Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Może lepiej przyjedź i pooglądasz na lapku ? :diabloti:

No w sumie droga jak tak popatrzeć, że czasami przeżyje tylko chwilkę :evil_lol:
Ptysiek jak na razie ją tylko "memla". Jemu się chyba podoba ten dźwięk :evil_lol:
Jak przez fona dziś rozmawiałam z Sebkiem to dałam mu posłuchać chrumkania. Stwierdził, że mnie powiesi jak wróci za następną zabawkę i to jeszcze wkurzającą :roll: Dobrze, że mu nie wspomniałam o łańcuszku dla psa bo chyba by mnie przez telefon zabił :evil_lol:[/QUOTE]

dobra to juz jade :evil_lol:

łancuszek bardzo ładny :loveu::loveu::loveu::loveu:

faceci chyba juz tak maja , mój Sebastian kocha zwierzeta ale mdleje na samo wspomnienie ze chce kupic neronowi np kolejna obroze bądz zabawke :evil_lol: a co do piszczacych zabawek to przestałam je kupowac bo kazda jedna ladowała wysoko na szafie bo kazdego wkurzało to piszczenie :roll:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']dokladnieee :D

możemy pogadać u mnie o fuj-pajakach xD[/QUOTE]

fujjj , dzisiaj juz sebastiana uganiałam zeby długonoznego pajeka z przed drzwi zabrał brrr

Posted

[quote name='dOgLoV']fujjj , dzisiaj juz sebastiana uganiałam zeby długonoznego pajeka z przed drzwi zabrał brrr[/QUOTE]

hahha ja przez wakacje rzadko z domu wychodziłam a tak to uganiam sie za komarami -.- nic centralnie nic nie dziala na odganianie ich oprócz świec zapachowcyh a przeciez z takowymi na spacer nie bede chodzic.. xD

Posted

[quote name='magdabroy']Theoś poszedł spać, to zaraz będziesz miała co czytać :diabloti:[/QUOTE]

no mam nadzieje :evil_lol:

pół dnie mnie nie było , myśle sobie wejde teraz na dogo i se poczytam a tu nie ma co czytac :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']no mam nadzieje :evil_lol:

pół dnie mnie nie było , myśle sobie wejde teraz na dogo i se poczytam a tu nie ma co czytac :roll:[/QUOTE]

Mnie wogóle nie było :shake: Wpadłam na 5 min., wrzuciłam foty i tyle mnie widzieli :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie wogóle nie było :shake: Wpadłam na 5 min., wrzuciłam foty i tyle mnie widzieli :evil_lol:[/QUOTE]

no właśnie , a ja do poludnia siedziałam na dogo i muliłam :evil_lol:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='Ptysiak']No już już... dobrze wiesz, że zawsze Ci tą chusteczkę haftowaną co ma cztery rogi :evil_lol: dam :loveu:[/QUOTE]
Ooo, cztery rogi? Ptysiak nie zmienił tej liczby? :evil_lol:
Bardzo Ci pomagał przy praniu chusteczki? :P

Posted

[quote name='Ptysiak']Tyska on mi pomaga we wszystkim :)

[B]Gdyby nas tu nie było jakiś czas to z góry mówię... żyjemy :)[/B]

Buziaki dla Wszystkich :loveu:[/QUOTE]

to sie nazywa pozytywne podejście do zycia :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Tyska on mi pomaga we wszystkim :)

Gdyby nas tu nie było jakiś czas to z góry mówię... żyjemy :)

Buziaki dla Wszystkich :loveu:[/QUOTE]

Wpadła, oznajmiła, że żyje i zniknęła :mad: Tak się nie robi :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']Wpadła, oznajmiła, że żyje i zniknęła :mad: Tak się nie robi :angryy:[/QUOTE]

albo jej w tym momencie coś na głowe spadło :evil_lol: ( tfu tfu ) :eviltong: