anica Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Nutusia']Niech żyje postęp w medycynie - tej ludzkiej i tej zwierzątkowej też! Niebywałe metody...[/QUOTE] szczerze mówiąc....to przytkało mnie z wrażenia!.... Quote
b-b Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Kiedy malutka ma mieć kontrolę? I czy wiadomo co będzie miała robione dalej? Quote
Isadora7 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='b-b']Kiedy malutka ma mieć kontrolę? I czy wiadomo co będzie miała robione dalej?[/QUOTE] realnie kontrola będzie zapewne zaraz na początku września. Dr Sterna urlopuje. I dopiero wtedy będzie wiadomo jak przebiegać będzie dalsze leczenie. Quote
b-b Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Czyli czekamy :) Czochraczki dla maleńkiej :) Quote
Isadora7 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 b-b napisał(a):Czyli czekamy :) Czochraczki dla maleńkiej :) Dziękuje przekaże... być może osobiście Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 i ode mnie tyż! :lol: trzeba przyznać że miała Foczunia wielkie szczęście :loveu: trzymamy kciuki ,żeby te metody przyniosły suni jak najlepszy skutek!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Carrie i Tequila Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Minęło trochę czasu :) Czy są jakieś nowe wieści? Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Ależ mi wstyd błagam o wybaczenie, wiecej na fejsie jest. Już wstawiam informacje. Tylko powiem co najwazniejsze FOCZKA SZUKA DOMU blisko Warszawy aby Fundacja miała mozliwość ewentualnych konsultacji. A teraz.... [h=5]Z notatnika Wolontariuszki Fundacji Wzajemnie Pomocni: "Foczka jest jeszcze wieksza przytulanka. Jak podeszlam do kojca w ktorym spedza milo czas na dworku to zaczela machac ogonkiem i piszczec ze "juz czas na rece". Niesamowita przylepa. I przytyla:) Nie widzialam jej okolo 3 tygodni i jest jeszcze bardziej wesola i radosna, mysle ze ta operacja tez sie do tego przyczynila i jej lepiej to i lepszy humor ma. Zawsze byla mila i slodka ale teraz jeszcze taki blysk w oku mila zawadiacki:) Fajna jest i napewno byla by super przyjacielem - z Panimi Szmurlo jest bardzo zwiazana no ale one ja w miare mozliwosci czasowych rozpieszczaja - jak wszystkich tam:) wiec i efekty widac:) Szkoda ze mimo ze jacys chetni byli to nikt ostatecznie nie zabral jej do domu - skonczylo sie na checiach, bo fajoska jest:)"[/h] Z góry przepraszam za brak polskich znaków ale nie daję rady już poprawiać każdego wpisu, każdej notatki. Foczka ma piękną błyszcząca sierść, przytyła jest przemiła i urokliwa. Musze jeszcze bassetom wrzucić. Quote
malagos Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 a jest poprawa w tych łapinach, bo na zdjeciu nie za bardzo widać........? Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='malagos']a jest poprawa w tych łapinach, bo na zdjeciu nie za bardzo widać........?[/QUOTE] Jest zdecydowana poprawa, Foczka sie swobodniej porusza i znacznie chętnie spaceruje bo już poczuła "wiatr" w nogach. Quote
Mika31 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 wygląda o niebo lepiej kochane maleństwo:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ♥♥♥Cześć Foczuniu - Słodziaczku http://img843.imageshack.us/img843/5816/foczka20209201213640.jpg ♥♥♥ Quote
__Lara Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Isadora7 napisał(a):Jest zdecydowana poprawa, Foczka sie swobodniej porusza i znacznie chętnie spaceruje bo już poczuła "wiatr" w nogach. Świetne wieści :) Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Super :loveu: i faktycznie błyszczy się cudnie , Foczuniu cieszymy się z Tobą maleńka :lol: Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kiedy następny zabieg, który z wiatru zrobi huragan w Foczkowych łapinkach? ;) Quote
Isadora7 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Nutusia napisał(a):Kiedy następny zabieg, który z wiatru zrobi huragan w Foczkowych łapinkach? ;) Dam znać niedługo. Trochę trudniej teraz sie kontaktować bo wolontariuszka sie rpzeprowadziłą. Ale tez czekam na info i naTENtychmiast przekazę. Quote
Carrie i Tequila Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ciekawa jestem kiedy w końcu stanie w pełni na swoich łapeczkach :) Daj znać koniecznie cioteczko. A i jak tam rozliczenie finansów Foczki? Quote
Isadora7 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Carrie i Tequila napisał(a):Ciekawa jestem kiedy w końcu stanie w pełni na swoich łapeczkach :) Daj znać koniecznie cioteczko. A i jak tam rozliczenie finansów Foczki? Czekam na szczegóły, pisze juz bo widzę ze nie było dawno do wolontariuszki z Wzajemnie pomocnych. Sprawdzę jeszcze czy wszystko co na FB wstawione tu przekleiłam. I jeszcze coś wiem ale to póki co zajawka wiec nie powiem :p Quote
Isadora7 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 [FONT=century gothic]DOBRA UCHYLAM RĄBKA TAJEMNICY ◕♥◕ UWAGA UWAGA! ◕♥◕ Zarządam powszechne trzymanie kciuków. FOCZKA ma bardzo ważną wizytę w CZWARTEK. [/FONT] Quote
Recommended Posts