łamAga Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: Urlop od dogo i znajdzie sie czas :eviltong::diabloti: Nie będę się kłóciła skoro mówisz że są piękne :loveu::evil_lol: To trzymam kciuki by Wam dopisała :) oj nie nie , uropu od dogo sie nie da wziac za bardzo uzależniona jestem :eviltong: no ja mysle ze sie kłócic nie będziesz :eviltong: ide Sebastiana ogolić ( na głowie :evil_lol:) i kurze powycierac bo powoli zapominam jaki kolor mam mebli :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 dOgLoV napisał(a):oj nie nie , uropu od dogo sie nie da wziac za bardzo uzależniona jestem :eviltong: no ja mysle ze sie kłócic nie będziesz :eviltong: ide Sebastiana ogolić ( na głowie :evil_lol:) i kurze powycierac bo powoli zapominam jaki kolor mam mebli :evil_lol: Ja chyba już też... :roll::evil_lol: Może ja swojego też ogolę bo jeszcze leży w łóżku, szybciej wstanie :evil_lol: Quote
xamon Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 hej! zdjęcia zaraz dodam bo wczoraj padłam i wstałam o 10... :lol: Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 xamon napisał(a):hej! zdjęcia zaraz dodam bo wczoraj padłam i wstałam o 10... :lol: Jakbym zrobiła tyle kilometrów co Ty to tez bym padła ;) Ja poszłam spać o 3 a wstałam o 8... :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 ale z Ptysia to już duży chłop,super foteczki:) pozdrawiamy Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 dOgLoV napisał(a):ide Sebastiana ogolić ( na głowie :evil_lol:) i kurze powycierac bo powoli zapominam jaki kolor mam mebli :evil_lol: Ja też zawsze Bogdana golę na głowie ;) U fryzjera nie był chyba z 11 lat ;) Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 unikatowydiament napisał(a):ale z Ptysia to już duży chłop,super foteczki:) pozdrawiamy Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 A i gdyby ktoś miał ochotę pooglądać dużo ładniejsze fotki z wczorajszego spacerku to zapraszam tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/threads/230579-M%C3%B3j-owczarek-niemiecki-Xandor-Temperton :) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: Rośnie Ci młody mężczyzna :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 magdabroy napisał(a):Rośnie Ci młody mężczyzna :loveu: Oj tak :loveu: Ale tak po za tym to śmiesznie wyglądało :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: to gratulacje:multi: Quote
M&S Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: Łał, pięknie!!!! chłopak rośnie:):):) Ile Ptysiek ma miesięcy? Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 M&S napisał(a):Łał, pięknie!!!! chłopak rośnie:):):) Ile Ptysiek ma miesięcy? Drugiego września będzie miał 7 :) Quote
łamAga Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a): Może ja swojego też ogolę bo jeszcze leży w łóżku, szybciej wstanie :evil_lol: Uooo matko , a ja sebastiana zawsze wyzywam bo idzie spac o 3ciej w nocy a wstaje mi już czasem o 7dmej bo mowi ze mu szkoda zycia na spanie :angryy: magdabroy napisał(a):Ja też zawsze Bogdana golę na głowie ;) U fryzjera nie był chyba z 11 lat ;) od kiedy w sklepach pojawiły sie maszynki do obcinania nie ma sensu chodzić do fryzjera i przepłacać :shake: Ptysiak napisał(a):Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: oooo:multi::multi::multi::multi:gratulejszyn :multi: Quote
M&S Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Drugiego września będzie miał 7 :) To jest młodszy od Slash'a o miesiąc i parę dni:) Quote
stokrotka.af Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 no nie ma jak błotne spa, bardzo dobrze robi na skórę widzę,że Ptysiak zoriętowany w temacie ;) Quote
Ty$ka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Hej! Jak zwykle przez te gaduły miałam dużo do nadrabiania :lol: Fotorelacje ze spotkania bardzo fajne. Widać obydwa chłopaki lubią błotko :lol: https://lh6.googleusercontent.com/-Tp96qeSmIpU/UDgMew6xcyI/AAAAAAAADmY/RnbIbAP_Z0I/s708/IMG_0053.JPG ta fotka mnie urzekła ;) Quote
Daga&Maks Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 świetny ten spacerek mieliście, psy mogły się wyszaleć :) Ptysiak napisał(a):Jeszcze trochę i będzie prawdziwym mężczyzną.:razz: Dziś pierwszy raz podniósł na chwilę lekko nogę przy siusianiu!!! :evil_lol: gratulacje :D jeszcze trochę i Ptyś wyrośnie na poważnego pana :lol: Quote
aganela Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Drugiego września będzie miał 7 :) to już 7my?? Jak ten czas leci....:oops: Quote
Karro Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nie mówiłam Wam wcześniej, bo nie było okazji, ale fajny masz bannerek :D Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='dOgLoV']oooo:multi::multi::multi::multi:gratulejszyn :multi: Ale to jeszcze nie jest takie całkiem "męskie" sikanie :evil_lol: [quote name='M&S']To jest młodszy od Slash'a o miesiąc i parę dni:smile: No dokładnie :) [quote name='stokrotka.af']no nie ma jak błotne spa, bardzo dobrze robi na skórę widzę,że Ptysiak zoriętowany w temacie ;-) Chyba naczytał się gdzieś o tym :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Hej! Jak zwykle przez te gaduły miałam dużo do nadrabiania :lol: Fotorelacje ze spotkania bardzo fajne. Widać obydwa chłopaki lubią błotko :lol: https://lh6.googleusercontent.com/-Tp96qeSmIpU/UDgMew6xcyI/AAAAAAAADmY/RnbIbAP_Z0I/s708/IMG_0053.JPG ta fotka mnie urzekła ;-) No dobrze, że nie prze zemnie :evil_lol: Bardzo lubią :diabloti: [quote name='dagaa111']świetny ten spacerek mieliście, psy mogły się wyszaleć :smile: gratulacje :-D jeszcze trochę i Ptyś wyrośnie na poważnego pana :lol: Jakoś nie widzę Ptysia jako poważnego pana :evil_lol: [quote name='aganela']to już 7my?? Jak ten czas leci....:oops: a no leci :) Lunka już też przecież pół roku ma a niedawno była taką małą kuleczką :) [quote name='understandme']Nie mówiłam Wam wcześniej, bo nie było okazji, ale fajny masz bannerek :-D Dzięki ;) Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Mam jeszcze kilka fotek z wczoraj :) Wiem, że pewnie macie dość ale... ja nie :diabloti::evil_lol: Tym razem robionych przez Pańcię Xandora - Monisie :) Troszkę je poprzerabiałam po swojemu na kompie :evil_lol: Ogólnie mam baaardzo dużo fotek z wczoraj robionych przez Monię i są śliczne :loveu: Od razu widać, że sprzęt lepszy i oko ;) cdn... Quote
Recommended Posts