Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ja go wspieram w 100%tach a nawet w 200stu :loveu:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Jak najbardziej ;-)[/QUOTE]
Super... :evil_lol:

Ale podobno Kobiecie w ciąży się nie odmawia... :roll: a ja mam plan gdyby Sebek się teraz nie zgodził na wilczka :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Super... :evil_lol:

Ale podobno Kobiecie w ciąży się nie odmawia... :roll: a ja mam plan gdyby Sebek się teraz nie zgodził na wilczka :evil_lol:[/QUOTE]

Ale to najpierw musisz zajść w ciąże dopiero możesz użyć tego argumentu :eviltong: chyba ze juz jestes ?? :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale to najpierw musisz zajść w ciąże dopiero możesz użyć tego argumentu :eviltong: chyba ze juz jestes ?? :cool3:[/QUOTE]
Nie jest :diabloti:

Psa i tak kupię prędzej później :diabloti: A jak chce dziecko to musi iść na kompromis i to jak najszybciej ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Psa i tak kupię prędzej później :diabloti: A jak chce dziecko to musi iść na kompromis i to jak najszybciej ;)[/QUOTE]

To Ty olej dogo i do Sebka dziecko robić :evil_lol: My wybaczymy Twoją nieobecność w imię wyższych piorytetów ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To Ty olej dogo i do Sebka dziecko robić :evil_lol: My wybaczymy Twoją nieobecność w imię wyższych piorytetów ;)[/QUOTE]
Mam za dużo do nadrabiania na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem, bo sama nadrabiałam wtedy zaległości ;)[/QUOTE]
Dziś nie ma szans bo i tak jestem jeszcze zabezpieczona :)

[quote name='dOgLoV']No to nie marudzić tylko rozchylac nogi i heya :evil_lol:

a jutro relacja :evil_lol:[/QUOTE]
Mam filmik nagrać ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dziś nie ma szans bo i tak jestem jeszcze zabezpieczona :)

Mam filmik nagrać ? :evil_lol:[/QUOTE]

skoro nalegasz :evil_lol:

ale w wersji polskiej bo niemieckie ahy i ehy mnie denerwują :evil_lol:

Posted

Witamy się :)
Piękny pies, ja uwielbiam DONy, ale tylko z wyglądu :evil_lol:
Trochę jednak nie spodobało mi się zdjęcie samotnego szczura w klatce dla chomika. W bardzo złych warunkach go trzymasz, naprawdę. Jest fajne forum Alloszczur, wejdź, proszę, i poczytaj czego szczury potrzebują do szczęśliwego życia :)

Posted

[quote name='Ptysiak']
Mam filmik nagrać ? :evil_lol:[/QUOTE]

Mi kazaliście nagrywać z porodu, to ty nagrywaj z Waszych igraszek :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']ale w wersji polskiej bo niemieckie ahy i ehy mnie denerwują :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']skoro nalegasz :evil_lol:

ale w wersji polskiej bo niemieckie ahy i ehy mnie denerwują :evil_lol:[/QUOTE]
Okej :evil_lol:

[quote name='omry']Witamy się :smile:
Piękny pies, ja uwielbiam DONy, ale tylko z wyglądu :evil_lol:
Trochę jednak nie spodobało mi się zdjęcie samotnego szczura w klatce dla chomika. W bardzo złych warunkach go trzymasz, naprawdę. Jest fajne forum Alloszczur, wejdź, proszę, i poczytaj czego szczury potrzebują do szczęśliwego życia :smile:[/QUOTE]
Witaj :)
Dlaczego tylko z wyglądu ?;)

Mój szczurek siedzi w klatce bo tak lubi ona służy mu właściwie do załatwiania swoich potrzeb, ma zawsze otwarta bo chodzi sobie gdzie chce. Nie wiem czy warunki swobody dla szczura są złe bo wychowałam tak nie jednego. Przeważnie spały w łóżkach lub z moją sunią
[*], biegały po mieszkaniu i nie zauważyłam by były z tego powodu nieszczęśliwe :)
Io (obecna szczurzyca) też tak jest chowana, choć muszę pilnować bo Ptyś lubi czasami na nią polować a ona przed nim nie ucieka...

[quote name='Izabela124.']Dziecko i pies? Ale będzie u was zamieszanie :evil_lol:[/QUOTE]
I tak już jest dom wariatów więc nic prawie się nie zmieni :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mi kazaliście nagrywać z porodu, to ty nagrywaj z Waszych igraszek :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale nie nagrałaś :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale nie nagrałaś :mad::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']na pewno nagrala tylko nie chce nam pokazac :mad:[/QUOTE]

Nie nagrałam, bo nie mam czym :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Witaj :)
Dlaczego tylko z wyglądu ?;)

Mój szczurek siedzi w klatce bo tak lubi ona służy mu właściwie do załatwiania swoich potrzeb, ma zawsze otwarta bo chodzi sobie gdzie chce. Nie wiem czy warunki swobody dla szczura są złe bo wychowałam tak nie jednego. Przeważnie spały w łóżkach lub z moją sunią
[*], biegały po mieszkaniu i nie zauważyłam by były z tego powodu nieszczęśliwe :)
Io (obecna szczurzyca) też tak jest chowana, choć muszę pilnować bo Ptyś lubi czasami na nią polować a ona przed nim nie ucieka...

[/QUOTE]

Ze swobodą to już raczej sprawa osobista, każdy myśli inaczej, choć nie wątpię, że wielu miłośnikom szczurów by się to nie spodobało, aczkolwiek chodziło mi raczej o to, że po pierwsze szczur nie może mieszkać sam, to są zwierzątka stadne, które po prostu do szczęśliwego życia muszą mieć towarzysza tej samej płci. Po drugie klatka dla chomika to zdecydowanie za mało dla szczura. One nie potrzebują przestrzeni, tylko wiele urozmaiceń. Możesz zobaczyć o co mi chodzi na tym forum, o którym pisałam wcześniej :)
Owczary to nie moja grupa. Wzdycham sobie jak widzę takiego na ulicy, ale mieć to bym nie chciała :)