Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']No miałam... :roll: ale takie bazgroły mnie wkurzają i wywalam :/

Fajnie, że się podoba :multi::loveu:

Wyślę :)[/QUOTE]

Dziękuję :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='Izabela124.']A czemu akurat CzW? :razz:[/QUOTE]
Bo kocham Owczarki za to, że przypominają mi wilki a CzW jeszcze bardziej jest do wilka podobny :loveu:
Wilka prawdziwego nie mogę raczej w domu mieć :evil_lol: A podoba mi się ich charakter a CzW maja prawie taki sam jak wilk :)
Zresztą ja tak narzekam na Ptysia ale szczerze mówiąc to nie lubię spokojnych, ustatkowanych i pokornych psów. Lubię jak mają swoje zdanie i mam wyzwanie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dziękuję :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/QUOTE]
Nie ma za co :) :buzi::buzi::buzi:
Mówiłam, że muszę jakoś się kiedyś odwdzięczyć ;) no i mam okazje :multi:

Posted

No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia?

Posted

[quote name='Shilomaniak']No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia?[/QUOTE]

ja w lesie widzę tylko muchomory;) ładne są...

Posted

hello ;)

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] wow :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zdjec malo ale ja nie moge nazekac bo u mnie nie ma w ogóle :roll:

ale śliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

piękny, bardzo realistyczny rysunek.

[QUOTE]Zabrałam Kolkę i Ptyśka na dłuuugi spacerek bo ładna pogoda. Młodemu dziś znowu włączyło się chyba ADHD :diabloti: Kolka się go boi jak on zaczyna skakać, szczekać i usiłować ją wywrócić i "zagryźć" :evil_lol: Przez pierwsze 30 minut właśnie tak szłam z dwoma psami, jeden (czyt, Kolka) uciekał w koło mnie z piskiem i czasami warczał a drugi uważał, że to zabawa i jeszcze bardziej się nakręcał. A ja chyba zostałam chwilowo olana przez oba albo one nagle ogłuchły bo nie reagowały w ogóle na moje upomnienia, prośby i krzyki :mad:[/QUOTE]:megagrin::megagrin::megagrin:to musiało wyglądać genialnie!

Posted

[quote name='Ptysiak']

:loveu:
No ładnie tak? zamiast się uczyć to dogo czytasz? :mad::evil_lol:

Nie zjadłam :shake: To ten duży zjadł tego małego Ptysia :( :evil_lol:[/QUOTE]

hahah oj tam oj tam :evil_lol: w końcu wifi od czegoś jest xD

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/url] :loveu: padam do stóp *.*

mi tez sie wilczaki podobaja :D czechosłowackie omnomnom :D

[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-x5NXAothBUc/UBaEXlexALI/AAAAAAAABWc/NYJLoAMphhE/s640/P7298842.jpg[/IMG]

:D

Posted

Dzień dobry Kochane Cioteczki i Wujaszki :loveu:

Za chwilkę wszystkim podopisuję i pozwiedzam galerię ale najpierw muszę się umyć, przebrać i wyczyścić trochę psa i mieszkanie :roll:
Ostatni raz poszłam w pewne miejsce do lasu... już więcej tego nie zrobię...

Posted

[quote name='Ptysiak']
Ostatni raz poszłam w pewne miejsce do lasu... już więcej tego nie zrobię...[/QUOTE]
Brzmi nieciekawie. :shake:
Czekam z niecierpliwością na info.

Posted

[quote name='Ptysiak']Bo kocham Owczarki za to, że przypominają mi wilki a CzW jeszcze bardziej jest do wilka podobny :loveu:
Wilka prawdziwego nie mogę raczej w domu mieć :evil_lol: A podoba mi się ich charakter a CzW maja prawie taki sam jak wilk :)
Zresztą ja tak narzekam na Ptysia ale szczerze mówiąc to nie lubię spokojnych, ustatkowanych i pokornych psów. Lubię jak mają swoje zdanie i mam wyzwanie :evil_lol:[/QUOTE]

Świetny wybór rasy i napewno wyzwanie w wychowaniu. I Ptyś będzie miał rodzeństwo!
Babcie z osiedla Cię pokochają za to że przytargałaś złego wilka z lasu:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Łał, jaki piękny portret!!!!!!!!!!!!!!!!!

