monika&karol Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nie było mnie kilka dni i ile zdjęć przegapiłam :shake: Pysiek niedługo zajmie Ci całą huśtawkę :evil_lol: cudowny misio :loveu: Quote
xyzxyz Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-09QMw3amCA4/T8RwTYaPUoI/AAAAAAAAABA/5BpMwcINRmU/s640/3.JPG ale wytrzeszcz :D Quote
Kaaasia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-A5gjpuCsP6Y/T8RwXqfCHJI/AAAAAAAAABY/bGEipZv4Xoo/s640/7.JPG :loveu: Ptysiak napisał(a): Tego noszenia to będzie mi brakowało jak podrośnie :) Ja lubiłam jak Oli spał mi na kolanach :lol:. Później zamiast noszenia Oli naumiał sie siadać na kolankach :evil_lol: - może to nie to samo ale wygodniejsze:eviltong:. Quote
ania90 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 mamy juz szamponek dla Lolka tez vetriderm:) tak jak przypuszczalas;) Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Milena9']Jak mu wygodnie :) Wygoda to podstawa ;) [quote name='Nemooo']Ptysiak jest uroczy :loveu: [quote name='dOgLoV']https://lh4.googleusercontent.com/-15uu2opqiNo/T8RwWMfnxQI/AAAAAAAAABM/nr_Okg2nsqo/s640/5.JPG jaki on slodki :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='monika&karol']Nie było mnie kilka dni i ile zdjęć przegapiłam :shake: Pysiek niedługo zajmie Ci całą huśtawkę :evil_lol: cudowny misio :loveu: No jak można tak sobie nie być kilka dni... :mad::evil_lol: Niech sobie zajmuje, ja i tak nie lubię się huśtać :D [quote name='biscuit']https://lh5.googleusercontent.com/-09QMw3amCA4/T8RwTYaPUoI/AAAAAAAAABA/5BpMwcINRmU/s640/3.JPG ale wytrzeszcz :-D Jakby pierwszy raz w życiu mrówkę widział :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Ja lubiłam jak Oli spał mi na kolanach :lol:. Później zamiast noszenia Oli naumiał sie siadać na kolankach :evil_lol: - może to nie to samo ale wygodniejsze:eviltong:. Teraz biedny Oli pewnie bardzo chciałby się położyć na kolanach ale się nie mieści :( :evil_lol: Ptyś nie lubi spać na kolanach, woli na ziemi. No chyba, że wieczorem przed zaśnięciem lub rano jak się obudzi. Wchodzi wtedy do mnie do łóżka i kładzie się obok i tak bardzo mocno wtula :loveu: [quote name='ania90']mamy juz szamponek dla Lolka tez vetriderm tak jak przypuszczalas To się nazywa przeczucie :D Bardzo dobry szampon i ładnie pachnie :) Właśnie z tej serii jest też spray, który używam, tzn. Ptyś używa :D. Fajne miękkie futerko się po nim robi, ładnie delikatnie pachnie i łatwiej jest czesać. Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 (edited) A jeszcze muszę pochwalić Kolkę :D Wczoraj przyszła do mnie sama, siedziała w kuchni i nawet nie kłóciła się z Ptysiem :multi: Troszkę słabe zdjęcie ale tak na szybko zrobiłam wczoraj komórką. Wspólne "siad" :evil_lol: Edited May 30, 2012 by Ptysiak Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 No to Kolka się już chyba całkiem przekonała do malucha, skoro znowu przychodzi sama :) Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Jeszcze czasami go omija wielkim łukiem :evil_lol: ale skoro przyszła to już jest lepiej niż dobrze :) Quote
Kaaasia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Jeszcze czasami go omija wielkim łukiem :evil_lol: ale skoro przyszła to już jest lepiej niż dobrze :) Przecież to kobitka to może mieć czasem humorki :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Kaaasia napisał(a):Przecież to kobitka to może mieć czasem humorki :evil_lol: No tak racja :evil_lol: Ona chyba ma znowu chory pęcherz... :-( Wczoraj popuściła w domu a dziś u mnie na tarasie... Oby to tylko pęcherz jak ostatnio. Już mama narzeka, że znowu na psa musi wydawać, że nie pojedzie bo znowu narobi wstydu jak się posika u veta... echhh... Muszę skutecznie namówić Pańcie bo szkoda mi suni :( monika&karol napisał(a):Tym razem to ja nie widzę zdjęcia :mad: Sorrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy tym razem to Ja namieszałam :evil_lol::oops: Już jest :) Quote
monika&karol Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Teraz jest :evil_lol: oczy im się trochę świecą :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 brava dla Kolki:multi: mizianki psiaką zasyłamy Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Jakby pierwszy raz w życiu mrówkę widział :evil_lol: A może widział pierwszy raz? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 unikatowydiament napisał(a):brava dla Kolki:multi: mizianki psiaką zasyłamy Psiaki wymizaine :) biscuit napisał(a):A może widział pierwszy raz? :evil_lol: Widział wcześniej ale czerwone, ta była czarna więc inna :evil_lol: dOgLoV napisał(a):sliczne siad :loveu: A jak fajnie im to wyszło równocześnie :loveu: Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ptysiak napisał(a): Widział wcześniej ale czerwone, ta była czarna więc inna :evil_lol: No to wszystko jasne :D Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Nadal ćwiczę robienie zdjęć... :evil_lol: Teraz przesadziłam z ilością chyba:/ :D Io :loveu: Tak się chłodzi Ptyś :evil_lol:A A taaaaaaki mam jęzorek :D Biegnę, biegnę... Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-0lhn7etamkI/T8ZfV1VlMYI/AAAAAAAAACs/AkIKlSzOJmA/s500/1.jpg Io :loveu: Córeczka podobna do mamusi :) Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Zabawa z Pańcią :evil_lol: Echhhhh.... znowu zdjęcia...:D Quote
Recommended Posts