Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Mogę Ci chusteczkę odrzucić :evil_lol:

:loveu: Sebek zacznie być zazdrosny :evil_lol:[/QUOTE]
Dawaj o ile nie jest uświniona :evil_lol:

Oj tam oj tam :loveu: Co On tam wie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Miło :)
Lubię jak się ludzie uśmiechają :calus:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
Słuzymy żartem ;) ciesze sie ze pomogłysmy chociaz na chwile zapomniec o brutalnym życiu ;)[/QUOTE]
Dziękuję. :calus:
Cholera zaraz mykam na mecz FC Barcelona - Real Madryt, ale po pierwszej połowie wracam, by nie zrobić sobie za dużo zaległości. :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Jak dojrzeje to może mu to się zmienić, ale jak dobrze będziesz go prowadziła to tak zostanie :)
[/QUOTE]

dobre prowadzenie raczej nie pomoże jak mu przysłowiowe jaja na oczy wejdą...
może stać się mega dominantem i wtedy nienawidzić każdego psa, który mu się nie podporządkuje..
no chyba, że kastracja plus eliminowanie złego zachowania...

no ale miejmy nadzieję, że tak nie będzie ;)

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-i0hCFGE9bWY/UD4tl7kdRlI/AAAAAAAAD-c/L2UxBPhocRk/s628/IMG_0055.JPG[/URL]
on jest uzależniony od wody :lol:

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-cP9MzUNqmwU/UD4tcdkqnPI/AAAAAAAAD9c/9V9CI15ton8/s628/IMG_0037.JPG[/URL] ooo ktoś ma taki sam aporcik jak my :D jesteście zadowoleni z niego?

Posted

Witamyy :loveu:
filmik, 0:10 . Miałam podgłoszone głośniki na full'a, kiedy doszło do dziesiątej sekundy na filmiku myślałam ze z krzesła spadne tak się wystraszyłam xD dźwięk jakby go szatan opętał :diabloti: :eviltong:
a tak w ogóle to przesłodka baryłeczka z niego :loveu:

Posted

Dzień doberek :)

[quote name='Ty$ka']Dawaj o ile nie jest uświniona :evil_lol:

Oj tam oj tam :loveu: Co On tam wie :evil_lol:[/QUOTE]
Doleciała? :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć Wieczorkiem:smile:[/QUOTE]
Cześć po 13 :)

[quote name='phase']Dziękuję. :calus:
Cholera zaraz mykam na mecz FC Barcelona - Real Madryt, ale po pierwszej połowie wracam, by nie zrobić sobie za dużo zaległości. :evil_lol:[/QUOTE]
Jak mecz? ;)

[quote name='kalyna']dobre prowadzenie raczej nie pomoże jak mu przysłowiowe jaja na oczy wejdą...
może stać się mega dominantem i wtedy nienawidzić każdego psa, który mu się nie podporządkuje..
no chyba, że kastracja plus eliminowanie złego zachowania...

no ale miejmy nadzieję, że tak nie będzie ;-)

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-i0hCFGE9bWY/UD4tl7kdRlI/AAAAAAAAD-c/L2UxBPhocRk/s628/IMG_0055.JPG[/URL]
on jest uzależniony od wody :lol:

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-cP9MzUNqmwU/UD4tcdkqnPI/AAAAAAAAD9c/9V9CI15ton8/s628/IMG_0037.JPG[/URL] ooo ktoś ma taki sam aporcik jak my :-D jesteście zadowoleni z niego?[/QUOTE]
Postaram się by nie było ;)

Każdy ma jakieś hobby... Ptyś ma wodę :evil_lol:
Nie wiem czy nie macie lepszy... Ten aporcik kupiłam w Biedronce za 9 zł :evil_lol: Fajny jest pod warunkiem, że jest tylko na spacery. Z tego co widzę łatwo byłoby go zagryźć bo zostają ślady po zębach a ten materiał nie wydaje mi się zbyt mocny ;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Melduję się u Ptysia i zaraz zabieram się do nadrabiania jednej z moich ulubionych lektur:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu:
Miłej lektury :evil_lol:

[quote name='phase']Kolorowych. :smile:;-)[/QUOTE]
Były nawet kolorowe ;)

[quote name='betty_labrador']goodnight :smile:[/QUOTE]
Dzień dobry :)

[quote name='Falkaa']Witamyy :loveu:
filmik, 0:10 . Miałam podgłoszone głośniki na full'a, kiedy doszło do dziesiątej sekundy na filmiku myślałam ze z krzesła spadne tak się wystraszyłam xD dźwięk jakby go szatan opętał :diabloti: :eviltong:
a tak w ogóle to przesłodka baryłeczka z niego :loveu:[/QUOTE]
Hej :loveu:
Mam nadzieję, że nie spadłaś :evil_lol:

