Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

1 listopada będzie już pół roku odkąd Misiek zamieszkał u Grześka! Ale ten czas leci...
U Miśka wszystko dobrze, miał mały incydent kłapnął zębami Grześka na spacerze, gdy szarpał się do innego psa. ( nie było zwrotu:cool3::evil_lol:). Misiek śpi w dużym koszu pod kominkiem, a jeżeli kot zajmie mu miejsce to przenosi się na... wersalkę.:diabloti::lol:
Ogólnie u Miśka i jego rodziny cud, miód! :)

• 2 months later...
Posted

Takie moje dziecko wychuchane z niego :D.
Taki mały spamik u Miśka. Pamiętacie szczeniaka Nero? ( uciekł mi jego wątek) U niego również wszystko w porządku, dostałam ostatnio smsa od właścicieli. :)

• 3 months later...
Posted

U Miśka wszytko w porządku. Szaleje chłopak z Grześkiem, potem śpią razem w łóżku, full wypas. :) Miał w tamtym miesiącu zapalenie ucha, ale szybko zostało to wyleczone.
Dostałam maila o Miśka, nie mam pojęcia skąd kobita teraz wytrzasnęła ogłoszenie prawie sprzed roku :D

Posted

karolciasz28 napisał(a):
U Miśka wszytko w porządku. Szaleje chłopak z Grześkiem, potem śpią razem w łóżku, full wypas. :) Miał w tamtym miesiącu zapalenie ucha, ale szybko zostało to wyleczone.
Dostałam maila o Miśka, nie mam pojęcia skąd kobita teraz wytrzasnęła ogłoszenie prawie sprzed roku :D

Cieszę się że u Miska dobrze, tylko żal że ucho go bolało....biedaka ...
Jeśli to fajny mail, niie da się podesłać innego pieska ?

Posted

Niektóre ogłoszenia latami gdzieś krążą, wyobraźcie sobie że od czasu do czasu mam telefon w sprawie PON-a ktorego oglaszałam jeszcze jeżdżąc do Orzechowców i który szybko znalazł dom w Pabianicach. Ale jego ogłoszenie jeszcze gdzieś jest na Forum PON-ów i tyle lat się buja. Na temat właśnie tego ogłoszenia rozmawiałam ostatni raz z Arturem na początku lutego bo ktoś dzwonił do schroniska w sprawie tego PON-a, a Artur nie wiedziłał o co chodzi...:-(

• 2 weeks later...
  • 11 months later...