Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='phase']Jak będzie potrzebna pomoc - pomogę. ;) wirtualnie:evil_lol: Milczę!!! :evil_lol: Dobra czas spać chyba. :roll: Wyślę Ci zdjęcie szczotki i Ptysia a Ty odeślesz mi uczesanego :evil_lol: A tam spać... ja dopiero ze spaceru wróciłam :diabloti: [quote name='kalyna']pewnie szybciej wyszłam z sklepu :lol: o to faktycznie nie zazdroszczę :roll: a ile sprzątania :mdleje: No chyba musiałyśmy się rozminąć :evil_lol: A jak fajnie kiedy Ktoś wyrwał rzepy i tam wrzucił a potem Ptysiek miał wszystkie na sobie... normalnie czadowo sie to wyciągało :roll::diabloti: Quote
phase Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Wyślę Ci zdjęcie szczotki i Ptysia a Ty odeślesz mi uczesanego :evil_lol: A tam spać... ja dopiero ze spaceru wróciłam :diabloti: buahahaha. :evil_lol: No tak, jak ma się takiego dużego, obronnego psa to można sobie pozwolić o tej godzinie na spacery. :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 phase napisał(a):buahahaha. :evil_lol: No tak, jak ma się takiego dużego, obronnego psa to można sobie pozwolić o tej godzinie na spacery. :diabloti: Tak zwłaszcza, że ten "wielki" i "obronny" pies w nocy idzie tak blisko mojej nogi, że prawie mnie przewraca :evil_lol: Ale i tak postęp bo wcześniej wcale nie chciał wyjść na spacer w nocy :p a teraz nawet warczy jak mu coś nie pasuje a potem zwiewa do mnie :evil_lol: Quote
phase Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Tak zwłaszcza, że ten "wielki" i "obronny" pies w nocy idzie tak blisko mojej nogi, że prawie mnie przewraca :evil_lol: Ale i tak postęp bo wcześniej wcale nie chciał wyjść na spacer w nocy :p a teraz nawet warczy jak mu coś nie pasuje a potem zwiewa do mnie :evil_lol: :roflt: eeej no ale jak już zrobił postęp, to potem kolejne będzie robił i zobaczysz, że wtedy wyrośnie z niego Ptysiek! :) Lecę spatki, dobranoc, do juterka. :):) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 phase napisał(a)::roflt: eeej no ale jak już zrobił postęp, to potem kolejne będzie robił i zobaczysz, że wtedy wyrośnie z niego Ptysiek! :) Lecę spatki, dobranoc, do juterka. :):) Mam taka nadzieję ;) Dobrej nocy i kolorowych :) Quote
kalyna Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ptysiak napisał(a): A jak fajnie kiedy Ktoś wyrwał rzepy i tam wrzucił a potem Ptysiek miał wszystkie na sobie... normalnie czadowo sie to wyciągało :roll::diabloti: :o no to jeszcze nie miałam takiej przyjemności i obym nie musiała tego robić.. Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 kalyna napisał(a)::o no to jeszcze nie miałam takiej przyjemności i obym nie musiała tego robić.. Ale jestem dumna z siebie bo dałam radę bez obcinania i wyrywania futerka :p Tak delikatnie, że pies nawet nie czuł, spokojnie sobie leżał i się nie szarpał :) Quote
kalyna Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Ale jestem dumna z siebie bo dałam radę bez obcinania i wyrywania futerka :p Tak delikatnie, że pies nawet nie czuł, spokojnie sobie leżał i się nie szarpał :) a ile czasu Ci to zajęło? pewnie sporo, jak tak się bawiłaś... :lol: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 kalyna napisał(a):a ile czasu Ci to zajęło? pewnie sporo, jak tak się bawiłaś... :lol: Wyciąganie dużo nie trwało więcej czasu pochłonęło szukanie gdzie jeszcze jest jakiś :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Kilka fotek na dobranoc i spadam spać :) Spokojnej nocy Wszystkim ;) Quote
Patik Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 JAki on jest wielki i piękny i cudowny......:loveu: Przyślij mi go ze szczotką, tylko nie zdziw sie jak samą szczotkę Ci oddam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Fotki na dobranoc obejrzałam na dzień dobry :) https://lh5.googleusercontent.com/-HfsU6zAQwn0/UD_SNBLlVII/AAAAAAAAECg/dkpYgdaaj-g/s628/P8309148.JPG :loveu: Quote
