Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Misiek znalazł świetny dom w Dynowie!:lol:
Misiek został wyrzucony z samochodu przez swojego byłego właściciela. To młody pies. Mimo tego co go spotkało jest bardzo radosny, łagodny i przyjazny. Bardzo lubi dzieci, jest w stosunku do nich bardzo delikatny. Akceptuje suki. Jest obojętny co do kotów. Misiek jest ruchliwy i żywiołowy, najlepszy byłby dla niego dom z ogrodem. Misiek daje wykonywać przy sobie podstawowe zabiegi pielęgnacyjne.
Misiek jest psem w typie border collie. Pies przebywa w DT w Adamówce, 30 km od Jarosławia.
Kontakt
609 837 904
[email protected]

Edited by karolciasz28
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Zrobiłam mu ogłoszenie na oglaszamy24 :) i gumtree na Kraków, bo tam mi się otwarło :) i tablice :) Karolciu aktywuj sobie!! Poszło na Twojego maila :) i jeszcze moruska mu strzeliłam!!!

Edited by Agula99
Posted

Agula99 napisał(a):
A nie da się go dać do jakiegoś budynku gospodarczego, stodółki chociaż na noc???

Babcia nic takiego nie posiada, bo nie hoduje żadnych zwierząt, ale on w nocy przebywa na budowie niedaleko mojej babci, tam ma prowizoryczną budę...

Posted

śliczny jest, inwazyjny pakiet ogłoszeń i powinno być dobrze. Tylko szkoda że on łazikuje bo jak przyjdzie co do czego , to może się zdarzyć że go nie będzie akurat.

Posted

Becia66 napisał(a):
śliczny jest, inwazyjny pakiet ogłoszeń i powinno być dobrze. Tylko szkoda że on łazikuje bo jak przyjdzie co do czego , to może się zdarzyć że go nie będzie akurat.

Beciu on ma 3 stałe pory dnia kiedy zjawia się u babci. Ale tak jakby go dobrze poobserwował to on się koło nas cały czas kręci, bo wie, że tylko tam może czuć się bezpieczny...

Posted

Przygarnij zwierzaka, adopcja psa, ojej, olx, adopcje psów, gumtree, e- zwierzak, cafeanimal, rzeszów24, saonk24, podkarpacie24, krosno24, przemyślak, jarosławiak, rzeszowiak, tarnowiak. Oby ci się udało piękny!

Posted

Widzę, ze Kierownik Schroniska tez zadziałał błyskawicznie - na stronie Orzechowiec jest bardzo ładne ogloszenie o piesku.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Tak, super, że reakcja była błyskawiczna. Mam nadzieję, że Miśkowi się uda, przecież musi, no nie? :)

To naprawdę bardzo ladny piesek. A jak z jego wiekiem Karolciasz ? Wygląda na młodego.

Posted

barb napisał(a):
To naprawdę bardzo ladny piesek. A jak z jego wiekiem Karolciasz ? Wygląda na młodego.

Barb ja się nie znam. Patrzyłam w zęby ma ładne, białe, niestarte. Napisałam w ogłoszeniach, że młody i tyle.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Mam nadzieję, że Miśkowi się uda, przecież musi, no nie? :)

Trzymam mocno kciuki za skuteczność ogloszeń. :thumbs:

Karolciasz, czy Ty masz juz nowy telefon ? :roll: Gdybym wyslala ci fotkę sms-em wstawilabyś na bazarek sharki ?:modla: