phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a): Zawsze mam u Ptysiaka do nadrabiania, U Ciebie wcale nie jest inaczej. :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):U Ciebie wcale nie jest inaczej. :evil_lol: Jak to nie ma różnicy? U mnie przez dzień dochodzi strona, no góra pięć. 8) A nie 7... :evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Jak to nie ma różnicy? U mnie przez dzień dochodzi strona, no góra pięć. 8) A nie 7... No tak, co to różnica 2 stron, nie wiem o czym ja godam. :roll: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):No tak, co to różnica 2 stron, nie wiem o czym ja godam. :roll: :evil_lol: To tylko i AŻ (!) 2 strony :D Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Bo on cały zakręcony jest :eviltong: Ciekawe po Kim to ma :roll: [quote name='betty_labrador']skleroza to niestety choroba która nie boli :eviltong::mad::grin: a to kup mu jaka odżywkę :-D Może lepiej prostownice? :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']No no no spotkanko Torko Ptysiowe byloby cudne :multi: A powiem Ci Iza ze ten Twoj malenki psiaczek zaczyna przerazac swoimi gabarytami :crazyeye: Kiedy on tak podrosl? :crazyeye: I mam nadzieję, że będzie :) A powiem Ci Sylwia, że też mi tak się ostatnio wydawało, że troszkę jest większy :evil_lol: [quote name='magdabroy']Doberek :smile: Cudne storczyki :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-LO25l_WGljg/UDqijUQmDpI/AAAAAAAAD4Q/x980EGlrwRY/s500/6624604.jpg to mnie rozbawiło :-D Te niebieskie są farbowane ;-) Jak zakwitną ponownie, to kwiaty będą białe :smile: Zobaczymy czy się uda ;-) Hej :loveu: Szkoda, że nie moje :( Musi się udać ;) Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Izabela124. napisał(a):Eeee Kiss jak miał 4 miesiące podnosił nogę :diabloti: A gdzie dokładnie? Też się wpraszam na ten zlot :lol: Kiss potrzebuje socjalizacji z dużymi psami :) W końcu wszystko nadrobiłam. Zdjęcia ze spacerku z Xandorem i innymi psami super :) Fajnie, że Ptyś lubi inne pieski :) Storczyki przepiękne! Też chciałąbym kilka mieć, ale nie nadaję się ha ha Za to mam bardzo dużo kaktusów :diabloti: Eeee Ptysiek jeszcze nie do końca bo tylko czasami podnosi :evil_lol: Domek mam w Targoszowej (to niedaleko Suchej Beskidzkiej) Zapraszam :) Też się cieszę, że Ptyś lubi inne psiaki i mam nadzieję, że mu się nic nie zmieni :) Kaktusy też mi dobrze rosną :evil_lol: Ty$ka napisał(a):7 stron nadrabiania! :mdleje: Aż z tego wszystkiego nie wiem co komentować.... :evil_lol: PS: A tak w ogóle to witajcie ;] Ja nie wiem skąd te 7 stron jak mnie prawie dwa dni nie było :roll::evil_lol: A teraz też mnie nie było a musiałam całą stronę nadrabiać ...:mdleje: Gaduły :eviltong::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 W ogóle to Ptysiek dziś odkrył oczko.... :diabloti: Mama nie widziała a ja musiałam wejść i wyciągać go na siłę bo rybce już zaczęło robić się ciasno :evil_lol: Tak na mnie patrzył jak go wołałam... Quote
