Ptysiak Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 No miałam... :roll: ale takie bazgroły mnie wkurzają i wywalam :/ Fajnie, że się podoba :multi::loveu: Wyślę :) Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']No miałam... :roll: ale takie bazgroły mnie wkurzają i wywalam :/ Fajnie, że się podoba :multi::loveu: Wyślę :)[/QUOTE] Dziękuję :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Izabela124.']A czemu akurat CzW? :razz:[/QUOTE] Bo kocham Owczarki za to, że przypominają mi wilki a CzW jeszcze bardziej jest do wilka podobny :loveu: Wilka prawdziwego nie mogę raczej w domu mieć :evil_lol: A podoba mi się ich charakter a CzW maja prawie taki sam jak wilk :) Zresztą ja tak narzekam na Ptysia ale szczerze mówiąc to nie lubię spokojnych, ustatkowanych i pokornych psów. Lubię jak mają swoje zdanie i mam wyzwanie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Dziękuję :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/QUOTE] Nie ma za co :) :buzi::buzi::buzi: Mówiłam, że muszę jakoś się kiedyś odwdzięczyć ;) no i mam okazje :multi: Quote
M&S Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Łał, jaki piękny portret!!!!!!!!!!!!!!!!! A dlaczego wilczak?! Głaski dla potwora, który zjadł Ptysiora:evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia? Quote
M&S Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Shilomaniak']No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia?[/QUOTE] ja w lesie widzę tylko muchomory;) ładne są... Quote
Izabela124. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No to Iza szukaj fajnej hodowli :) Quote
Kaaasia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Piękny portrecik :loveu: Iza, a może poszukaj hodowli i ją męcz pytaniami ;). Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 hello ;) [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] wow :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zdjec malo ale ja nie moge nazekac bo u mnie nie ma w ogóle :roll: ale śliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 piękny, bardzo realistyczny rysunek. [QUOTE]Zabrałam Kolkę i Ptyśka na dłuuugi spacerek bo ładna pogoda. Młodemu dziś znowu włączyło się chyba ADHD :diabloti: Kolka się go boi jak on zaczyna skakać, szczekać i usiłować ją wywrócić i "zagryźć" :evil_lol: Przez pierwsze 30 minut właśnie tak szłam z dwoma psami, jeden (czyt, Kolka) uciekał w koło mnie z piskiem i czasami warczał a drugi uważał, że to zabawa i jeszcze bardziej się nakręcał. A ja chyba zostałam chwilowo olana przez oba albo one nagle ogłuchły bo nie reagowały w ogóle na moje upomnienia, prośby i krzyki :mad:[/QUOTE]:megagrin::megagrin::megagrin:to musiało wyglądać genialnie! Quote
aganela Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Iza a nie myślałaś o wilczastym onku? Quote
Oscar Patric Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ptyś:loveu: miłej niedzieli,kciuki trzymamy aby psiak trafił do Was,a z jakiej hodowli? Quote
Ada_Mirra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Ptysiak'] :loveu: No ładnie tak? zamiast się uczyć to dogo czytasz? :mad::evil_lol: Nie zjadłam :shake: To ten duży zjadł tego małego Ptysia :( :evil_lol:[/QUOTE] hahah oj tam oj tam :evil_lol: w końcu wifi od czegoś jest xD [url]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/url] :loveu: padam do stóp *.* mi tez sie wilczaki podobaja :D czechosłowackie omnomnom :D [IMG]http://4.bp.blogspot.com/-x5NXAothBUc/UBaEXlexALI/AAAAAAAABWc/NYJLoAMphhE/s640/P7298842.jpg[/IMG] :D Quote
Natalia&Cody Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wilczaki są przecudowne! :loveu: Chociaż u mnie na pierwszym miejscu jest inna rasa...:diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Dzień dobry Kochane Cioteczki i Wujaszki :loveu: Za chwilkę wszystkim podopisuję i pozwiedzam galerię ale najpierw muszę się umyć, przebrać i wyczyścić trochę psa i mieszkanie :roll: Ostatni raz poszłam w pewne miejsce do lasu... już więcej tego nie zrobię... Quote
