bellatriks Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Miło zobaczyć taką ciesząca się bordziakową mordeczkę :D Quote
karolciasz28 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Majuska, na niektórych portalach nie można zmienić numeru, który się podało w poprzednim ogłoszeniu, pewnie dlatego dzwonią do Ciebie. ;) Quote
Agula99 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Majuska jak ci telefon dzwoni, a fajny ludź, to polecaj innego ;) a Misiek cuudeńko!!!! :) Quote
majuska Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 no własnie nie fajne te telefony..same jakies "buraki" dzwonią i że do budy chcą:shake: Quote
karolciasz28 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 1 listopada będzie już pół roku odkąd Misiek zamieszkał u Grześka! Ale ten czas leci... U Miśka wszystko dobrze, miał mały incydent kłapnął zębami Grześka na spacerze, gdy szarpał się do innego psa. ( nie było zwrotu:cool3::evil_lol:). Misiek śpi w dużym koszu pod kominkiem, a jeżeli kot zajmie mu miejsce to przenosi się na... wersalkę.:diabloti::lol: Ogólnie u Miśka i jego rodziny cud, miód! :) Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Dostałam fotki Miśka :). Jakąś więź czuje z tym psem ( możecie się śmiać:cool3:) wiem, że jest mu tam dobrze i jak patrzę na te fotki to się wzruszam!:loveu: Quote
Becia66 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Karolciu bądź z siebie dumna i wzruszaj się, ja też tak mam...:lol: Misiek na kanapach, szczęsliwy pies, czegóż chcieć więcej ? Quote
majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Super psiak , Karolciu to Twój wielki sukces, taki super dom mu załatwiłaś :) Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Takie moje dziecko wychuchane z niego :D. Taki mały spamik u Miśka. Pamiętacie szczeniaka Nero? ( uciekł mi jego wątek) U niego również wszystko w porządku, dostałam ostatnio smsa od właścicieli. :) Quote
karolciasz28 Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 U Miśka wszytko w porządku. Szaleje chłopak z Grześkiem, potem śpią razem w łóżku, full wypas. :) Miał w tamtym miesiącu zapalenie ucha, ale szybko zostało to wyleczone. Dostałam maila o Miśka, nie mam pojęcia skąd kobita teraz wytrzasnęła ogłoszenie prawie sprzed roku :D Quote
barb Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 karolciasz28 napisał(a):U Miśka wszytko w porządku. Szaleje chłopak z Grześkiem, potem śpią razem w łóżku, full wypas. :) Miał w tamtym miesiącu zapalenie ucha, ale szybko zostało to wyleczone. Dostałam maila o Miśka, nie mam pojęcia skąd kobita teraz wytrzasnęła ogłoszenie prawie sprzed roku :D Cieszę się że u Miska dobrze, tylko żal że ucho go bolało....biedaka ... Jeśli to fajny mail, niie da się podesłać innego pieska ? Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Odpisałam kobiecie, ale czy dostanę odpowiedź to się okaże. Quote
Becia66 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Niektóre ogłoszenia latami gdzieś krążą, wyobraźcie sobie że od czasu do czasu mam telefon w sprawie PON-a ktorego oglaszałam jeszcze jeżdżąc do Orzechowców i który szybko znalazł dom w Pabianicach. Ale jego ogłoszenie jeszcze gdzieś jest na Forum PON-ów i tyle lat się buja. Na temat właśnie tego ogłoszenia rozmawiałam ostatni raz z Arturem na początku lutego bo ktoś dzwonił do schroniska w sprawie tego PON-a, a Artur nie wiedziłał o co chodzi...:-( Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Ciągle nie mogę przyjąć do wiadomości... Quote
karolciasz28 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dzisiaj mija rok od adopcji Miśka.:lol: Psisko szczęśliwe, a Grzesiek cieszy się, że go ma. :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 2 maja mijają dwa lata od adopcji Miśka:lol::lol:. Tymczasem chłopak pozdrawia :loveu: Quote
barb Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Karolciasz to aktualne zdjecie ?:lol: Masz kontakt z właścicielem ? Quote
Becia66 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ale pięknie wygląda, sierść błyszcząca niczym szmelcowana, podgardle tłuste , zwisłe do kolana.:diabloti: Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Barb zdjęcia aktualne, z Grześkiem utrzymujemy kontakt:lol:. Quote
Recommended Posts