Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='betty_labrador']haha tu https://lh3.googleusercontent.com/-CfKN3spQz34/UDZjXIYkgZI/AAAAAAAADhY/OIy3kMfc3tk/s628/IMG_0002.JPG wygląda jak zmaltretowany :evil_lol: to czekamy na wieści o psiaku . No tak, torturuję psa wodą:evil_lol: No i wsiąkło go... :shake: Może gdzieś śpi... Jedyne co się dowiedziałam to podobno jakaś starsza Pani go dokarmia ale nie może go zabrać do siebie bo ma masę kotów a on je goni. Jeszcze mi przyszło coś do głowy ale to muszę się upewnić bo nie chcę Nikogo oskarżać nie będąc pewna. [quote name='justysiek']ja wrzucam piłkę w dziwne miejsca?:diabloti: ale czy na pewno mowa o mnie?:evil_lol: O Tobie też, Ty lubisz np. topić piłki :evil_lol: i w sumie o Kasi też powinnam wspomnieć :diabloti: [quote name='phase']Te jego wyczyny. :evil_lol: Co raz większy i większy. :smile: To aparat tak powiększa :evil_lol: [quote name='M&S']Ptyś w kapieli;-) Fajny chłopak!!! A wiesz jak fajnie potem kuchnia wygląda ? :evil_lol: Teraz jak się kąpie to zastawiam mu taras i przynajmniej mam tylko czystą wodę w domu. bo tak to leciał na trawę i tarzał się w piesku, ziemi, trawie... a potem do kuchni...:diabloti: [quote name='bianka19']ale Ptysio ma świetny.. brodzik! :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-l6y4tbt0wU8/UDZjiNbDH8I/AAAAAAAADjA/Z7TIHMchTBE/s634/IMG_0024.JPG ach to orzeźwienie.:evil_lol: a tego pieska to aż szkoda na serio,biedny.:-( coraz więcej takich jest.. To po dzieciaku mojej Siostry :evil_lol: No bardzo szkoda :( Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']To raczej o mnie :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-cpD6FgzxlcQ/UDZjYz4o_OI/AAAAAAAADhk/LSfFFWXmLyk/s628/IMG_0008.JPG Ten basenik to juz za mały :eviltong: https://lh6.googleusercontent.com/-fagFGMXRLD4/UDZjjC5f8lI/AAAAAAAADjE/dAFSHxhrChE/s628/IMG_0028.JPG Ptyś się znerwował :diabloti: https://lh3.googleusercontent.com/-r4uOLzeehVU/UDZjjpIoQUI/AAAAAAAADjI/jB95Ae2e5T4/s628/IMG_0044a.jpg Tutaj wygląda bardzo wilczo :loveu: No raczej masz rację, że o Tobie :evil_lol: To nie basenik, to moja miska.:evil_lol: Nalałam sobie wody bo chciałam nogi pomoczyć... niestety nie mogę tego robić przy psie. Biegał z miska po całym tarasie :roll: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ptysiak napisał(a): To nie basenik, to moja miska.:evil_lol: Nalałam sobie wody bo chciałam nogi pomoczyć... niestety nie mogę tego robić przy psie. Biegał z miska po całym tarasie :roll: Następnym razem musisz mieć dwie miski. Może on też chciał sobie łapki pomoczyć :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Kaaasia napisał(a):Następnym razem musisz mieć dwie miski. Może on też chciał sobie łapki pomoczyć :evil_lol: To nic nie da. Wyleje ze swojej i przyjdzie do mojej :evil_lol: Wolę zamykać się w łazience :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 co tam że po dzieciaku, ważne że Ptysiek sie w nim odnalazł.:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-fagFGMXRLD4/UDZjjC5f8lI/AAAAAAAADjE/dAFSHxhrChE/s628/IMG_0028.JPG jakie ładne ma ząbki :loveu: już nie ma szczenięcych szczypawek :D najpierw uzależniłaś psa od wody, a teraz się dziwisz, że każdą miskę z woda musi sobie przygarnąć :lol: A co do tego biednego psa to nie mam pojęcia...hmm a znasz może kogoś kto mógłby mu dać DT? jak sama nie możesz przygarnąć. Wiem, ze w schronisku nie każdy pies da sobie radę.. niestety :( Quote
rashelek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wodowe foty :loveu: Widać, że Ptyś to kocha :D Trzymam kciuki za tego psiaka, szkoda go strasznie :( Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ptyś jest boski w tym swoim baseniku :loveu: Quote
phase Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ptysiak napisał(a): To aparat tak powiększa :evil_lol: Aaaaaaaaaa, no chyba, że. :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 no na przyszłe lato też sprawię Rufolowi taki basenik a co ;) 3mam kciuki za bezdomniaka mizianka dla Ptyśka :) Quote
Ty$ka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jakie fajne fotki :D Ciekawe jak Ptyś będzie reagował na śnieg :lol: Widziałaś tego bezomniaka dzisiaj? Na sedalin próbuj go nie łapać, niestety ja z nim mam same złe doświadczenia - kilka psów odeszło z tego świata po nim, a inne tylko zostały otumanione i nie mogły się poruszać, co wzmagało ich strach. Są inne leki uspokajające/usypiające i o wiele lepsze... Jak podajesz temu bezdomniakowi jeść to używasz CSów? Quote
Ptysiak Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Witam Cioteczki :loveu: Troszkę mam dziś zwariowany dzień, usiadłam odsapnąć na 5 minut i zmykam zaraz na spotkanie z Xandorkiem i jego Pańcią ;) Tego pieska dziś nie widziałam :shake: W sumie to tylko z rana byłam na spacerze i zerkałam bo potem cały dzień poza domem... praca itd... Wiem tylko tyle, że na pewno go tu u Nas dokarmiają. Dobrzy ludzie z moich sąsiadów :) Jeszcze muszę się przejść w jedno miejsce i zobaczyć czy Ktoś ma psa, bo ten tu jest baaaardzo podobny. Tylko o wiele chudszy niż tamten jak go kiedyś widziałam... Miłego popołudnia :*:) Quote
Kamila Proc Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 zapraszam na watek. to zabawa i w dodatku glupawa, ale wciaga: http://www.dogomania.pl/forum/threads/103982-plus-minus-ZABAWA?p=19563411#post19563411 Quote
rashelek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Liczymy na foty ze spotkania! Też mam dzisiaj zalatany dzień, a jutro będzie jeszcze gorzej także łączę się w bólu :P Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 widzicie jak Dogomania zbliza ludzi :evil_lol: dobry wieczór , czekamy na zdjecia ze spacerku :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Dobry wieczór :loveu: Właśnie niedawno dotarliśmy do domku :) Było super :p Xandor jest cudny,słodki, bardzo posłuszny i weeeielki :loveu: Monika z poświęceniem robiła zdjęcia i wpadła w błotko więc chyba nie obejdzie się bez prania butów :evil_lol: Ptysiek zjadł, umyłam go troszkę na tarasie z błotka :evil_lol: i prawie już śpi :diabloti: Psa nie poznaję taki grzeczny :evil_lol: Teraz idę ja się umyć bo też jestem lekko brudna :roll::evil_lol: Ale wrócę :diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ale fajnie miałyście tak spotkać sie w realu :multi: wiec z niecierpliwoscia czekam na zdjecia :loveu: nie myj sie w koncu brud sam odleci :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):nie myj sie w koncu brud sam odleci :eviltong: Dokładnie ;) 2 centymetrowy sam odpada :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Dokładnie ;) 2 centymetrowy sam odpada :evil_lol: mało tego człowiek jak za czesto sie myje to krócej żyje , olej kapanie i ho pogadać :eviltong: Quote
rashelek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Właśnie właśnie! Złota zasada brzmi: częste mycie skraca życie :diabloti: A my tu czekamy na dokładniejszą relację i foty :( Tzn dziewczyny doczekają, ja to jutro, bo idę dogorywać właśnie :lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):mało tego człowiek jak za czesto sie myje to krócej żyje , olej kapanie i ho pogadać :eviltong: Właśnie, choć pogadać, bo ja idę spać i Aga sama zostanie :( Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Właśnie, choć pogadać, bo ja idę spać i Aga sama zostanie :( Uoooo a ja sie boje samotności :placz: Quote
Recommended Posts