Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :)
Internetu nadal brak... :(
Kolano spuchnięte i boli a mówić nie umiem już dziś wcale przez chrypkę. Tak, że żyć nie umierać :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']Dużo zdrówka i uważaj na schodach bo za którymś razem źle się skończy :smile:

Współczuję braku neta. Jak biorę kompa na działkę i tam właśnie jadę z blueconnecta to mam ochotę rzucić kompem o ścianę :diabloti:. Ta prędkość jest zawrotna :evil_lol:[/QUOTE]
Kasiu mam strasznie strome schody na górę i jeszcze w trakcie remontu więc nawet poręczy nie ma. Ptyś dopiero od 2 tygodni sam z nich schodzi bo wcześniej się bał a i ja mu nie pozwalałam samemu:) Czasami jak jestem zaspana albo się śpieszę to po prostu tak bywa ale uwierz jestem niezniszczalna :D

No i dalej nie mam neta i czekam na Panów z TP ale jakoś się nie śpieszą :/
Też korzystam z blueconnrcta właśnie na wyjazdach, jak np. jadę w góry gdzie "psy dooopkami szczekają" :D i przeważnie daję sobie spokój po paru minutach. W domu mi w miarę chodzi ale w porównaniu z neo to masakra...

[quote name='agaga21']hej :smile:
ostatnio miałam niewiele czasu i teraz zaległości nadrabiam. co ja widzę??? jakie tu się zmiany szykują:crazyeye: trzymam kciuki za powodzenie planów szczeniakowo/dzidziusiowych ;-) a nie wiedziałam, że masz już 2 dzieci. ja mężowi powiedziałam, że już więcej nie rodzę, to ból ponad moje siły, myslałam, ze za 2 razem nie będzie aż tak bolało. naiwna byłam. jak mi dzieci wyrosną to mogę adoptować dziecko ale rodzić nie będę i koniec.

ptyś w jeziorku przeuroczy, fajnie się potem suszył. a pańcię ma nie dość, że zdolną to jeszcze piękną :smile:[/QUOTE]
Hej :)
Mam dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa:) Właściwie to już dość spore dzieci bo syn ma 18 lat a córka 15 ;)
Mnie za pierwszym razem mniej bolało niż za drugim ale to w sumie nie chodzi o ten ból. Troszkę się obawiam mojego wieku, czy jeszcze jestem w stanie donosić ciążę bez komplikacji, normalnie urodzić i by wszystko było okej.
No i jak to będzie wyglądać jak "babcia" będzie szła z wózkiem :D
Zawsze tak suszę Ptysia a potem wyczesuję to co zaschnie i nie odpadnie samo :D

[quote name='justysiek']jaka babcia:smile:
laska jesteś:loveu:

bierz 2 psa to i ja wezmę:eviltong:[/QUOTE]

Justyś ja mam lustro w domu :evil_lol:

A jakiego byś wzięła psiaka?
Mnie ostatnio strasznie szkoda jednej suni i jej Pańci(10-miesięcznej ONki):( Dziewczyna już Sama nie wie co zrobić a sunia ma straszne problemy, wszystkiego zaczyna się coraz bardziej bać i coraz bardziej się to pogłębia. Mieszkanie w bloku, przy ruchliwej ulicy też im nie pomaga przy tym wszystkim... :(

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Iza :)[/QUOTE]
Cześć :)

[quote name='Kaaasia']Cześć wtorkowo :smile:

Bo oni bardziej lubią takie bajorka :evil_lol:. Co to za frajda wejść do czystej wody jak można wytaplać się w pachnącym błotku ;-)[/QUOTE]
Hej ;)

No tak :evil_lol:

Posted

Witajcie :loveu:

Trzymam kciuki za malenstwa :loveu: Czytalam ze do ludzkiego maluszka jest blizej niz do psiego, ale mysle ze wszystko z czasem przyjdzie... :kciuki:

Swietne fotki z lasu :loveu:

Posted

Iza a ile Ty masz lat jeśli mogę wiedzieć? Moja mama też urodziła w późnym wieku dziecko, Olę i między Olcią a mną jest aż 16lat różnicy. Ola jest zdrowa i nie było przy porodzie żadnych komplikacji

Posted

ja też widzę Iza:) wg mnie laska jesteś.
no ja bym kupiła ON-ka albo berneńczyka:)
co do tej koszulki ode mnie z wątku to ona jest czarna, nie biała, jak byś była zainteresowana.
buziaki.

a co do komisji... zabrał mi zasiłek, jestem zdolna do pracy!