Izabela124. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ptysiak napisał(a):Eeee Ptysiek jeszcze nie do końca bo tylko czasami podnosi :evil_lol: Domek mam w Targoszowej (to niedaleko Suchej Beskidzkiej) Zapraszam :) Też się cieszę, że Ptyś lubi inne psiaki i mam nadzieję, że mu się nic nie zmieni :) Kaktusy też mi dobrze rosną :evil_lol: Kiss to już prawdziwy facet :D Fajnie by było zgrać termin z jakąś wystawą to bym miała większą motywację by przyjechać :) Jak dojrzeje to może mu to się zmienić, ale jak dobrze będziesz go prowadziła to tak zostanie :) Bo to roślinki mało wymagające :lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Izabela124. napisał(a):Kiss to już prawdziwy facet :D Fajnie by było zgrać termin z jakąś wystawą to bym miała większą motywację by przyjechać :) Jak dojrzeje to może mu to się zmienić, ale jak dobrze będziesz go prowadziła to tak zostanie :) Bo to roślinki mało wymagające :lol: Wstępnie plany mamy na maj:) Staram się by miał kontakt z różnymi psami. Unikam sytuacji kiedy 2-gi pies jest mało stabilny, agresywny itd... Ptysiek jest raczej uległy i nie wszczyna bójek, nie chciałabym by to się zmieniło przez np. sytuację kiedy jakiś pies na niego wyskoczy i Ptyśka strach zamieni się w agresję. Mało... moja siostra dała radę kiedyś ususzyć kaktusy :evil_lol: Quote
Vilena Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-4cSKXNjzpKg/UD4tkiM1YMI/AAAAAAAAD-U/RdWHTNCZ0_k/s688/IMG_0053.JPG Idealna miejscówka na gorące dni :evil_lol: Tylko rybka biedna :lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Vilena']https://lh4.googleusercontent.com/-4cSKXNjzpKg/UD4tkiM1YMI/AAAAAAAAD-U/RdWHTNCZ0_k/s688/IMG_0053.JPG Idealna miejscówka na gorące dni :evil_lol: Tylko rybka biedna :lol: Rybka, rybką ale nie wiem co na to mama bo to w sumie tez Jej oczko :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Mam troszkę fotek z dziś więc wstawiam i zmykam za chwilkę na wieczorny spacerek ;) Śpiewaczka :D cdn Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ptysiak napisał(a):Domek mam w Targoszowej (to niedaleko Suchej Beskidzkiej) Zapraszam :) A właśnie miałam dziś pytać gdzie masz ten domek :evil_lol: Teraz już wiem ;) A jesteś pewna, że pomieścisz nas wszystkich ze zwierzyńcem (i Theosiem) ?? Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 tak,Domci zachciało się Onka krótkowłosego,a nie dawno chciała Karabasza:eviltong:,tak to jest z nastolatką,zero zdecydowania,ot co piękne orchidee,buziaczki dla Ptysia,udanego spacerku:) Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 magdabroy napisał(a):A właśnie miałam dziś pytać gdzie masz ten domek :evil_lol: Teraz już wiem ;) A jesteś pewna, że pomieścisz nas wszystkich ze zwierzyńcem (i Theosiem) ?? Jest dość sporo miejsca u góry, wersalka, dwa rozkładane łóżka i zawsze materac można rozłożyć. Plus sypialnia rodziców (tam możecie spokojnie położyć Teosia żeby miał ciszę :)) no i na dole jest łóżko :diabloti: Oczywiście kuchnia i łazienka - niewielka ale z prysznicem i ciepłą wodą :) Chyba, że jest susza i wody braknie w studni :evil_lol: W razie katastrofy jest jeszcze kibelek dodatkowy na zewnątrz. Takie coś drewnianego zostawione na pamiątkę ale czynne :evil_lol: A jakby już na maksa było ciasno to jest wielki taras i jak będzie ciepło to ja tam osobiście mogę spać ;) Plus dużo trawy i balkon na górze :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):tak,Domci zachciało się Onka krótkowłosego,a nie dawno chciała Karabasza:eviltong:,tak to jest z nastolatką,zero zdecydowania,ot co piękne orchidee,buziaczki dla Ptysia,udanego spacerku:) To może przybędzie nowy DOnek na dogo :loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Jest dość sporo miejsca u góry, wersalka, dwa rozkładane łóżka i zawsze materac można rozłożyć. Plus sypialnia rodziców (tam możecie spokojnie położyć Teosia żeby miał ciszę :)) no i na dole jest łóżko :diabloti: Oczywiście kuchnia i łazienka - niewielka ale z prysznicem i ciepłą wodą :) Chyba, że jest susza i wody braknie w studni :evil_lol: W razie katastrofy jest jeszcze kibelek dodatkowy na zewnątrz. Takie coś drewnianego zostawione na pamiątkę ale czynne :evil_lol: A jakby już na maksa było ciasno to jest wielki taras i jak będzie ciepło to ja tam osobiście mogę spać ;) Plus dużo trawy i balkon na górze :evil_lol: A to spoko ;) Widzę, że miejsca pod dostatkiem :) Widzę, że już mam przydzielony pokój z Theosiem :evil_lol: A taki wychodek na dworze, to dobra sprawa ;) Bo obawiam się, że będzie potrzebny do żygania :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']A to spoko ;) Widzę, że miejsca pod dostatkiem :) Widzę, że już mam przydzielony pokój z Theosiem :evil_lol: A taki wychodek na dworze, to dobra sprawa ;) Bo obawiam się, że będzie potrzebny do żygania :evil_lol: :evil_lol: Oby tylko wszystko wypaliło :) Można zrobić grilla bo jest wielkie palenisko na trawie, nawet jakby padało to spoko bo jest zadaszone ;) Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: Oby tylko wszystko wypaliło :) Można zrobić grilla bo jest wielkie palenisko na trawie, nawet jakby padało to spoko bo jest zadaszone ;) Jeszcze nic Bogdanowi nie mówiłam :shake: Mam kilka miesięcy, żeby go poinformować :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja nie wiem skąd te 7 stron jak mnie prawie dwa dni nie było :roll::evil_lol: A teraz też mnie nie było a musiałam całą stronę nadrabiać ...:mdleje: Gaduły :eviltong::evil_lol: Dobra, dobra... tłumacz się :diabloti: Pozapraszałaś sobie do galerii rozgadane towarzystwo i teraz takie tego efekty :shake::eviltong: https://lh3.googleusercontent.com/-i0hCFGE9bWY/UD4tl7kdRlI/AAAAAAAAD-c/L2UxBPhocRk/s628/IMG_0055.JPG "mamo, muszę wychodzić? zaadoptujmy oczko, one takie smutne, samotne..." https://lh5.googleusercontent.com/-Mfy0dcdGz7Y/UD4tMB-yCKI/AAAAAAAAD78/hA1V_wFaLt4/s628/IMG_0017.JPG "ouuuuu, Ptysiu właśnie spożywa trawkę!" :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-GfTngRd2pnI/UD4tQwcRP_I/AAAAAAAAD8c/hVllmpn5yds/s628/IMG_0021.JPG bo zakochani patrzą w tym samym... tfu! w przeciwnym kierunku ( :evil_lol: ) https://lh3.googleusercontent.com/-QRAl1_mSZWE/UD4tUO04AbI/AAAAAAAAD8s/dog96F-9IEI/s628/IMG_0023.JPG czy to nie miłość? :P https://lh4.googleusercontent.com/-HyJgegqGgLQ/UD4tWijuMTI/AAAAAAAAD84/9RBQPCkrfCI/s667/IMG_0030.JPG wypatrzył ofiarę... https://lh5.googleusercontent.com/-2U8rGWX10zI/UD4tYAg6N6I/AAAAAAAAD9E/7eYzOrw7oVA/s628/IMG_0031.JPG ...i ją dopadł :D https://lh6.googleusercontent.com/-u8T2dusWN44/UD4tiF-PpvI/AAAAAAAAD-E/6lSwYIygBoM/s628/IMG_0049.JPG raju, kocham go :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ptysiak napisał(a):Jest dość sporo miejsca u góry, wersalka, dwa rozkładane łóżka i zawsze materac można rozłożyć. Plus sypialnia rodziców (tam możecie spokojnie położyć Teosia żeby miał ciszę :)) no i na dole jest łóżko :diabloti: Oczywiście kuchnia i łazienka - niewielka ale z prysznicem i ciepłą wodą :) Chyba, że jest susza i wody braknie w studni :evil_lol: W razie katastrofy jest jeszcze kibelek dodatkowy na zewnątrz. Takie coś drewnianego zostawione na pamiątkę ale czynne :evil_lol: A jakby już na maksa było ciasno to jest wielki taras i jak będzie ciepło to ja tam osobiście mogę spać ;) Plus dużo trawy i balkon na górze :evil_lol:No to ful wypas warunki :) Quote
Recommended Posts