Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

ginekolog :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-z6Upl1BfjAw/UHSgAo3XLVI/AAAAAAAAFPQ/dY-slzuRA30/s628/IMG_0088.JPG[/url] śpiewamy :loveu:

Posted

[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-4iDKo018s9I/UHSf6RypGdI/AAAAAAAAFOs/kXLjep1TfPw/s596/IMG_0059.JPG[/URL] Śliczności :loveu:

To jednak Kobers się u was nie sprawdził? Ja już mam dosyć tego kombinowania z karmami- raz jedna dobrze wchodzi a za chwilę już nie chce jej tknąć :shake:

Posted

Jetsan miał biodra prześwietlane 3 razy, za pierwszym razem w wieku 3miesięcy z powodu podejrzenia dysplazji, potem w wieku 7msc i jakoś niedawno też miał prześwietlane.
Wielkich zmian nie ma, bardzo podobne zdjęcia wyszły. Czyli coś pomiędzy zdrowymi biodrami, a lekką dysplazją, czyli B ;)

Posted

Trzymam kciuki aby było dobrze.
Jakie witaminy na stawy dostaje ?
Najlepiej jak najwcześniej zrobić rtg. Zawsze można za jakiś czas powtórzyć.

A co do tej nietolerancji pokarmowej to jakie miał badania ? Czy była sprawdzana wątroba i trzustka ?

Posted

Witamy sie :loveu:
Kocham to w waszej galerii ze tak duzo zdjec mozna wypatrzyc w tej wesolej paplaninie :loveu: :cool3:

Sciskamy cieplutko Koleczke i Ptysiora :calus: :calus: Im robi sie zimniej i wilgotniej to niestety tak beda te nasze staruszki reagowac :(

Ginekolog no no no :cool3:

Posted

Biedny Ptyś :(
obyś dobrała karmę, która jest fajna cenowo i będzie smakować Ptyskowi ;)

w sumie to pies rośnie i ciągle się rzowija, więc jak będzie już dorosły to można mu badanie zrobić, wtedy będzie miarodajne... Ba nawet psy, które ciągle rosły i miały badania na dysplazję to dysplazja wyszła, a jak rozwinęły się to stawy były czyściutkie :)

coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol:

Posted

[quote name='kalyna']
coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']

coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol:[/QUOTE]

jestem za ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dalej Iza zdawaj relacje :evil_lol:

Posted (edited)

Dzień dobry Kochane Ciocie i Wujki :loveu:

Od środy mnie położyło i ledwo się ruszam ale przeżyję :)
Musiałam iść wczoraj do pracy i jak wróciłam to po prostu padłam...:roll:
Leżę głównie w łóżku bo wszystko mnie boli, jestem baaardzo pociągająca i smarkata :evil_lol: Sebek się cieszy bo mało mówię przez ból gardła :D Przy okazji jeszcze wymiotuję więc żyć nie umierać... Nie mam nawet ochoty ani siły by posiedzieć przy lapku i wejść na dogo :(

Co do badań Ptysia to wątroba i trzustka jest okej. Miał robione badanie krwi dokładnie nie pamiętam jakie a nie odebrałam jeszcze wyników. Zapłąciłam coś koło 100 za całość. Ale wszystko wyszło dobrze z tego co mówił vet jak dzwoniłam.
Ta nietolerancja nie jest podobno taka straszna u niego. Muszę jechać jak się lepiej poczuję do kliniki i dowiem się dokładnie wszystko.
Prześwietlenie stawów będę robiła w przyszłym miesiącu bo czekam na naszą Vetkę (jest chorobowym).
A witaminy na stawy dostaje Artro Fos.

Kasiu niestety Kobers odpada u nas :( Ale Hills'a testujemy i mam nadzieję, że będzie ok. bo Ptysiek na razie go lubi :)

Liczę na to, że do wtorku mi przejdzie bo nie wiem jak się doczołgam do ginekologa :D A jutro tata ma imieniny i robi imprezę no i chyba mnie tam nie zobaczą :(

Dziękuję Madziu za sms-ka i pamięć :*
Justys dziękuję :) Będę żyła, wiesz o tym :diabloti:

Kolka troszkę lepiej się czuje po tabletkach :)

A tak w ramach przeprosin za moja nieobecność i by się troszkę pośmiać taki krótki filmik :evil_lol::loveu:
[video=youtube;__uL-amVQHM]http://www.youtube.com/watch?v=__uL-amVQHM&feature=youtu.be[/video]

Edited by Ptysiak
Posted

Genialny filmik :evil_lol: Podswiadomie wyczekiwalam zmiany muzyki na jakiegos mocnego rocka kiedy zaczely sie zdjecia Ptysiowatego juz jako prawie menszczyzna :evil_lol:

Trzymaj sie cieplutenko i nie chorutkaj :calus:

Posted

[quote name='justysiek']żyj, żyj:diabloti::evil_lol:

trzymaj sie ciepło, ja też jutro jadę na imprezę.[/QUOTE]
Leczę się piwem grzanym właśnie i szczerze mówiąc... POMAGA !!! :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']witamy się :smile:

dużo zdrówka życzymy,uwielbiam po prostu Ptysia:smile:[/QUOTE]
Hej:)

[quote name=':: FiGa ::']Genialny filmik :evil_lol: Podswiadomie wyczekiwalam zmiany muzyki na jakiegos mocnego rocka kiedy zaczely sie zdjecia Ptysiowatego juz jako prawie menszczyzna :evil_lol:

Trzymaj sie cieplutenko i nie chorutkaj :calus:[/QUOTE]
Miałam ochotę szczerze mówiąc wstawić Behemoth'a na koniec :evil_lol: ale potem stwierdziłam, że to ma być maleńki Ptyś :loveu::evil_lol:

Leczę się właśnie ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Leczę się piwem grzanym właśnie i szczerze mówiąc... POMAGA !!! :evil_lol:

Miałam ochotę szczerze mówiąc wstawić Behemoth'a na koniec :evil_lol: ale potem stwierdziłam, że to ma być[B] maleńki Ptyś[/B] :loveu::evil_lol:

Leczę się właśnie ;)[/QUOTE]Ja sie leczylam winem grzanym z dodatkiem pomaranczy i tez cuda dzialalo::loveu:

Jak mozesz sie tak oszukiwac :evil_lol:

Piwskiem, no ladnie :evil_lol: Wiec zdrowko!:beerchug::evil_lol: