amikat Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dzwoniłą właśnie dziewczyna (bardzo miła) z Wojkowic. WYgrzebała gona allegro. Ma zadzwonić kiedy ewentualnie spotkanie. Moze sie uda??? Quote
zdrojka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Musi się udać :mad: Tylko trzeba porządnie sprawdzić. Quote
lena_zet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cyryl od wczoraj jest mieszkańcem Wojkowic. a teraz cieszta się ludziska :evil_lol: Quote
zdrojka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I co? Już?!? :crazyeye: Ale szybka akcja! Super! :multi: :loveu: :p Quote
amikat Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 LUDZIE, LUDZISKA KOCHANE - od wczoraj Cyrylek ma swoją własną kochającą rodzinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po ostatnim zastrzyku wczorakj wieczorem zawiozłam go do Wojkowic Bedzińskich na "prezentację". Domek 2 piętrowy i rodzina 4 osobowa. Miał mama i tata + dzieci 4 lata i chyba 14 lat. Duzy dobrze ogrodzony ogródek. Cyrylek chyba wiedział gdzie jedzie bo strasznie sie wierci. Pop przyjściu natychmiast obszczekał świnę morską , szczurka - co też tam mieszkają, ukochał malutka dziewczynkę.... Ta rodzina po 15 llatach pochowała swojego ukochanego psa. Cyryl sie im spodobał - oni spodobali się mnie i mojemu mężowi wiec został!!!! Zapomniełam dodać ze na "dzisń dobry" kupona w kuchni strzelił - jak nie on (taki wychowany). Rodziny to nie zraziło.... Dzisiaj rano przyszedł SMS że wszystko OK - tylko na świnkę szczeka. W wtorek jadę po niego na szczepienie i RTG łapy . Jeżeli sie da zoperujemy go. We wtorek podpisanie umowy adopcyjnej....... No to chyba HAPY END? Quote
grazyna9915 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [CENTER] Amikat czy to oznacza, że mogę ściągnąć aukcję z allegro? :laola:[/CENTER] Quote
Tengusia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 suuuuuuperasnie ze kroweczka znalazla domeczek :loveu: Amikat zmien temat zeby wszyscy wiedzieli ze laciatek ma juz swoj domek :multi: :multi: :multi: Quote
amikat Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cyrylek zostaje na 100 %. Dostaje kolejne sms-y chwalące cyrylka jaki mądry, kochany itd. Serce rosnie. Cyryl z Wojkowic - brzmi dumnie!!! Quote
halbina Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :laola: Quote
amikat Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie mogę zmienić tematy bo Ambra słoneczko go zakładała a ma cos z kompem.. Ale my wiemy ze jest dobrze , prawda? Quote
wandul 66 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 o kurcze , ale super wieści !!!!! hhhuuurrraaaa!!!! Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 NO I NIESTETY!!! Wczoraj o 22:00 zadzwoniła Pani - właścicielka Cyryla. Chcą go oddać!!!!! Przyczyna - podobno dziecko jest uczulone..... Maja też papuge i świnke... wieć nie wiem co uczula bardziej. Dzieciaki kochaja psa , zreszta Cyryl wypiekniał dobrze karmiony i kochany. Fakt faktem - Cycyl szuka domu. POMOCY Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 NO I NIESTETY!!! Wczoraj o 22:00 zadzwoniła Pani - właścicielka Cyryla. Chcą go oddać!!!!! Przyczyna - podobno dziecko jest uczulone..... Maja też papuge i świnke... wieć nie wiem co uczula bardziej. Dzieciaki kochaja psa , zreszta Cyryl wypiekniał dobrze karmiony i kochany. Fakt faktem - Cyryl szuka domu. POMOCY Quote
Paola06 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Boosze:placz::placz: Anetko,jutro w G.W.pokazuje się Florek którego mam u siebie. On juz znalazł domek stały-odbieraja go po świętach-ale jak ludzie będą dzwonic -może będę podawać namiar na Cyryla? Quote
Paola06 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Napisz czy lubi dzieci,czy zostawał sam w domu? Czy kuleje na łapkę-cos wyczytałam na początku takiego? Quote
Paola06 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jeszcze jest ten domek co chciał dobermankę lub O.N.ka. Tyle że nie sprawdzony.Numer Ci podawałam.Jakby co to podam. Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kuleje ale mało - łapa nieopracyjna. Dzieci kocha a one jego. Pies bezkonfliktowy Quote
amikat Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cyryl - jeżeli domek do srody sie nie znajdzie pójdzie na tymczas do Iliony i Ryska - bezdomnych którzy od miesiąca maja swoje miezkanie na mojej ulicy. To ich propozycja. Ja z niej skorzystam jeżeli nic innego nie wymyslę. Quote
grazyna9915 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szukamy, szukamy! Dowiedziałam się, że Cyryl normalnie chodzi na łapce, która kiedyś była złamana. Jego obecna właścicielka powiedziała, żeby - szukając dla niego domu - nic nie mówić potencjalnym opiekunom na temat jego łapci, gdyż on sobie świetnie radzi na wszystkich czterech łapkach. Quote
Recommended Posts