Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Misio usmiechnięty od ucha do ucha.:lol:

bellatriks zaglądałaś na wątek Tuni, według Ciebie nadaje
się na bordery ?
[quote name='barb']
Podaję link.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216999-Kraków-Tunia-Mikrusek-kociaki-chory-króliś-Szukamy-domków-wsparcia!Jest-nas-więcej[/URL]!
Dziekuje za zainteresowanie Tunią. Trudno mi ocenić na ile Tunia jest borderowata ale kiedy byla ze swoją opiekunką w krakowskim radio oceniono, ze wygląda jak mix bordera z tollerem.
[IMG]http://farm9.staticflickr.com/8155/7003932318_da7b23bd6f.jpg[/IMG]
Link do audycji jest gdzieś na wątku.[/QUOTE]

Posted

Przepraszam, nie odpisałam nic o Tuni, bo wtedy pobieżnie przejrzałam jej zdjęcia i miałam się im bardziej przyjrzeć. Myślę, że Tunię jak najbardziej można podpiąć pod takiego czarnego borderowatego mixa. Wstawię ją na forum i strony borderowe.

Czy Tunia była wstawiana na fejsbukowy profil Psygarnij? Jeśli nie, to może to być dobry pomysł (mogę do nich napisać jakby co;)), mają ponad 8 tysięcy subskrybentów (o ile dobrze pamiętam), więc informacje o potrzebujących psiakach mogą się szybko rozchodzić także pocztą pantoflową. Co prawda żaden z dwóch psów, o których umieszczenie tam prosiłam jeszcze domu nie znalazł (z tego jeden jest dość trudnym przypadkiem, niemal całe życie spędził w schronisku i nie ufa człowiekowi, aktualnie jest na DT, podobnoż bardzo powoli, ale jednak jakieś postępy robi. A drugi to zupełnie nie wiem czemu, jest bardzo przyjacielski i energiczny, tylko ma już 8 czy 9 lat, z czego 7 spędził w schronie), ale zawsze lepiej zrobić jakieś dodatkowe ogłoszenie niż nie zrobić, a nuż akurat Tunię (czy któregoś innego z Waszych psów) wypatrzy tam ten pisany jej człowiek.

Posted

Bylabym Ci bardzo wdzięczna za wszelka pomoc dla Tuni. Ona jest w dt u Iwoniam.
Ja tylko staram sie pomoc Iwonce, ktora jest w zaawansowanej ciąży a ma pod opieką bardzo duzo pieskow. Kiedys intensywnie Tunie ogłaszalam ostatnio tylko wznawiam i odswieżam stare ogloszenia. Moze przeniesiemy sie z tym pisaniem na wątek Zoo Iwoniam (czyli i Tuni?)

Posted

Wiadomość od Grześka:
Cześć, a wszystko w porządku ;) Misiek jest już bardzo zadowolony, uwielbia spacery, biegam z nim wieczorami, już trochę zaczyna nawet wymuszać swoją sztuczką z łapą (zaczepia łapą żeby go głaskać) Myśle że już przyzwyczaja się na całego. Lubi też pogonić za kotkiem ale tylko tym który zaczyna uciekać. Mam nadzieję, że nie będzie chciał już gdzieś zwiać.
:loveu::lol:

Posted

Wiadomość od Grześka. :)
Misiek ma się dobrze, dzisiaj go wykąpałem i zaszczepiłem przeciwko nosówce i jeszcze jakims innym chorobom ale nie pamietam nazw. Uwielbia spacery i wieczorami nie daje mi spokoju dopóki z nim nie wyjde, na smyczy jest bardziej szczęśliwy niż przez cały dzień jak biega po posesji. Cały czas za mną chodzi, w nocy śpi w domu. Troche się boi jak się coś stłucze czy nawet jak trzasną drzwi ale po mału oswaja się ze wszystkim. Przegania mi jednego kotka, tego który mu ucieka a drugi się go nie boi i nic mu nie mówi.Jestem naprawdę szczęśliwy, że go mam :).

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co zrobić, by Misiek zostawił w spokoju kotka?:razz:

• 3 weeks later...
Posted

Jak tam kontakty Miska z kotem ? Poprawiły się ?

Karolciasz, nie mialaś juz więcej chętnych domków na bordery lub szczeniorki ?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Nie rozmawiałam ostatnio z Grześkiem, ale zapytam :) A chętnych więcej nie było ani na to, ani na to.;)

:placz::placz:

• 2 weeks later...