Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ptysiakowi chyba laptop padł ze zaginęła na taki długi okres czasu :shake:

Ale ma jeszcze kompa w pracy i też się nie logowała :shake:

Ma ktoś do niej numer telefonu, żeby dowiedzieć się, czy coś się nie stało??

Posted

Dzień dobry Cioteczki :loveu:

Przepraszam, że się nie odzywałam od wczoraj :(
Miło wiedzieć, że się Ktoś martwi :)

Wczoraj wróciłam z pracy, szybki obiad i wyszłam na krótki spacerek z Ptyśkiem. Po drodze spotkałam najpierw Znajomego z pieskiem Lessą i przeszliśmy sie po lesie a jak wracaliśmy to Ptysiek i Lessa dorwali jakąś Panią z psem (Nero) no i trochę się pobawili. No a prawie pod domem spotkałam Kumpelę z kolejnym psem. Dawno się nie widziałam z Nią więc poszłyśmy na spacer jeszcze. No i tak wyszło, że do domu dotarłam po 24-tej i już mi się nic nie chciało...
A dziś od rana w pracy i się wkurzałam troszkę bo internet się coś zepsuł i nie było :(
Ale żyjemy
I dziś już nie mam w planach takich "krótkich" spacerków :evil_lol:

A i jeżyk, którego fotografowałam nie żyje :( Ktoś chamsko go rozdeptał... Jest jeszcze jeden ale wyniosłam go bardziej w krzaki i może Nikt mu krzywdy nie zrobi.

Aga :evil_lol: z tymi bateriami to racja, można się wściec bo mi tak znowu wczoraj padły.:roll: Podładowałam ale tylko troszkę no i... a takie fajne zdjęcia by były z zabawy psiaków :(

Sylwia mam nadzieję, że następnym razem będziecie mieli więcej czasu i w końcu sie spotkamy :):loveu:
No i dzięki za sms-ka ;)

Aga od Oscarka :D Co do Domci... DONka chce? :evil_lol:

O Dotki wróciły :multi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Poszedl sms :Rose:

:: FiGa :: napisał(a):
Iza nie ma internetu w pracy, wszystko w porzadalu :multi: Odezwie sie jak wroci :multi:

Dzięki, że wysłałaś sms'ka ;)

Ptysiak, Ty się wiecej tak nie chowaj :mad: Ja już myślałam, że coś się stało :( Dobrze, że przypomniałam sobie, że dawałaś numer Sylwi ;)

Posted

stokrotka.af napisał(a):
uff jest Ptysiakowa, bo już miałam awanturę robić,że na innych wątkach to pisze a u siebie to nie ;)

Ważne, że w ogóle pisze i żyję :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Ptysiak, Ty się wiecej tak nie chowaj :mad: Ja już myślałam, że coś się stało :-( Dobrze, że przypomniałam sobie, że dawałaś numer Sylwi ;-)

Ja się chować specjalnie nie chciałam :shake: nie pomyślałam nawet, że może to tak wyglądać jakby coś się stało :oops:
Ale widzę, że razie "katastrofy" dobrze mieć jednak jakiś kontakt :)

Posted

Ptysiak napisał(a):

Ja się chować specjalnie nie chciałam :shake: nie pomyślałam nawet, że może to tak wyglądać jakby coś się stało :oops:
Ale widzę, że razie "katastrofy" dobrze mieć jednak jakiś kontakt :)

Dlatego my z Agą też mamy swoje numery ;) Zawsze to jakiś kontakt i można sprawdzić czy wszystko ok ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dlatego my z Agą też mamy swoje numery ;) Zawsze to jakiś kontakt i można sprawdzić czy wszystko ok ;)

Tak jak Magda pisze ;) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu:

Posted

phase napisał(a):
No w końcu jesteście. :)
Witajcie. :)

:)

dOgLoV napisał(a):
Tak jak Magda pisze ;-) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu:

Jestem jak najbardziej za :loveu:
Nawet mam pomysł, jakby się udało to domek w górach przeważnie pusty stoi :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak jak Magda pisze ;) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu:

No :multi:
Tylko Wam jest łatwiej, bo jesteście na miejscu, a ja jestem w PL 2x do roku :(