[quote name='Patik'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-i0hCFGE9bWY/UD4tl7kdRlI/AAAAAAAAD-c/L2UxBPhocRk/s628/IMG_0055.JPG[/URL] Uwielbiam go :lol::loveu:[/QUOTE]
:evil_lol::loveu:

[quote name='ania90']dzien dobry :smile:

ale te str leca.....[/QUOTE]
Ja nie wiem co z tymi stronami, coś się popsuło chyba :evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']Ptyś w oczku, cud miód i orzeszki :loveu:
Widzę, że wam się super spotkanie szykuje! Jak już się uda, to my czekamy na zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE]
Mama też się cieszyła :evil_lol:
Musi się udać :)

[quote name='stokrotka.af']jesteś niedobra jak możesz Ptysiaka z krainy rozkoszy mokrych zabierać :mad::diabloti:

a tak poza tym doberek i mizianka :razz:[/QUOTE]
Rybka zaczęła się wkurzać... musiałam :(:evil_lol:
Mizianki przekazane ;)

[quote name='magdabroy']Cześć Iza :smile:

Zapraszam na pączka :cool3: i kawusię :smile:[/QUOTE]
Cześć Madziu :)

Bardzo chętnie ;) Zaraz wpadnę :diabloti:

Posted

storczyki :loveu:

no tak Ptysiek znów w wodzie :evil_lol:

cudowne macie spacery :D Collie i owczarki do tego samojed i (chyba) spanielek - cud miód :loveu:
widze ze Ptysiek już aporcik grzecznie w pysiu nosi :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']storczyki :loveu:

no tak Ptysiek znów w wodzie :evil_lol:

cudowne macie spacery :D Collie i owczarki do tego samojed i (chyba) spanielek - cud miód :loveu:
widze ze Ptysiek już aporcik grzecznie w pysiu nosi :D[/QUOTE]
Czasami bywa jeszcze jamniczek Kubuś ale ostatnio strzelił focha i nie chciał się bawić. :evil_lol: On jest ze schroniska i czasami ma takie dziwne dni...

A spanielek jest przesłodki. Pokazuje ząbki na inne pieski ale z Ptysiem coraz bardziej się zaprzyjaźnia :loveu:

Nosi pod warunkiem, że to aporcik którym nie bawi się w domu. Te domowe są beeee na dworze i nudne :evil_lol: Więc mu pochowałam część i teraz cieszy się jakby miał nowe zabawki ;)

Posted

Mam filmik z Ptyśkiem w baseniku... wiem znowu nuda i to samo :roll: ale mi się zawsze chce z niego śmiać jak wydaje dziwne odgłosy :evil_lol:
Wstawię go jak na YT się kiedyś wgra...
A teraz w końcu chyba zabiorę się za obiad :diabloti:

Posted

Dzien dobry gaduly ;) Widze ze planow C.D. ;)
I od tego planowania w glowkach wam sie zaczyna [I]pieprzyc[/I] :evil_lol:
Zboczuchy :megagrin:

[quote name='phase']
Cholera zaraz mykam na mecz FC Barcelona - Real Madryt, (...)[/QUOTE]VeB!!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Mam filmik z Ptyśkiem w baseniku... wiem znowu nuda i to samo :roll: ale mi się zawsze chce z niego śmiać jak wydaje dziwne odgłosy :evil_lol:
Wstawię go jak na YT się kiedyś wgra...
A teraz w końcu chyba zabiorę się za obiad :diabloti:[/QUOTE]

ja czekam na filmik :D a i mirze moze by sie cos przydalo nagrac xD

co masz na obiad? :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']I od tego planowania w glowkach wam sie zaczyna [I]pieprzyc[/I] :evil_lol:
Zboczuchy :megagrin:
[/QUOTE]

W którym miejscu jesteśmy zboczuchami :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']W którym miejscu jesteśmy zboczuchami :diabloti::eviltong:[/QUOTE]Latwiej byloby odpowiedziec na pytanie gdzie NIE jestescie :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']
olej obiad daj filmik :evil_lol:[/QUOTE]Podpisuje sie pod tym :evil_lol:

[quote name='phase']
Mecz no cóż 2:1 zasłużenie dla Realu. :)[/QUOTE]
Zgodze sie ;) 4 lata Real na to czekal :D W pazdzierniku juz nie bedzie tak latwo ;) (mam nadzieje ;))