymy co się uda zebrać, a ja w międzyczasie będę decydowała się na hotelik...Chyba, że zdarzy się cud i zgłosi się DT za zwrotem kosztów jedzenia i weterynarza, ale na to tak czy siak kasa potrzebna:-([/QUOTE]

A może by zapytać mamę missiaa (Bukowno koło Krakowa), czy nie zechciałaby przyjąć Mańka na zasadach DT za karmę i wet i niewielką opłatę miesięczną? :hmmmm:

Ewentualnie za podwójną karmę, aby miała także dla innych podopiecznych?

Posted

[quote name='toyota']Hotel Amok ma bardzo dobrą opinię. Czy to jest cena już po zniżce dla bezdomnaka, bo wiem, że hotel daje takie zniżki ?

Wątek trzeba rozsyłać ludziom na PW i prosić o wsparcie.
A czy ktoś założył Mańkowi wydarzenie na fb ? Tam też można prosić o wsparcie, chociaż jednorazowe.[/QUOTE]

Tak, jest to cena już po zniżce. Normalnie jest 3 dychy za dobę, a inne rzeczy (kąpanie, czyszczenie, czesanie itd.) dodatkowo płatne, a tu jest 13zł za dobę i wszystko w cenie:)
Dobra, jak tylko wrócę do domu, to zacznę rozsyłać w takim razie.
Manius nie ma wydarzenia na facebooku, bo ja nie mam facebooka...:/

Posted

[quote name='Gosiapk']A może by zapytać mamę missiaa (Bukowno koło Krakowa), czy nie zechciałaby przyjąć Mańka na zasadach DT za karmę i wet i niewielką opłatę miesięczną? :hmmmm:

Ewentualnie za podwójną karmę, aby miała także dla innych podopiecznych?[/QUOTE]

I tak do wydania są w najgorszym wypadku 4 stówy (które musimy skąds wziąć:/), trzeba tylko wymyslic tak, żeby dla małego było jak najlepiej. Ja nie wiem niestety kto to jest. Mam napisać do niej pw czy Ty to zrobisz?
Pw do ludzi, bazarek i ew missiaa wieczorkiem jak tylko będę w domu, bo teraz niestety muszę lecieć:/

Posted

Jestem na zaproszenie [B]Dogo07[/B], potem poczytam wątek i pomyślę , ale z finansami teraz u mnie krucho , mój tymczas Timek sporo ostatnio kosztował .