łamAga Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ginekolog :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-z6Upl1BfjAw/UHSgAo3XLVI/AAAAAAAAFPQ/dY-slzuRA30/s628/IMG_0088.JPG[/url] śpiewamy :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ale miałam nadrabiania :eviltong: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-eBrtMr4Yduk/UHAkpPgbLrI/AAAAAAAAFHE/NEBBiW3uwAU/s707/IMAG0739.jpg[/url] jaki zapatrzony w dal Quote
Kaaasia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-4iDKo018s9I/UHSf6RypGdI/AAAAAAAAFOs/kXLjep1TfPw/s596/IMG_0059.JPG[/URL] Śliczności :loveu: To jednak Kobers się u was nie sprawdził? Ja już mam dosyć tego kombinowania z karmami- raz jedna dobrze wchodzi a za chwilę już nie chce jej tknąć :shake: Quote
Oscar Patric Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 dzień dobry:) buziaczki dla Ptysia:) :) Quote
phase Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Piaskowy Ptysio. :loveu: Piękne fotki i jaka cudna pogoda! Ależ on rośnie. Quote
Naklejka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jetsan miał biodra prześwietlane 3 razy, za pierwszym razem w wieku 3miesięcy z powodu podejrzenia dysplazji, potem w wieku 7msc i jakoś niedawno też miał prześwietlane. Wielkich zmian nie ma, bardzo podobne zdjęcia wyszły. Czyli coś pomiędzy zdrowymi biodrami, a lekką dysplazją, czyli B ;) Quote
betty_labrador Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 czesc Ptysiakowa :) przykro mi z powodu problemow z karmieniem Ptysia. A na co ma ta nietolerancje pokarmowa? Quote
Błyskotka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Trzymam kciuki aby było dobrze. Jakie witaminy na stawy dostaje ? Najlepiej jak najwcześniej zrobić rtg. Zawsze można za jakiś czas powtórzyć. A co do tej nietolerancji pokarmowej to jakie miał badania ? Czy była sprawdzana wątroba i trzustka ? Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Witamy sie :loveu: Kocham to w waszej galerii ze tak duzo zdjec mozna wypatrzyc w tej wesolej paplaninie :loveu: :cool3: Sciskamy cieplutko Koleczke i Ptysiora :calus: :calus: Im robi sie zimniej i wilgotniej to niestety tak beda te nasze staruszki reagowac :( Ginekolog no no no :cool3: Quote
xyzxyz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-4iDKo018s9I/UHSf6RypGdI/AAAAAAAAFOs/kXLjep1TfPw/s596/IMG_0059.JPG[/URL] ładna sierść się Ptyśce robi :) buziaki :) Quote
Nath Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 ojoj mamy zaległości, ale postaramy się w najbliższym czasie nadrobić :) Uściski dla Ptysia Quote
kalyna Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Biedny Ptyś :( obyś dobrała karmę, która jest fajna cenowo i będzie smakować Ptyskowi ;) w sumie to pies rośnie i ciągle się rzowija, więc jak będzie już dorosły to można mu badanie zrobić, wtedy będzie miarodajne... Ba nawet psy, które ciągle rosły i miały badania na dysplazję to dysplazja wyszła, a jak rozwinęły się to stawy były czyściutkie :) coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kalyna'] coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kalyna'] coś czuję, ze i tu zrobi się dziecięca galeria :mdleje: dojdzie do tego Agnieszka i zakładamy wirtualny żłóbek, a potem przedszkole :lol:[/QUOTE] jestem za ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dalej Iza zdawaj relacje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Iza nadal choruje :( Ale mam nadzieje, że niedługo wróci na dogo ;) Quote
