Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Jak będzie potrzebna pomoc - pomogę. ;)
wirtualnie:evil_lol:

Milczę!!!

:evil_lol:
Dobra czas spać chyba. :roll:
Wyślę Ci zdjęcie szczotki i Ptysia a Ty odeślesz mi uczesanego :evil_lol:

A tam spać... ja dopiero ze spaceru wróciłam :diabloti:

[quote name='kalyna']pewnie szybciej wyszłam z sklepu :lol:

o to faktycznie nie zazdroszczę :roll: a ile sprzątania :mdleje:
No chyba musiałyśmy się rozminąć :evil_lol:

A jak fajnie kiedy Ktoś wyrwał rzepy i tam wrzucił a potem Ptysiek miał wszystkie na sobie... normalnie czadowo sie to wyciągało :roll::diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wyślę Ci zdjęcie szczotki i Ptysia a Ty odeślesz mi uczesanego :evil_lol:

A tam spać... ja dopiero ze spaceru wróciłam :diabloti:

buahahaha. :evil_lol:
No tak, jak ma się takiego dużego, obronnego psa to można sobie pozwolić o tej godzinie na spacery. :diabloti:

Posted

phase napisał(a):
buahahaha. :evil_lol:
No tak, jak ma się takiego dużego, obronnego psa to można sobie pozwolić o tej godzinie na spacery. :diabloti:

Tak zwłaszcza, że ten "wielki" i "obronny" pies w nocy idzie tak blisko mojej nogi, że prawie mnie przewraca :evil_lol:
Ale i tak postęp bo wcześniej wcale nie chciał wyjść na spacer w nocy :p a teraz nawet warczy jak mu coś nie pasuje a potem zwiewa do mnie :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Tak zwłaszcza, że ten "wielki" i "obronny" pies w nocy idzie tak blisko mojej nogi, że prawie mnie przewraca :evil_lol:
Ale i tak postęp bo wcześniej wcale nie chciał wyjść na spacer w nocy :p a teraz nawet warczy jak mu coś nie pasuje a potem zwiewa do mnie :evil_lol:

:roflt: eeej no ale jak już zrobił postęp, to potem kolejne będzie robił i zobaczysz, że wtedy wyrośnie z niego Ptysiek! :)

Lecę spatki, dobranoc, do juterka. :):)

Posted

phase napisał(a):
:roflt: eeej no ale jak już zrobił postęp, to potem kolejne będzie robił i zobaczysz, że wtedy wyrośnie z niego Ptysiek! :)

Lecę spatki, dobranoc, do juterka. :):)

Mam taka nadzieję ;)

Dobrej nocy i kolorowych :)

Posted

Ptysiak napisał(a):

A jak fajnie kiedy Ktoś wyrwał rzepy i tam wrzucił a potem Ptysiek miał wszystkie na sobie... normalnie czadowo sie to wyciągało :roll::diabloti:

:o
no to jeszcze nie miałam takiej przyjemności i obym nie musiała tego robić..

Posted

kalyna napisał(a):
:o
no to jeszcze nie miałam takiej przyjemności i obym nie musiała tego robić..

Ale jestem dumna z siebie bo dałam radę bez obcinania i wyrywania futerka :p Tak delikatnie, że pies nawet nie czuł, spokojnie sobie leżał i się nie szarpał :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ale jestem dumna z siebie bo dałam radę bez obcinania i wyrywania futerka :p Tak delikatnie, że pies nawet nie czuł, spokojnie sobie leżał i się nie szarpał :)

a ile czasu Ci to zajęło?
pewnie sporo, jak tak się bawiłaś... :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
a ile czasu Ci to zajęło?
pewnie sporo, jak tak się bawiłaś... :lol:

Wyciąganie dużo nie trwało więcej czasu pochłonęło szukanie gdzie jeszcze jest jakiś :evil_lol:

Posted (edited)

Ptysiak napisał(a):

Nie tylko na podwórku, w domu nieraz wyrzucam wielkie krowy :roll:
Ostatnio widziałam ładnego na choince :loveu: ale oczywiście nie pomyślałam o zdjęciu :(

Czochrać i czochrać... a potem Kto to uczesze?? :roll::evil_lol:

Kurcze u mnie to jakas masakra jest , w domu na całe szczescie sa tylko te z długimi nogami chociaz ich tez sie strasznie boję i ostatnio sie bałam ze jak bede myła zęby to mnie ten pająk pod umywalką wciagnie pod nią :eviltong: ale na dworze to jest porażka , pajak na pajaku , jak dzisiaj tez tak bedzie ( pada wiec moze sie pochowaly ) to wam pokaże , Sebastian sie ze mnie śmieje i mówi " ja rozumiem że sie boisz pajaków ale na choler.... ich szukasz " a ja nawet jak rower biore to go pol dnia ogladam czy nie ma na nim pajaka , a ja tam zawsze jestem zdania że to że widze pajaka to jest pikuś gorzej kiedy on znika :eek2: i jak zobacze jakiegos to non stop na niego patrze czy nie znika :shake: a dzisiaj mi powiedział że mi życie uratował , bo pajak ogromny stał koło drzwi i tylko czekał żeby wejsc mi do pokoju i mnie wyciagnac za nogi z łóżka :evil_lol:

i zapomniałam napisac ze moga czochrac ja go przyjade uczesać :evil_lol:

i najważniejszego nie napisałam że ślicznie wyszedł Ptyś na tych zdjęciach :loveu:

Edited by dOgLoV
Posted

ja kiedyś miałam obsesję na punkcie pająków.. w nocy, nie ważne, że pierwsza czy czwarta rano to i tak darłam się jak przebudziłam sie i zobaczyłam pająka :lol:
no ale studia nauczyły mnie życia i teraz staram się wynosić na zewnątrz pająki z mojego pokoju... na dworze je po prostu omijam.. nie lubię, brzydzę się ich, ale nie wrzeszczę jak opętana :D to już jest jakiś plus :)

a ja właśnie zajadam się słomkami ptysiowymi :lol: i dobre to to :loveu:
Ptyśka nie umiałabym zjeść, bo....... za dużo kalorii :D

Posted

kalyna napisał(a):
ja kiedyś miałam obsesję na punkcie pająków.. w nocy, nie ważne, że pierwsza czy czwarta rano to i tak darłam się jak przebudziłam sie i zobaczyłam pająka :lol:
no ale studia nauczyły mnie życia i teraz staram się wynosić na zewnątrz pająki z mojego pokoju... na dworze je po prostu omijam.. nie lubię, brzydzę się ich, ale nie wrzeszczę jak opętana :D to już jest jakiś plus :)

a ja właśnie zajadam się słomkami ptysiowymi :lol: i dobre to to :loveu:
Ptyśka nie umiałabym zjeść, bo....... za dużo kalorii :D

Ja na widok pająka po prostu dostaje histerii :eek2:

zaraz u siebie na watku wkleje 4 zdjecia okazów z podwórka ( oczywiscie zdjecia robił Sebastian bo ja bym tam nie podeszła :shake: )

słomki ptysiowe ?? nigdy nie jadłam , ale brzmi smacznie :loveu:

oj tam kalorie :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry Iza :)

Gdzie nie zerknę, to gadka o pająkach :roll: A co Wam te stworzonka zrobią? Przecież to takie małe niewinne robaczki :diabloti:

eheeee małe i niewinne :roll: widziałaś te w mojej galerii ?? :eek2: