amikat Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jutro rano około 10 :00 zawożę Cyrylka do Trzebini a w zasiadzie do miejscowości pod Trzebinią - KARNIOWICE. Pani adpotuje Cyrylka ale rozważa też przyjecie 2 letniego owczarka niemieckiego. Będą dwa!!!! Nie bedzie im sie nudziło !!! A Pani jest miła, madra i kocha psy. To jest myślę gwarancja powodzenia! Quote
amikat Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cyrylek pojechał dzisiaj rano do pięknej miejscowości na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej. Na dzień dobry piszczał jak szalony.... W dordze w aucie "na tyłach" zrobił takie kupsko ze jechalismy z głowami za oknem" Po dotarci na miejsce ze jego nowa Pani to ciepła, kochana osoba z dużym psim doświadczeniem. Ma do dyspozycji pania tylko dla siebie i piękny ogród + sad cały obecnie w kwiatach. Czekało na niego posłanko, miski ale też zacięcie wychowawcze nowej pani!!!!!! I o to chodzi!!!!! Ciekawe ze ją polubił od razu - przybiegał na wołanie, łasił się....... Mam nadzieję w sercu ze to jego OSTATECZNY dom. Wkleje wam zdjecia domku w poniedziałek bo teraz nie mam kabla kurde kurde.... Za 2 tygodnie jadę z wizytą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Super! :multi: Wszystkiego naj naj w nowym domeczku! :multi: Quote
amikat Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja też mu tego zyczyłam i mocno mocno go ukochałam na "do widzenia" Quote
grazyna9915 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Amikat jesteś wielka. Wnioskuję o zmianę tytułu!!! Quote
Ambra Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 TAK AMIKAT JESTES WIELKA A NAWET NAJWIEKSZA!:evil_lol: kazdy pies trafiajacy pod Twoja kuratele jest ogromnym szczesciarzem!!!:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cyrylek szczesciarz, ze trafil na Ciocię Amikat :multi: Quote
amikat Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jadę do niego za 2 tygodnie. Pani zaprasza. O 11:00 mam dzwonić po świerze wiesci. Dziewczynki - te psianki to takie moje dzieciaczki..... Ja nie potrafie inaczej. Szukam tylko "sarciowych" domeczków!!! Quote
Recommended Posts