justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Wycałuję na pewno :loveu: [SIZE=1]ps. Sebastian to Twój mąż ? Pytam dla pewności żeby gafy nie strzelić : D A przy okazji mój mężuś ma na imię Sebek : D[/SIZE] Madzia Cie podgląda :evil_lol:[/QUOTE] tak Sebastian:lol: no własnie czytam, że mnie podgląda:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Wszystkiego Najlepsiejszego dla Ptysiaczka :BIG: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']ooooooo:evil_lol: a ja gdzie Cię mogę zobaczyć?:diabloti:[/QUOTE] W profilu dogo jest moje zdjęcie ;) Albo na nk ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']W profilu dogo jest moje zdjęcie ;) Albo na nk ;)[/QUOTE] na nk nie moge zobaczyc bo nie mam Cie w znajomych a na dogo nie widze:shake: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']na nk nie moge zobaczyc bo nie mam Cie w znajomych a na dogo nie widze:shake:[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/116814-magdabroy[/URL] Czemu na nk nie masz zdjęć?? Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/116814-magdabroy[/URL] Czemu na nk nie masz zdjęć??[/QUOTE] widze:loveu: a na nk nie masz mnie w znajomych a dla nieznajomych masz galerie zablokowana. Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']widze:loveu: a na nk nie masz mnie w znajomych a dla nieznajomych masz galerie zablokowana.[/QUOTE] Wysłałam Ci zaproszenie, także możesz pooglądać zdjęcia ;) A pytałam czemu Ty nie masz zdjęć na nk ;) Bo widziałam, że masz tylko w profilu jedno zdjęcie i to wszystko :roll: Quote
kalyna Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 O Kurczaczek :o to już 3 osoba, która ma Owczarka i za męża Sebastiana... to jakaś zmowa czy co :mdleje: Ja FB mam już 3 lata, choć na początku nie byłam przekonana :D Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='kalyna']O Kurczaczek :o to już 3 osoba, która ma Owczarka i za męża Sebastiana... to jakaś zmowa czy co :mdleje: [/QUOTE] Jak się wymienią mężami, to się nie pomylą z imionami :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 To syskjego naj dla Ptysia :loveu: Też jestem zacofana, fb nie mam, nie ogarniam :D Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Wysłałam Ci zaproszenie, także możesz pooglądać zdjęcia ;) A pytałam czemu Ty nie masz zdjęć na nk ;) Bo widziałam, że masz tylko w profilu jedno zdjęcie i to wszystko :roll:[/QUOTE] bo tez mam zablokowana dla nieznajomych:evil_lol: ale zaraz przyjme zaproszenie i bedziesz mogla zobaczyc:eviltong: z tymi mezami to faktycznie zbieg okolicznosci:evil_lol: Quote
vaness Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 wszystkiego najlepszego na " pół urodzinki " :loveu: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 O kurde , z 2 godzinki mnie tu nie było a tu tyle nagadane :roll: dla Ptysia wszystkiego naj naj naj :BIG::BIG::BIG: super prezenciki dostał :loveu: już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol: Tylko Magda sie wyłamała :cool3: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']O kurde , z 2 godzinki mnie tu nie było a tu tyle nagadane :roll: dla Ptysia wszystkiego naj naj naj :BIG::BIG::BIG: super prezenciki dostał :loveu: już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol: Tylko Magda sie wyłamała :cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda nie ładnie:mad::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='rashelek']Boziu boziu a to niby w Morusowej trzeba dużo nadrabiać :mad:[/QUOTE] O tym samym pomyślałam, jak dzisiaj przyszło mi to wszystko nadrabiać :roll: Wszystkiego najlepszego dla Ptysia :loveu: Czekam na obiecane filmiki :mad: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol: Tylko Magda sie wyłamała :cool3:[/QUOTE] [quote name='justysiek'] Magda nie ładnie:mad::evil_lol:[/QUOTE] Ja lubię być "inna" ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Ja lubię być "inna" ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Ja lubię być "inna" ;)[/QUOTE] Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol:[/QUOTE] buahahaha:megagrin: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Więc ja z Magda jestem na równi jej mąż ma na imię prawie Sebastian a ja mam prawie Onka :grins: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Więc ja z Magda jestem na równi jej mąż ma na imię prawie Sebastian a ja mam prawie Onka :grins:[/QUOTE] aaaaaaaa tak to sobie wymyśliłaś:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol: Tylko Magda sie wyłamała :cool3:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Więc ja z Magda jestem na równi jej mąż ma na imię prawie Sebastian a ja mam prawie Onka :grins:[/QUOTE] leżę i kwiczę z Was :lol: nie ma to jak wejść wieczorem na dogo, kiedy większość w domu już śpi i dostać napadu śmiechu :lol: Taaaak najlepsze osoby mają Łowczarki :loveu: No to ja już wiem czym mam się kierować jak będę szukać chłopa :lol: no i wszystkiego najlepszego :) sto lat :) Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol:[/QUOTE] W sumie masz rację, to na "B" i to na "S" :D:D:D [quote name='kalyna']No to ja już wiem czym mam się kierować jak będę szukać chłopa :lol: [/QUOTE] Dla równowagi możesz poszukać Bogdana ;) Wtedy trochę się wyrówna na dogo ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='magdabroy']W sumie masz rację, to na "B" i to na "S" :D:D:D Dla równowagi możesz poszukać Bogdana ;) Wtedy trochę się wyrówna na dogo ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kalyna słuchaj Magdy , dobrze pisze :cool3: Quote
Recommended Posts