majuska Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 ..to się tak od ganku zaczyna....:eviltong::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 majuska napisał(a):..to się tak od ganku zaczyna....:eviltong::evil_lol: Mówisz?:cool3::evil_lol: Dzika_Figa napisał(a):zapisuję sobie kłaka Dzięki, że jesteście. :) barb napisał(a):Karolciasz, miałaś już jakiś odzew na ogłoszenia ? Jak na razie nie, ale przecież na pewno ktoś się odezwie! :) Quote
barb Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 karolciasz28 napisał(a): Jak na razie nie, ale przecież na pewno ktoś się odezwie! :) Oby.:kciuki: Sporo jest tych ogłoszeń.:lol: A psiak urodziwy. Quote
Becia66 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 majuska napisał(a):..to się tak od ganku zaczyna....:eviltong::evil_lol: jeszcze posłanko jakieś trzeba dorzucić :diabloti: Quote
barb Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Karolciasz zniknęła z dogo. Pewnie wybrala się w odwiedziny do Shelty i Miśka.:lol: Quote
Agula99 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Karolcia jest w Bieszczadach, ale pisała że jest szansa dla Miśka, dzwonił pan z Dynowa, wizyta w sobotę, więc prosiła, żebyście trzymały kciuki!!!! :) Quote
barb Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Agula99 napisał(a):Karolcia jest w Bieszczadach, ale pisała że jest szansa dla Miśka, dzwonił pan z Dynowa, wizyta w sobotę, więc prosiła, żebyście trzymały kciuki!!!! :) To dobra wiadomość. A wizyta to przedadopcyjna u Pana ? Quote
Becia66 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Karolciasz wysłała sms że własnie jedzie do babci bo dzisiaj przyjeżdża Pan chętny na Miśka. Prosiła o trzymanie kciukasów bo bardzo się denerwuje. Więc kciukasy mocno zaciskamy... Quote
barb Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Becia66 napisał(a):Karolciasz wysłała sms że własnie jedzie do babci bo dzisiaj przyjeżdża Pan chętny na Miśka. Prosiła o trzymanie kciukasów bo bardzo się denerwuje. Więc kciukasy mocno zaciskamy... Zaciskamy... żeby Pan był ok i no i żeby Misio spodobal sie Panu ... Quote
Agula99 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Misio pojechał do domu!!! Państwo super, ale jak Karolcia wróci to sama napisze!!! Strasznie się cieszę!!!! :multi: Quote
majuska Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 O jak cudownie, karolciu wiesz, że to Twoja wielka zasługa, uratowałaś super psiaka!!!! Quote
barb Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Agula99 napisał(a):Misio pojechał do domu!!! Państwo super, ale jak Karolcia wróci to sama napisze!!! Strasznie się cieszę!!!! :multi: Ja też oczywiście i czekam na powrot i relację Karolciasz.:lol: Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Chwilowo się dorwałam internetu:evil_lol: Misiek ma cudowny dom w Dynowie! Pan był w środę, przyjechał z siostrą ( Agula jednak nie żona:diabloti:), ma ogromny ogród baardzo dużo arów już nie pamiętam ile, ma również sad i 2 koty. :) Pan Grzesiek przyjechał Miśka wyściskał, Misiek od razu go polubił. Wieczorem w środę dostałam smsa, że dojechali, a Misiek był bardzo grzeczny w trasie. Pierwsza noc była trochę niespokojna, Misiek był zdenerwowany nową sytuacją, ale w czwartek zjadł pięknie śniadanko był bardzo spokojny, p. Grzesiek mówi, że z Miśka świetny pies! Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Chcę wszystkim podziękować za obecność na wątku, wsparcie, pomoc! Super, że jesteście, bo bez Was to wszystko by się nie udało.:multi: Dziękuję!:Rose::Rose: Quote
majuska Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 karolciu akurat jeżeli chodzi o Miśka to Ty odwaliłas całą robotę, a przyznaj sama ile to jest nerwów, stresu...ale tez sporo radości , taka udana adopcja potrafi dodac skrzydeł, no nie ? :) Quote
barb Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Karolciasz, dałaś znać do schroniska żeby go zdjęli ze strony ? Bo on tam nadal figuruje jako poszukający domu. A gdybyś miala jeszcze jakiś mail lub telefon o pieska w typie border colie to poleć prosze Tunię z bdt Iwoniam. Jest juz wysterylizowana i bardzo wyladniała. Podać Ci mail i telefon Iwonki ? Edited May 7, 2012 by barb Quote
barb Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Post sie zdublował wię go wyedytuję : Iwonka ma cały milion piesków, a jest w zaawansowanej ciązy. Trzeba zdążyć znaleźc im domki przed urodzeniem dzidziusia. Edited May 7, 2012 by barb zdublowanie postu Quote
Agula99 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Super, super Karolcia bardzo się cieszę i czekamy oczywiście na nowe wieści!!! Jednak nie ma to jak szybka akcja nieee??? ;) Quote
karolciasz28 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Nie mam dobrych wieści. Misiek wczoraj uciekł z posesji p. Grześka i ślad po nim zaginął. Pan Grzesiek cały czas jeździ i go szuka. Najprawdopodobniej przeskoczył ogrodzenie i pognał za jakąś suką. Boże co mu strzeliło do łba. Nie wiem czy ja zrobiłam coś źle, może powinnam mu więcej czasu poświęcić, czy p. Grzesiek nie wiem po prostu nie wiem. Mieć taki wspaniały domek i z niego zwiać. Cały Dynów już oblepiony ogłoszeniami jutro zdjęcia Miśka dostaną listonosze, cały czas trwa poszukiwanie, a on jakby zapadł się pod ziemię. Nie wiem co robić, jak pomóc...:wallbash: Quote
barb Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Strasznie mi przykro. Skontaktuj się ze schroniskiem żeby zmienić treśc ogłoszenia Miska; np. Uciekł Misiek wyadoptowany do domu w Dynowie. Fotka i kontakt na Ciebie jest. Quote
karolciasz28 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Mail już poszedł. No mógł być szczęśliwy czemu zwiał?! Trzymajcie proszę kciuki za jego odnalezienie. Quote
barb Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 karolciasz28 napisał(a):Mail już poszedł. Na stronę schroniska zaglada duzo ludzi, może ktoś go wypatrzy i skojarzy. No mógł być szczęśliwy czemu zwiał?! Trzymajcie proszę kciuki za jego odnalezienie. Karolcia, moze by wyedytować kilka ogloszeń z tych, ktore zrobilaś - że juz nie szuka domu tylko jest poszukiwany ? Na zaginionych psach zrobić? Na dogomanii wstawić w baze zaginionych ? Co prawda chyba nie ma tu nikogo z Dynowa. Quote
Recommended Posts