Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Niech żyje postęp w medycynie - tej ludzkiej i tej zwierzątkowej też! Niebywałe metody...[/QUOTE]

szczerze mówiąc....to przytkało mnie z wrażenia!....

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Kiedy malutka ma mieć kontrolę? I czy wiadomo co będzie miała robione dalej?[/QUOTE]

realnie kontrola będzie zapewne zaraz na początku września. Dr Sterna urlopuje. I dopiero wtedy będzie wiadomo jak przebiegać będzie dalsze leczenie.

Posted

i ode mnie tyż! :lol:
trzeba przyznać że miała Foczunia wielkie szczęście :loveu:
trzymamy kciuki ,żeby te metody przyniosły suni jak najlepszy skutek!:kciuki::kciuki::kciuki:

• 1 month later...
Posted

Ależ mi wstyd błagam o wybaczenie, wiecej na fejsie jest. Już wstawiam informacje. Tylko powiem co najwazniejsze FOCZKA SZUKA DOMU blisko Warszawy aby Fundacja miała mozliwość ewentualnych konsultacji. A teraz....

[h=5]Z notatnika Wolontariuszki Fundacji Wzajemnie Pomocni:

"Foczka jest jeszcze wieksza przytulanka.
Jak podeszlam do kojca w ktorym spedza milo czas na dworku to zaczela machac ogonkiem i piszczec ze "juz czas na rece". Niesamowita przylepa. I przytyla:) Nie widzialam jej okolo 3 tygodni i jest jeszcze bardziej wesola i radosna, mysle ze ta operacja tez sie do tego przyczynila i jej lepiej to i lepszy humor ma. Zawsze byla mila i slodka ale teraz jeszcze taki blysk w oku mila zawadiacki:) Fajna jest i napewno byla by super przyjacielem - z Panimi Szmurlo jest bardzo zwiazana no ale one ja w miare mozliwosci czasowych rozpieszczaja - jak wszystkich tam:) wiec i efekty widac:)
Szkoda ze mimo ze jacys chetni byli to nikt ostatecznie nie zabral jej do domu - skonczylo sie na checiach, bo fajoska jest:)"[/h]

Z góry przepraszam za brak polskich znaków ale nie daję rady już poprawiać każdego wpisu, każdej notatki.

Foczka ma piękną błyszcząca sierść, przytyła jest przemiła i urokliwa. Musze jeszcze bassetom wrzucić.

Posted

[quote name='malagos']a jest poprawa w tych łapinach, bo na zdjeciu nie za bardzo widać........?[/QUOTE]

Jest zdecydowana poprawa, Foczka sie swobodniej porusza i znacznie chętnie spaceruje bo już poczuła "wiatr" w nogach.

Posted

Nutusia napisał(a):
Kiedy następny zabieg, który z wiatru zrobi huragan w Foczkowych łapinkach? ;)

Dam znać niedługo. Trochę trudniej teraz sie kontaktować bo wolontariuszka sie rpzeprowadziłą. Ale tez czekam na info i naTENtychmiast przekazę.

Posted

Carrie i Tequila napisał(a):
Ciekawa jestem kiedy w końcu stanie w pełni na swoich łapeczkach :) Daj znać koniecznie cioteczko. A i jak tam rozliczenie finansów Foczki?

Czekam na szczegóły, pisze juz bo widzę ze nie było dawno do wolontariuszki z Wzajemnie pomocnych. Sprawdzę jeszcze czy wszystko co na FB wstawione tu przekleiłam. I jeszcze coś wiem ale to póki co zajawka wiec nie powiem :p

Posted

[FONT=century gothic]DOBRA UCHYLAM RĄBKA TAJEMNICY

◕♥◕ UWAGA UWAGA! ◕♥◕
Zarządam powszechne trzymanie kciuków.
FOCZKA ma bardzo ważną wizytę w CZWARTEK.

[/FONT]