Ptysiak Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 (edited) Dzień dobry Kochane Ciocie i Wujki :loveu: Od środy mnie położyło i ledwo się ruszam ale przeżyję :) Musiałam iść wczoraj do pracy i jak wróciłam to po prostu padłam...:roll: Leżę głównie w łóżku bo wszystko mnie boli, jestem baaardzo pociągająca i smarkata :evil_lol: Sebek się cieszy bo mało mówię przez ból gardła :D Przy okazji jeszcze wymiotuję więc żyć nie umierać... Nie mam nawet ochoty ani siły by posiedzieć przy lapku i wejść na dogo :( Co do badań Ptysia to wątroba i trzustka jest okej. Miał robione badanie krwi dokładnie nie pamiętam jakie a nie odebrałam jeszcze wyników. Zapłąciłam coś koło 100 za całość. Ale wszystko wyszło dobrze z tego co mówił vet jak dzwoniłam. Ta nietolerancja nie jest podobno taka straszna u niego. Muszę jechać jak się lepiej poczuję do kliniki i dowiem się dokładnie wszystko. Prześwietlenie stawów będę robiła w przyszłym miesiącu bo czekam na naszą Vetkę (jest chorobowym). A witaminy na stawy dostaje Artro Fos. Kasiu niestety Kobers odpada u nas :( Ale Hills'a testujemy i mam nadzieję, że będzie ok. bo Ptysiek na razie go lubi :) Liczę na to, że do wtorku mi przejdzie bo nie wiem jak się doczołgam do ginekologa :D A jutro tata ma imieniny i robi imprezę no i chyba mnie tam nie zobaczą :( Dziękuję Madziu za sms-ka i pamięć :* Justys dziękuję :) Będę żyła, wiesz o tym :diabloti: Kolka troszkę lepiej się czuje po tabletkach :) A tak w ramach przeprosin za moja nieobecność i by się troszkę pośmiać taki krótki filmik :evil_lol::loveu: [video=youtube;__uL-amVQHM]http://www.youtube.com/watch?v=__uL-amVQHM&feature=youtu.be[/video] Edited October 12, 2012 by Ptysiak Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 żyj, żyj:diabloti::evil_lol: trzymaj sie ciepło, ja też jutro jadę na imprezę. Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 witamy się :) dużo zdrówka życzymy,uwielbiam po prostu Ptysia:) Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Genialny filmik :evil_lol: Podswiadomie wyczekiwalam zmiany muzyki na jakiegos mocnego rocka kiedy zaczely sie zdjecia Ptysiowatego juz jako prawie menszczyzna :evil_lol: Trzymaj sie cieplutenko i nie chorutkaj :calus: Quote
Ptysiak Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='justysiek']żyj, żyj:diabloti::evil_lol: trzymaj sie ciepło, ja też jutro jadę na imprezę.[/QUOTE] Leczę się piwem grzanym właśnie i szczerze mówiąc... POMAGA !!! :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']witamy się :smile: dużo zdrówka życzymy,uwielbiam po prostu Ptysia:smile:[/QUOTE] Hej:) [quote name=':: FiGa ::']Genialny filmik :evil_lol: Podswiadomie wyczekiwalam zmiany muzyki na jakiegos mocnego rocka kiedy zaczely sie zdjecia Ptysiowatego juz jako prawie menszczyzna :evil_lol: Trzymaj sie cieplutenko i nie chorutkaj :calus:[/QUOTE] Miałam ochotę szczerze mówiąc wstawić Behemoth'a na koniec :evil_lol: ale potem stwierdziłam, że to ma być maleńki Ptyś :loveu::evil_lol: Leczę się właśnie ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Ptysiak']Leczę się piwem grzanym właśnie i szczerze mówiąc... POMAGA !!! :evil_lol: Miałam ochotę szczerze mówiąc wstawić Behemoth'a na koniec :evil_lol: ale potem stwierdziłam, że to ma być[B] maleńki Ptyś[/B] :loveu::evil_lol: Leczę się właśnie ;)[/QUOTE]Ja sie leczylam winem grzanym z dodatkiem pomaranczy i tez cuda dzialalo::loveu: Jak mozesz sie tak oszukiwac :evil_lol: Piwskiem, no ladnie :evil_lol: Wiec zdrowko!:beerchug::evil_lol: Quote
Recommended Posts