Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Io specjalnie dla Ciebie bo wiedziałam, że lubisz szczurki ;)
Córcia ładniejsza niż mamusia :D
Dziękuję :)

Dziękuje :)
Córcia jest jeszcze młoda i piękna, a nam starym babą zostało tylko "i" :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuje :)
Córcia jest jeszcze młoda i piękna, a nam starym babą zostało tylko "i" :evil_lol:

No tak:( Ale zawsze mamy to Nasze "i" :evil_lol:

Dziś robiłam zdjęci Io i zauważyłam, że ząbki ma coraz bardziej żółte :( Moja kochana staruszka... aż się boję tego, że kiedyś zejdę do kuchni i... :(

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nadal ćwiczę robienie zdjęć... :evil_lol:
Teraz przesadziłam z ilością chyba:/ :D

zdjęć nigdy za wiele :D
no i trening czyni mistrza, a fotki robisz coraz lepsze ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dziś robiłam zdjęci Io i zauważyłam, że ząbki ma coraz bardziej żółte :( Moja kochana staruszka... aż się boję tego, że kiedyś zejdę do kuchni i... :(

Nie myśl o tym :glaszcze:

Posted

Kaaasia napisał(a):
AJa chciałam mamie w prezencie chomiczka kupić ale ze względu na ich króciutkie życie zrezygnowałam :shake:

To może świnka morska?! Troszkę więcej roboty, ale żyją długo ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']a co tak malo zdjec ?? :cool3:

super ujecia :loveu::loveu::loveu::loveu:

bedziesz miala ladna pamietake Ptysia jak juz bedzie duzy :loveu:
Następnym razem wstawię więcej :D
Muszę nagrać filmik z ptysiem bo fajnie robi jak mu się mówi "biegnę" :D Kładzie się wtedy na plecach i macha łapkami tak jakby biegał :loveu:

[quote name='dagaa111']zdjęć nigdy za wiele :-D
no i trening czyni mistrza, a fotki robisz coraz lepsze ;-)
Dzięki :)

[quote name='magdabroy']Nie myśl o tym :glaszcze:
Staram się nie myśleć...

[quote name='Kaaasia']Ale fotek :crazyeye:
https://lh5.googleusercontent.com/-bDqXHkLDCQU/T8Zfm4XDdzI/AAAAAAAAAFM/cbszmTlmHS0/s640/3.JPG Kocham te minki :loveu:

Ja chciałam mamie w prezencie chomiczka kupić ale ze względu na ich króciutkie życie zrezygnowałam :shake:

Ps. Kupcie Ptysiowi większą miskę to będzie miał lepszy ubaw :eviltong:
Haha... on będzie miał ubaw z większej miski czy z Pańci jak biega z mopem po kuchni? :evil_lol:

[quote name='phase']https://lh5.googleusercontent.com/-bDqXHkLDCQU/T8Zfm4XDdzI/AAAAAAAAAFM/cbszmTlmHS0/s640/3.JPG uwielbiam jak psiaki tak przekręcają łepek, wtedy tak słodko, niewinnie wyglądają! :loveu:

[quote name='bira']Jaki z niego kochany maluszek :smile: podlaczam sie pod phase, tez uwielbiam takie fotki :smile:
Dokładnie, te minki są najsłodsze u psiaków:loveu:

[quote name='magdabroy']To może świnka morska?! Troszkę więcej roboty, ale żyją długo ;-)
Lepiej koszatniczkę, żyją tez długo a przy okazji niewiele roboty. Raz na dwa tygodnie sprzątanie (przynajmniej ja tak robię bo Lou nielubi przemeblowań :D) w ogóle nie śmierdzi ani mocz ani kupki. Jedyne co może wkurzać to fakt, że lobią kopać i nieraz rozsypuje dookoła klatki wszystko co się da :D

[quote name='Jean']https://lh5.googleusercontent.com/-bDqXHkLDCQU/T8Zfm4XDdzI/AAAAAAAAAFM/cbszmTlmHS0/s640/3.JPG -> sama słodycz!

