Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro rano około 10 :00 zawożę Cyrylka do Trzebini a w zasiadzie do miejscowości pod Trzebinią - KARNIOWICE.

Pani adpotuje Cyrylka ale rozważa też przyjecie 2 letniego owczarka niemieckiego.

Będą dwa!!!! Nie bedzie im sie nudziło !!!

A Pani jest miła, madra i kocha psy. To jest myślę gwarancja powodzenia!

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyrylek pojechał dzisiaj rano do pięknej miejscowości na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej.

Na dzień dobry piszczał jak szalony.... W dordze w aucie "na tyłach" zrobił takie kupsko ze jechalismy z głowami za oknem"

Po dotarci na miejsce ze jego nowa Pani to ciepła, kochana osoba z dużym psim doświadczeniem.

Ma do dyspozycji pania tylko dla siebie i piękny ogród + sad cały obecnie w kwiatach.

Czekało na niego posłanko, miski ale też zacięcie wychowawcze nowej pani!!!!!!

I o to chodzi!!!!!

Ciekawe ze ją polubił od razu - przybiegał na wołanie, łasił się.......

Mam nadzieję w sercu ze to jego OSTATECZNY dom. Wkleje wam zdjecia domku w poniedziałek bo teraz nie mam kabla kurde kurde....

Za 2 tygodnie jadę z wizytą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jadę do niego za 2 tygodnie. Pani zaprasza. O 11:00 mam dzwonić po świerze wiesci.

Dziewczynki - te psianki to takie moje dzieciaczki..... Ja nie potrafie inaczej. Szukam tylko "sarciowych" domeczków!!!