M&S Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ja też na dzień dobry;) Ładny jest Ptysiak:):) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Ptysiak napisał(a): Nie tylko na podwórku, w domu nieraz wyrzucam wielkie krowy :roll: Ostatnio widziałam ładnego na choince :loveu: ale oczywiście nie pomyślałam o zdjęciu :( Czochrać i czochrać... a potem Kto to uczesze?? :roll::evil_lol: Kurcze u mnie to jakas masakra jest , w domu na całe szczescie sa tylko te z długimi nogami chociaz ich tez sie strasznie boję i ostatnio sie bałam ze jak bede myła zęby to mnie ten pająk pod umywalką wciagnie pod nią :eviltong: ale na dworze to jest porażka , pajak na pajaku , jak dzisiaj tez tak bedzie ( pada wiec moze sie pochowaly ) to wam pokaże , Sebastian sie ze mnie śmieje i mówi " ja rozumiem że sie boisz pajaków ale na choler.... ich szukasz " a ja nawet jak rower biore to go pol dnia ogladam czy nie ma na nim pajaka , a ja tam zawsze jestem zdania że to że widze pajaka to jest pikuś gorzej kiedy on znika :eek2: i jak zobacze jakiegos to non stop na niego patrze czy nie znika :shake: a dzisiaj mi powiedział że mi życie uratował , bo pajak ogromny stał koło drzwi i tylko czekał żeby wejsc mi do pokoju i mnie wyciagnac za nogi z łóżka :evil_lol: i zapomniałam napisac ze moga czochrac ja go przyjade uczesać :evil_lol: i najważniejszego nie napisałam że ślicznie wyszedł Ptyś na tych zdjęciach :loveu: Edited August 31, 2012 by dOgLoV Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jakie niebo. :) https://lh5.googleusercontent.com/-NM52UhcuwXQ/UD_SHA51BHI/AAAAAAAAEB4/9VIKqUkuw9U/s628/P8309143.JPG Ptysiu piękna mordka! Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ja kiedyś miałam obsesję na punkcie pająków.. w nocy, nie ważne, że pierwsza czy czwarta rano to i tak darłam się jak przebudziłam sie i zobaczyłam pająka :lol: no ale studia nauczyły mnie życia i teraz staram się wynosić na zewnątrz pająki z mojego pokoju... na dworze je po prostu omijam.. nie lubię, brzydzę się ich, ale nie wrzeszczę jak opętana :D to już jest jakiś plus :) a ja właśnie zajadam się słomkami ptysiowymi :lol: i dobre to to :loveu: Ptyśka nie umiałabym zjeść, bo....... za dużo kalorii :D Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kalyna napisał(a):ja kiedyś miałam obsesję na punkcie pająków.. w nocy, nie ważne, że pierwsza czy czwarta rano to i tak darłam się jak przebudziłam sie i zobaczyłam pająka :lol: no ale studia nauczyły mnie życia i teraz staram się wynosić na zewnątrz pająki z mojego pokoju... na dworze je po prostu omijam.. nie lubię, brzydzę się ich, ale nie wrzeszczę jak opętana :D to już jest jakiś plus :) a ja właśnie zajadam się słomkami ptysiowymi :lol: i dobre to to :loveu: Ptyśka nie umiałabym zjeść, bo....... za dużo kalorii :D Ja na widok pająka po prostu dostaje histerii :eek2: zaraz u siebie na watku wkleje 4 zdjecia okazów z podwórka ( oczywiscie zdjecia robił Sebastian bo ja bym tam nie podeszła :shake: ) słomki ptysiowe ?? nigdy nie jadłam , ale brzmi smacznie :loveu: oj tam kalorie :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pan Pies https://lh3.googleusercontent.com/-AC68SOke0bM/UD_SMBS0spI/AAAAAAAAECY/4nqnTj1l2X0/s782/P8309146.JPG :loveu: witamy piątkowoooo :D Quote
aganela Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Znowu urósł w oczach :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-Eq1CRzunqKY/UD_SKZP6TPI/AAAAAAAAECQ/Rs820oGvG5E/s527/P8309147.JPG Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 doberek cudny Ptysiakau -dziamdziaku ;) Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Witamy :) Ptysiu, jaki Ty śliczny jesteś :loveu: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry Iza :) Gdzie nie zerknę, to gadka o pająkach :roll: A co Wam te stworzonka zrobią? Przecież to takie małe niewinne robaczki :diabloti: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry Iza :) Gdzie nie zerknę, to gadka o pająkach :roll: A co Wam te stworzonka zrobią? Przecież to takie małe niewinne robaczki :diabloti: eheeee małe i niewinne :roll: widziałaś te w mojej galerii ?? :eek2: Quote
Klaudia&Aza Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Witamy się piątkowo :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-HfsU6zAQwn0/UD_SNBLlVII/AAAAAAAAECg/dkpYgdaaj-g/s628/P8309148.JPG Ptyś:loveu: idzie go schrupać :loveu: Też nie należę do wielbicieli pająków :shake: Quote
Recommended Posts