Posted

Zaje fajnie... blueconnect pojawia mi się i znika a Koleś z neo przyszedł, posiedział i wyszedł. Sprawdził kable na dworze i pojechał a ja nic nadal nie wiem i neta nie mam :angryy:
UWAGA!!! teraz staram się odpisać Wszystkim :diabloti:

[quote name='Kaaasia']https://lh3.googleusercontent.com/-oF8tXdndijI/UGn4WJFp_jI/AAAAAAAAE_k/6jJznqj_424/s628/IMG_0028.JPG Ptyś strzela laserami z oczu :crazyeye:
Tak, trzeba bardzo uważać by nie skierował wtedy wzroku na suche liście w lesie bo pożar gotowy :evil_lol:

[quote name='phase']https://lh4.googleusercontent.com/-Un3KRkjW9ww/UGn4PwJvETI/AAAAAAAAE80/-U6RHlzisuw/s628/IMG_0023.JPG jaki luzacki wyraz mordki. :evil_lol:

https://lh5.googleusercontent.com/-Ty0WHsLyNFI/UGn5VbnSikI/AAAAAAAAE_M/dgzb5n14wyQ/s628/IMG_0059.JPG pyyyychota. :smile:
To chyba po tych grzybkach tak się wyluzował :D

Też uwielbiam jeżyny :) Tylko dużo jeszcze nie dojrzałych bo las bardzo ciemny i mało słoneczka.

[quote name='ania90']u nas juz wszystkie jezyny zjedzone i same liscie zostaly :evil_lol:
U nas są bo pewnie Nikt nie wie, że w ogóle rośnie coś w tym lesie to cud :evil_lol:

[quote name='magdabroy']https://lh3.googleusercontent.com/-oF8tXdndijI/UGn4WJFp_jI/AAAAAAAAE_k/6jJznqj_424/s628/IMG_0028.JPG wilkołak :-D:-D:-D
No to będzie afera jak się dowiedzą Inni... w Mysłowickich lasach grasują wilkołaki :crazyeye::D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie :loveu:

Trzymam kciuki za malenstwa :loveu: Czytalam ze do ludzkiego maluszka jest blizej niz do psiego, ale mysle ze wszystko z czasem przyjdzie... :kciuki:

Swietne fotki z lasu :loveu:[/QUOTE]
Hej :loveu:

Z moim podejściem to łatwiej i bliżej chyba do szczeniaczka niż dzidziusia :D

Szkoda tylko, że tą gównianą cyfrówką... :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Iza a ile Ty masz lat jeśli mogę wiedzieć? Moja mama też urodziła w późnym wieku dziecko, Olę i między Olcią a mną jest aż 16lat różnicy. Ola jest zdrowa i nie było przy porodzie żadnych komplikacji[/QUOTE]
38 :)

[quote name='Błyskotka']Udany spacer :smile:[/QUOTE]
Ten ostatni był bardzo udany :)
Nikt nie wskakiwał na drzewo, nikt nie biegał w koło mnie, nikt nie taplał się w błocie... wyjątkowo o dziwo bez żadnych niespodzianek :D

[quote name='justysiek']ja też widzę Iza:smile: wg mnie laska jesteś.
no ja bym kupiła ON-ka albo berneńczyka:smile:
co do tej koszulki ode mnie z wątku to ona jest czarna, nie biała, jak byś była zainteresowana.
buziaki.

a co do komisji... zabrał mi zasiłek, jestem zdolna do pracy![/QUOTE]
Bla bla ;)

Obie rasy jak dla mnie piękne :)
A jaka cena tej koszulki?

Zdolna do pracy? Wow... to kręgosłup i wszystko Ci minęło? :crazyeye: Ku... Oni są nienormalni:/... cała Nasza piękna POLSKA!!!

A i z uwagi na to, że ostatnio moja Io w ogóle nie chce wyjść z klatki a jak już to jedynie na ramię lub czasami zaszywa się w swoim kąciku... Przemyślałam wszystko i wykombinowałam jej większa klatkę. Zamówiłam też dla niej koleżankę i powoli będę je do siebie przyzwyczajała. Może faktycznie lepiej się poczuje w towarzystwie niż sama:)
Za około dwa tygodnie będzie więc u Nas nowa domowniczka :loveu:
Mam zdjęcia Io w nowej klatce ale wstawię potem jak zgram i mnie ten net nie dobije :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Oooo nowa hacjenda superrr :cool3:

A kolezanke to gdzie zamowilas? :mad:[/QUOTE]
U Znajomego, który ma dobry kontakt z pewnym Hodowcą. Nie jest to jakaś tam wielka hodowla itd. to bardziej miłośnik tych zwierzątek niż Ktoś Kto na tym zarabia. Od czasu do czasu ma malutkie szczurki i przeważnie zostają u Niego ale po Znajomości powiedział, że zaufa i dostanę malutką :loveu:
Byłam dziś oglądać te szczurki, ma takie śliczne 3 niebieskie maluszki :loveu: ale to chłopcy :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bo chcialam Ci jeszcze podrzucic linka do szczurzych adopcji w razie gdybys chciala brac w zoologu, ale widze ze masz dobre zrodlo :diabloti:[/QUOTE]
Linka możesz dać, kto wie... :)
A w zoologu w życiu nie kupię szczurka :shake:

Nie dość, że neta nie mam to zgubiłam słonika z obróżki od Ptysia :placz: właśnie teraz zauważyłam...
A jak już mowa o moich domownikach to Lou chyba kupie kaganiec :diabloti: Ostatnio coś mu odbiło na maksa, ciągle coś tam podgryza ale teraz przechodzi samego siebie :roll: Zagryzł mi ostatniego storczyka :( a dziś upiększył firankę w kuchni, chyba stwierdził że z dziurkami będzie ładniejsza :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej :loveu:

Z moim podejściem to łatwiej i bliżej chyba do szczeniaczka niż dzidziusia :D

Szkoda tylko, że tą gównianą cyfrówką... :evil_lol:

38 :)

Ten ostatni był bardzo udany :)
Nikt nie wskakiwał na drzewo, nikt nie biegał w koło mnie, nikt nie taplał się w błocie... wyjątkowo o dziwo bez żadnych niespodzianek :D

Bla bla ;)

Obie rasy jak dla mnie piękne :)
A jaka cena tej koszulki?

Zdolna do pracy? Wow... to kręgosłup i wszystko Ci minęło? :crazyeye: Ku... Oni są nienormalni:/... cała Nasza piękna POLSKA!!!

A i z uwagi na to, że ostatnio moja Io w ogóle nie chce wyjść z klatki a jak już to jedynie na ramię lub czasami zaszywa się w swoim kąciku... Przemyślałam wszystko i wykombinowałam jej większa klatkę. Zamówiłam też dla niej koleżankę i powoli będę je do siebie przyzwyczajała. Może faktycznie lepiej się poczuje w towarzystwie niż sama:)
Za około dwa tygodnie będzie więc u Nas nowa domowniczka :loveu:
Mam zdjęcia Io w nowej klatce ale wstawię potem jak zgram i mnie ten net nie dobije :D[/QUOTE]

ja za nia dałam 80zł, ale sprzedam za połowę plus wysyłka:)

a szkoda gadać:(