A dlaczego wilczak?!

Głaski dla potwora, który zjadł Ptysiora:evil_lol:[/QUOTE]
Dziękuję :)

Bo jest piękny i ma ciekawy charakter, który im o nich więcej czytam tym coraz bardziej mi się podoba :)

Potworek wygłaskany i już w miarę czysty nawet :evil_lol:

[quote name='Shilomaniak']No i jak spacer leśny? My poszliśmy do lasu, znalazłem 1 / słownie jednego /podgrzybka , zaliczyliśmy zabawę z psami i dumnie do domu na obiad dla psa, ja mam zakaz od Shili, byłem za gruby:razz:, pies się wstydził i kazał się odchudzać no i co ja mam do powiedzenia?[/QUOTE]
U Nas w lesie grzybów nie widziałam, ale za to widziałam masę śmieci :shake: No to jak Shilka wprowadziła zakaz to trzeba jej słuchać ;) Wczoraj w lesie już opisywałam moje przygody wcześniej ale patrząc na dziś to tamte były spoko :evil_lol:

[quote name='M&S']ja w lesie widzę tylko muchomory;-) ładne są...[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']No to Iza szukaj fajnej hodowli :smile:[/QUOTE]
Najpierw muszę dokładnie dowiedzieć się o rasie by nic pochopnie nie zrobić :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Piękny portrecik :loveu:

Iza, a może poszukaj hodowli i ją męcz pytaniami ;).[/QUOTE]
:loveu:

To też nie jest głupi pomysł, a nawet i bardzo dobry :)

[quote name='dOgLoV']hello ;-)

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] wow :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zdjec malo ale ja nie moge nazekac bo u mnie nie ma w ogóle :roll:

ale śliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu:
No właśnie ostatnio się rozleniwiłaś ze zdjęciami :eviltong:

[quote name='agaga21']piękny, bardzo realistyczny rysunek.

:megagrin::megagrin::megagrin:to musiało wyglądać genialnie![/QUOTE]
Dziękuję :)
Na pewno :evil_lol: dziś chyba genialniej jak wracałam cała w błocie :diabloti:

[quote name='aganela']Iza a nie myślałaś o wilczastym onku?[/QUOTE]
ON jest zupełnie inny od CzW zarówno charakter jak i wygląd.

Posted

[quote name='dOgLoV']hello ;)[/QUOTE]
Hej ;)

[quote name='unikatowydiament']Ptyś:loveu:

miłej niedzieli,kciuki trzymamy aby psiak trafił do Was,a z jakiej hodowli?[/QUOTE]
Najpierw muszę wiedzieć wszystko o rasie i mieć 2000000 % pewności, że właśnie tego chcę. Potem będę szukała dobrej hodowli :)

[quote name='Ada_Mirra']hahah oj tam oj tam :evil_lol: w końcu wifi od czegoś jest xD

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1HxfXJ0KSpE/UGbDnhAz3II/AAAAAAAAE2A/uQp23_8dV5I/s471/Torka.JPG[/URL] :loveu: padam do stóp *.*

mi tez sie wilczaki podobaja :-D czechosłowackie omnomnom :-D

[url]http://4.bp.blogspot.com/-x5NXAothBUc/UBaEXlexALI/AAAAAAAABWc/NYJLoAMphhE/s640/P7298842.jpg[/url]

:-D[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:
Cudny wilczek :loveu:

[quote name='magdabroy']Dobry Iza ;-)[/QUOTE]
Był dobry do puki nie poszłam na spacer :evil_lol:

[quote name='Natalia&Cody']Wilczaki są przecudowne! :loveu:
Chociaż u mnie na pierwszym miejscu jest inna rasa...:diabloti:[/QUOTE]
U mnie zawsze będą DONki zajmowały pierwsze miejsce :loveu: Kocham tą rasę od zawsze ;)

[quote name='phase']Witamy cieplutko. :smile:[/QUOTE]
Hej :) I to bardzo cieplutko :)