phase Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ostatni raz poszłam w pewne miejsce do lasu... już więcej tego nie zrobię...[/QUOTE] Brzmi nieciekawie. :shake: Czekam z niecierpliwością na info. Quote
Besti Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Ptysiak']Bo kocham Owczarki za to, że przypominają mi wilki a CzW jeszcze bardziej jest do wilka podobny :loveu: Wilka prawdziwego nie mogę raczej w domu mieć :evil_lol: A podoba mi się ich charakter a CzW maja prawie taki sam jak wilk :) Zresztą ja tak narzekam na Ptysia ale szczerze mówiąc to nie lubię spokojnych, ustatkowanych i pokornych psów. Lubię jak mają swoje zdanie i mam wyzwanie :evil_lol:[/QUOTE] Świetny wybór rasy i napewno wyzwanie w wychowaniu. I Ptyś będzie miał rodzeństwo! Babcie z osiedla Cię pokochają za to że przytargałaś złego wilka z lasu:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='M&S']Łał, jaki piękny portret!!!!!!!!!!!!!!!!! A dlaczego wilczak?! Głaski dla potwora, który zjadł Ptysiora:evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :) Bo jest piękny i ma ciekawy charakter, który im o nich więcej czytam tym coraz bardziej mi się podoba :) Potworek wygłaskany i już w miarę czysty nawet :evil_lol: [quote name='Shilomaniak']No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia?[/QUOTE] U Nas w lesie grzybów nie widziałam, ale za to widziałam masę śmieci :shake: No to jak Shilka wprowadziła zakaz to trzeba jej słuchać ;) Wczoraj w lesie już opisywałam moje przygody wcześniej ale patrząc na dziś to tamte były spoko :evil_lol: [quote name='M&S']ja w lesie widzę tylko muchomory;-) ładne są...[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Izabela124.']No to Iza szukaj fajnej hodowli :smile:[/QUOTE] Najpierw muszę dokładnie dowiedzieć się o rasie by nic pochopnie nie zrobić :) Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Piękny portrecik :loveu: Iza, a może poszukaj hodowli i ją męcz pytaniami ;).[/QUOTE] :loveu: To też nie jest głupi pomysł, a nawet i bardzo dobry :) [quote name='dOgLoV']hello ;-) [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] wow :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zdjec malo ale ja nie moge nazekac bo u mnie nie ma w ogóle :roll: ale śliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu: No właśnie ostatnio się rozleniwiłaś ze zdjęciami :eviltong: [quote name='agaga21']piękny, bardzo realistyczny rysunek. :megagrin::megagrin::megagrin:to musiało wyglądać genialnie![/QUOTE] Dziękuję :) Na pewno :evil_lol: dziś chyba genialniej jak wracałam cała w błocie :diabloti: [quote name='aganela']Iza a nie myślałaś o wilczastym onku?[/QUOTE] ON jest zupełnie inny od CzW zarówno charakter jak i wygląd. Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='dOgLoV']hello ;)[/QUOTE] Hej ;) [quote name='unikatowydiament']Ptyś:loveu: miłej niedzieli,kciuki trzymamy aby psiak trafił do Was,a z jakiej hodowli?[/QUOTE] Najpierw muszę wiedzieć wszystko o rasie i mieć 2000000 % pewności, że właśnie tego chcę. Potem będę szukała dobrej hodowli :) [quote name='Ada_Mirra']hahah oj tam oj tam :evil_lol: w końcu wifi od czegoś jest xD [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] :loveu: padam do stóp *.* mi tez sie wilczaki podobaja :-D czechosłowackie omnomnom :-D [url]http://4.bp.blogspot.com/-x5NXAothBUc/UBaEXlexALI/AAAAAAAABWc/NYJLoAMphhE/s640/P7298842.jpg[/url] :-D[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Cudny wilczek :loveu: [quote name='magdabroy']Dobry Iza ;-)[/QUOTE] Był dobry do puki nie poszłam na spacer :evil_lol: [quote name='Natalia&Cody']Wilczaki są przecudowne! :loveu: Chociaż u mnie na pierwszym miejscu jest inna rasa...:diabloti:[/QUOTE] U mnie zawsze będą DONki zajmowały pierwsze miejsce :loveu: Kocham tą rasę od zawsze ;) [quote name='phase']Witamy cieplutko. :smile:[/QUOTE] Hej :) I to bardzo cieplutko :) Quote
Recommended Posts