Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Mąż twierdzi, że będzie mi pomagał jak będą dwa pieski ale znając życie to On skończy na tym, że pobawi się z nimi, rozpieści a mi zostawi spacery, karmienie, naukę, czesanie itd. No chyba, że mnie znowu zaskoczy :evil_lol:

Czyli to samo do czego ogranicza się mój mąż :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Czyli to samo do czego ogranicza się mój mąż :D

:evil_lol:

A przy okazji się pochwalę :D:D:D
Wczoraj zrobiłam sobie nową tapetę na pulpit :D
Jest księżyc(Luna) i wilk(Ptysio) no i noc, czyli wszystko co kocham najbardziej :D

Posted

I parę zdjęć z dzisiejszego dnia... Wiem, że strasznie dużo tego robię i postaram się mniej wstawiać na przyszłość :D ale dorwałam aparat, mam wolne, nudzę się i muszę to wykorzystać :D

Posted

Dlaczego za dużo zdjęć wstawiasz? Przecież po to są galerie :-) Ja uwielbiam oglądać fotki i cieszę się, kiedy ktoś wstawia coś nowego :-) Więc nie zmniejszaj raczej ilości wstawianych fot :-)
A Ptyś cudeńko malutkie :-) Pluszowy rozkoszniak :-)

Posted

bira napisał(a):
Dlaczego za dużo zdjęć wstawiasz? Przecież po to są galerie :-) Ja uwielbiam oglądać fotki i cieszę się, kiedy ktoś wstawia coś nowego :-) Więc nie zmniejszaj raczej ilości wstawianych fot :-)
A Ptyś cudeńko malutkie :-) Pluszowy rozkoszniak :-)

W sumie racja :)
Też bardzo lubię oglądać zdjęcia:)

vaness napisał(a):
http://img40.imageshack.us/img40/6220/11095175.jpg niedługo już nie będzie można tak na rączkach go nosić :evil_lol:

No niestety :evil_lol: Puki co trzeba korzystać :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja mam nadzieję że na przyszłość zdjęć bedzie coraz wiecej !!!!!!!!

Ptyś jest przeuroczy :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img40.imageshack.us/img40/6220/11095175.jpg on juz jest taki duzy ?? :crazyeye:

:loveu:
A no rośnie psinka i tak jak go po schodach znoszę na dół to coraz bardziej to czuję :evil_lol:

Kaaasia napisał(a):
Noś pańcia na rączkach, noś. Ptyś urośnie i też będzie na rączki chciał :eviltong:

A na mniejszą liczbę zdjęć się nie zgadzam :diabloti:

W sumie to moja Lunka też jak już dorosła to wchodziła mi na kolana :evil_lol: Tyle, że dupcia jej się nie mieściła i miałam ubaw jak się usiłowała cała wgramolić :D
Tak, że Ptyś też mi nie będzie przeszkadzał :D A najwięcej to córka go nosi więc Jej najbardziej współczuję :evil_lol:

Powoli uczę się robić zdjęcia aparatem i zaczyna mi się to podobać więc jak się rozkręcę to tych zdjęć będziecie mieli dość :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Powoli uczę się robić zdjęcia aparatem i zaczyna mi się to podobać więc jak się rozkręcę to tych zdjęć będziecie mieli dość :diabloti:

Nie ma takiej opcji :eviltong:

Posted

A właśnie...
Zapomniałam wspomnieć, że Ptyś z Kolką coraz bardziej się dogadują :)
Dziś z nim wytrzymała pół godziny zanim uciekła do domu :evil_lol:
I jeszcze kilka zdjęć Ptyśka :evil_lol: tym razem z koleżanką :)

Koleczka :loveu:

Wspólne śpiewanie :D

I zachęcanie do zabawy ;)

Jak Kolka zaczynała chodzić i wąchać trawę Ptysiek robił to samo :D

Mam nadzieję, że Kolka przekona się w końcu na tyle do malucha by znów zacząć przychodzić do domu kiedy tylko otworzę taras:)
Mamy z rodzicami połączone ogródki i zawsze furtka była otwarta i tak właściwie to Kolka chodziła zawsze gdzie chciała. Kiedy gotowałam obiad siedziała u mnie licząc na coś smacznego :D Jak miała dość odkurzacza to też przychodziła do mnie :evil_lol: Jak rodzice wyjeżdżają to Kolka zostaje z Nami, więc w sumie to ona ma dwa domki. Czasami bywało potem tak, że zamiast na noc iść do domu przychodziła spać do Nas :D Teraz musiałam zamykać z powodu sprzeczek między psami :(
Ale ja jestem uparta :diabloti: Zaprzyjaźnię ich ze sobą :-P

Posted

magdabroy napisał(a):
To pora to zmienić i wstawić ;)

Dużo z nich jest niezbyt udana bo aparat mnie jeszcze nie słucha;)
No i musiałabym siedzieć pół nocy by je pozmniejszać i wrzucić na jakąś stronkę :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dużo z nich jest niezbyt udana bo aparat mnie jeszcze nie słucha;)
No i musiałabym siedzieć pół nocy by je pozmniejszać i wrzucić na jakąś stronkę :D

To wybierz te najładniejsze i coś jutro wrzuć ;)

P.S. Kolka i Ptyś napewno się dogadają ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To wybierz te najładniejsze i coś jutro wrzuć ;)

P.S. Kolka i Ptyś napewno się dogadają ;)

Jutro rano do pracy, potem z Ptysiem do psiego przedszkola. Może wieczorem jak już siądę odpocząć coś jeszcze wybiorę ;)

Muszą się dogadać, nie ma innej opcji :)
Ona ostatnio miała cieczkę, tak sobie myślę, że to też mogło być przyczyną jej wrogości bo teraz zupełnie inaczej reaguje. Zaczyna nawet sama go zaczepiać i obwąchiwać:)