łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Może lepiej przyjedź i pooglądasz na lapku ? :diabloti: No w sumie droga jak tak popatrzeć, że czasami przeżyje tylko chwilkę :evil_lol: Ptysiek jak na razie ją tylko "memla". Jemu się chyba podoba ten dźwięk :evil_lol: Jak przez fona dziś rozmawiałam z Sebkiem to dałam mu posłuchać chrumkania. Stwierdził, że mnie powiesi jak wróci za następną zabawkę i to jeszcze wkurzającą :roll: Dobrze, że mu nie wspomniałam o łańcuszku dla psa bo chyba by mnie przez telefon zabił :evil_lol:[/QUOTE] dobra to juz jade :evil_lol: łancuszek bardzo ładny :loveu::loveu::loveu::loveu: faceci chyba juz tak maja , mój Sebastian kocha zwierzeta ale mdleje na samo wspomnienie ze chce kupic neronowi np kolejna obroze bądz zabawke :evil_lol: a co do piszczacych zabawek to przestałam je kupowac bo kazda jedna ladowała wysoko na szafie bo kazdego wkurzało to piszczenie :roll: Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Cześć Iza :) Tora zagryzła już 2 takie świnki ;) Wiecej nie kupuję, bo szkoda kasy na zabawkę na 1 dzień :roll: Quote
stokrotka.af Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 doberek Ptysiaki ;) widzę,że świnki robią furorę ;) Rufolec też za nimi szaleje ;) tylko czemu Ptysiakowa świnka żółta a nie różówa jest? ;) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Żebyś mnie nie zabiła, idę ogarniać fotki i niedługo wstawię :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ptyś jaką ma fajną zabawkę :loveu: Miłej niedzieli :) Quote
Pestka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Fajna ta zabawka, ja mojemu wszystkie piszczałki tylko przebijam bo bym w mieszkaniu nie wytrzymała chyba :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 jaki fajny świnek :D Mirra natomiast woli bardziej sznurkowe zabawki :) Quote
Ptysiak Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Dzień dobry Cioteczki i Wujaszki ;) Przepraszam, że tak ogólnie i nie odpisuję wszystkim... wybaczcie.... Miłego niedzielnego wieczorno-popołudnia :) Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dzisiaj to wszedzie tak mało nagadane ze nie ma nawet czego nadrabiac ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj to wszedzie tak mało nagadane ze nie ma nawet czego nadrabiac ;)[/QUOTE] dokladnieee :D możemy pogadać u mnie o fuj-pajakach xD Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ada_Mirra']dokladnieee :D możemy pogadać u mnie o fuj-pajakach xD[/QUOTE] fujjj , dzisiaj juz sebastiana uganiałam zeby długonoznego pajeka z przed drzwi zabrał brrr Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='dOgLoV']fujjj , dzisiaj juz sebastiana uganiałam zeby długonoznego pajeka z przed drzwi zabrał brrr[/QUOTE] hahha ja przez wakacje rzadko z domu wychodziłam a tak to uganiam sie za komarami -.- nic centralnie nic nie dziala na odganianie ich oprócz świec zapachowcyh a przeciez z takowymi na spacer nie bede chodzic.. xD Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj to wszedzie tak mało nagadane ze nie ma nawet czego nadrabiac ;)[/QUOTE] Theoś poszedł spać, to zaraz będziesz miała co czytać :diabloti: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='magdabroy']Theoś poszedł spać, to zaraz będziesz miała co czytać :diabloti:[/QUOTE] no mam nadzieje :evil_lol: pół dnie mnie nie było , myśle sobie wejde teraz na dogo i se poczytam a tu nie ma co czytac :roll: Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='dOgLoV']no mam nadzieje :evil_lol: pół dnie mnie nie było , myśle sobie wejde teraz na dogo i se poczytam a tu nie ma co czytac :roll:[/QUOTE] Mnie wogóle nie było :shake: Wpadłam na 5 min., wrzuciłam foty i tyle mnie widzieli :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='magdabroy']Mnie wogóle nie było :shake: Wpadłam na 5 min., wrzuciłam foty i tyle mnie widzieli :evil_lol:[/QUOTE] no właśnie , a ja do poludnia siedziałam na dogo i muliłam :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dzień dobry :) [quote name='Ptysiak']No już już... dobrze wiesz, że zawsze Ci tą chusteczkę haftowaną co ma cztery rogi :evil_lol: dam :loveu:[/QUOTE] Ooo, cztery rogi? Ptysiak nie zmienił tej liczby? :evil_lol: Bardzo Ci pomagał przy praniu chusteczki? :P Quote
Ptysiak Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Tyska on mi pomaga we wszystkim :) Gdyby nas tu nie było jakiś czas to z góry mówię... żyjemy :) Buziaki dla Wszystkich :loveu: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Tyska on mi pomaga we wszystkim :) [B]Gdyby nas tu nie było jakiś czas to z góry mówię... żyjemy :)[/B] Buziaki dla Wszystkich :loveu:[/QUOTE] to sie nazywa pozytywne podejście do zycia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Tyska on mi pomaga we wszystkim :) Gdyby nas tu nie było jakiś czas to z góry mówię... żyjemy :) Buziaki dla Wszystkich :loveu:[/QUOTE] Wpadła, oznajmiła, że żyje i zniknęła :mad: Tak się nie robi :angryy: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='magdabroy']Wpadła, oznajmiła, że żyje i zniknęła :mad: Tak się nie robi :angryy:[/QUOTE] albo jej w tym momencie coś na głowe spadło :evil_lol: ( tfu tfu ) :eviltong: Quote
Recommended Posts