Ptyś chyba uderzył o coś noskiem? Bo ma zdrapaną skórkę ; >
Nie ma zdartej skórki :) Ptysio ma u góry lekko jaśniejszy nosek ;) Jak był mniejszy to mu zjaśniał i miał prawie kremowy teraz ściemniał i ma taki rudo brązowy.
To jest taki wyjątkowy "znak szczególny" u mojego Królewicza :D

Posted

magdabroy napisał(a):
To może świnka morska?! Troszkę więcej roboty, ale żyją długo ;)

Nie, mój pomysł został mi skutecznie wybity z głowy na jakiś czas ;)

Ptysiak napisał(a):

Haha... on będzie miał ubaw z większej miski czy z Pańci jak biega z mopem po kuchni? :evil_lol:

Jedno nie wyklucza drugiego :eviltong:

Posted

Z nudów w pracy :evil_lol: zaczęłam przeglądać co mam na kompie i...
Znalazłam jeszcze parę starych zdjęć Lunki z moimi dzieciakami (ale One były fajne jak były małe :loveu:, teraz takie pyskate... :D) Kolki jak była mała i Szajny (kotki mojej mamy

• ).

• Posted

To była Milka...
    Zabrałam ją od pewnych osób jako szczeniaczka bo jej nie chcieli... Mieszanka jamnika długowłosego z niewiadome czym :D
    Bardziej przypominała kota - wdrapywała się wszędzie, nawet na bardzo wysoki mur. A jak nie dała rady na mur to znalazła dziurę. Uwielbiała uciekać i nie dało się jej upilnować :shake: Musiałaby ciągle siedzieć na smyczy lub zamknięta w domu. W sumie to nie uciekała nigdy daleko, raczej biegała między domkami a ja za nią... Niestety kiedyś poleciała gdzieś. szukałam ale zniknęła na dobre.
    Mam nadzieje, że trafiła do jakiś dobrych ludzi. Troszkę mam wyrzuty sumienia ale nie chciałam suni trzymać ciągle uwiązanej...

Posted

[quote name='unikatowydiament']stadko cudowne,a minki Ptysia rozbrajające:smile:
    Szkoda tylko, że stadko się teraz zmniejszyło i nie ma z nami Lunki, Milki i Szajny :(
    A Ptysiek jak tak na mnie popatrzy to choćbym była bardzo zła... przechodzi złość natychmiast :)

[quote name='Niufciak']https://lh5.googleusercontent.com/-bDqXHkLDCQU/T8Zfm4XDdzI/AAAAAAAAAFM/cbszmTlmHS0/s640/3.JPG
    Jaaa cieee.. kocham jak one to robią :loveu: Mój tak nie chce..
    Ptysiek często tak robi :loveu: Chyba wie jak mnie udobruchać lub rozbawić :D

[quote name='kalyna']hmm a jak wydajesz różne dziwne dźwięki? moje to wsio 3 tak robią :-D

jejku jak Luna była piękna :loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/-anjT_dzG_NI/T8dXX39xX4I/AAAAAAAAAJI/v9GJx_FGguk/s497/5.bmp no to ja teraz tak mam :-D
    No właśnie miałam napisać o dźwiękach :D
    Dziękuję w imieniu Lunki:loveu:, która zawsze była i będzie blisko mnie bo w moim serduszku... szkoda tylko, że tak krótko :(

No fakt tak masz teraz :evil_lol: Chciałabym tak nadal też mieć :)

Posted

[quote name='dOgLoV']O jacie jakie fajne zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu:

prosimy o więcej :loveu::loveu::loveu::loveu:
    :loveu:
    Mało mam tych starych zdjęć :(
    Powoli przeglądam właśnie sterty starych zdjęć na kompie i w albumach :D Jak coś jeszcze wykopie to wstawię :D

Na razie znalazłam jeszcze tylko te:

Tu tak nie w temacie... Czary mary :evil_lol:

Piesek moich Znajomych :) Zdjęcie z przed 2 lat... teraz jest niewiele większy :D

Takie coś biega Nam na działce w górach :D I to hurtowo :evil_lol: (gdzieś mam jeszcze zdjęcie salamandry tylko muszę poszukać;))

Lou Cyprian jak był jeszcze szczylkiem :D