wandul 66 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 piesio sliczny , bialo czarna wersja mojego Azorka , trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku!!!!Cyryl , oby za tobą nie przyplątal się jakiś METODY Quote
grazyna9915 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Rozmawiałam dzisiaj z amikat, która powiedziała mi, że piesek jest bardzo przyjazny i grzeczny, wie co znaczy "nie wolno" i nie boi się windy. Więc może mieszkał w mieszkaniu? Quote
amikat Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Malutku - śmigaj do domku - moze ktoś sie jednak zainteresuje ślicznym maluchem w kropy? A jak jego zdrówko - co mówił dzisiaj lekarz? Dzięki dziewczyny za drogę z nim do Katowic - DZIĘKUJE!!! Quote
halbina Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Łaciatku, nie odpuszczj szczytów, tam Twoja szansa na domek! Quote
grazyna9915 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jest na allegro: http://www.allegro.pl/item167959988_7_o_miesieczny_pies_dalmatynczykopodobny_.html Jest na alegratce: http://ale.gratka.wp.pl/ogloszenie/493732_7_o_miesieczny_szczeniak.html Quote
Ambra Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Cyrylek jest naprawde kochanym psiakiem, cierpliwie z kotkami siedzial wczoraj 3godz w lecznicy, dostał zastrzyk, nie ma już zadnych objawów przeziębienia, jest naprawde drobniutki, waży 15kg, pocieszny psiaczek tylko taki smutny jak na szczeniorka. Pieknie utrzymuje czystosc w domu. Jest bardzo grzeczny, nie wchodzi na kanapy, grzecznie spi na swoim poslaniu, ma apetyt, jest odrobaczony, w przyszłym tyg bedzie zaszczepiony, kuleje na łapkę ale sobie chłopak radzi. Musimy mu znaleźć szybciutko domek, żeby się do naszej Aldonki za bardzo nie przyzwyczaił - przy okazji dziekujemy Ci za ofiarowany domek tymczasowy. Grażynka dzieki za ogłoszenia Cyrylka;) A może dobrze by było żeby Metody się przyplątał i jego panem na zawsze został:cool3: wkońcu bez Cyrla i Metodego nie miałybyśmy dziś języka do komunikowania się w tak ważnych kwestiach ratowania życia i nie tylko:razz: Quote
wandul 66 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 to trzymamy kciuki za zdrówko i dobry domek!!! Quote
amikat Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cyryl dziennie jeżdzi do lekarza - zdrowieje, przeziębienie mija! Strasznie był nerwey jak go zabierałam od Aldonki do weta. A jak se cieszył wracając!!! Za dwa tygodnie można go bedzie zaszczepić. LUDZIE - POKOCHAJCIE GO!!! Pies bedzie leczony i zaszczepiony przez Fundacje For Animals. Podobnie z kkastracją. CYRYL SZUKA DOMKU!!! Quote
grazyna9915 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 amikat napisał(a): LUDZIE - POKOCHAJCIE GO!!! Pies bedzie leczony i zaszczepiony przez Fundacje For Animals. Podobnie z kkastracją. CYRYL SZUKA DOMKU!!! To oferta nie do odrzucenia!!! Quote
halbina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Domek dla Cyrylka pilnie poszukiwany... Quote
amikat Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ludzie jak Wam go zaprezentować zebyście uwierzyli ze jest wart pokochania???? Taki cI on piekny .... i tak bardzo czeka na miłość! Quote
halbina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Komu łaciate szczęścia przypadnie?... Bo taki psiak to przecież pełnia szczęścia dla właściciela... Quote
Guest Reyes Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Piękny jestem, w łatki jestem - czemu wiec ten kto to czyta mnie nie chce? :diabloti: Quote
amikat Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wczoraj u lekarza - Curyl był supergrzeczny. Mało tego - w samochodzie pdrózował na przednim siedzeniu - z wrzucaniem biegów kłopot bo tak celuje że jego głowa na mojej ręce leży . Pies sie zbiera do życia. Boczki sie zaokąglają. Oczka bystro patrzą na mnie!!! To piękny i bardzo bardzo mądry pies. Aldona oceniła jego charakter na DOSKONAŁY:)) - wie co mówi jest u niej na tymczasie. Ja sie pod tym podppisuję. Jest tylko mały problem. Jezli nikt sie nie znajdzie do piatku chętny na adopcje lub na tymczas - to pieio wyladuje chyba u mnie.. A u mnie 2 dobermany (krwiożercze) i 3 koty...... SAJGON. Ludzie ratunku - kto go pokocha? Kto mu da dom? Quote
HebaNova Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jak on chodzi na smyczy? ciągnie? czy starsze dziecko sobie z nim poradzi na spacerze? Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Heba Nowa, czy ty masz coś na oku? Quote
amikat Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 On nie ciagnie. Kustyka podsikakujac na trzech łapkach, co nie znaczy ze nie lubi biegać. Nie ciagnie. Dzicko daje radę bez problemu. To przytulaśny tapczanowiec Quote
HebaNova Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 no na oku mam ten domek do którego miał iść reksio, ktory jednak jak się okazało się nie nadaje bo jest demolant i szczekacz :evil_lol: , po prostu nie potrafi zostawać w domu, reksio na razie dzięki Amikat i jej tajemnym kontaktom od wczoraj jest na próbę w nowym domku gdzie jest niepracująca mama, a ta "moja" rodzinka na razie jest bez psa. tam jest 9 letnia córka tylko ze oni chcieli mniejszego psiaka, dorosłego, takie mini coś bo mają mini mieszkanko i pokój z antresolą ze schodami, (jak sobie Cyrylek radzi na schodach?) dopytuję, będę im psiaka na pewno prezentować. do nich należy decyzja, chcieli kundelka Quote
amikat Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Na schodach sobie radzi, nawet do auta wskakuje. On sobie ogólnie radi swietnie - cwaniaczek. Ten pies daje tyle miłości i tyle uroku rozsiewa, ze ten kto go weźmie kaloryfery moze wyłączyć i w piecu nie palić.... GORĄCO POLECAM! Quote
grazyna9915 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Heba Nova rekalmuj go, rekalmuj!!! Quote
Recommended Posts