Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Wycałuję na pewno :loveu:

[SIZE=1]ps. Sebastian to Twój mąż ? Pytam dla pewności żeby gafy nie strzelić : D A przy okazji mój mężuś ma na imię Sebek : D[/SIZE]

Madzia Cie podgląda :evil_lol:[/QUOTE]

tak Sebastian:lol:
no własnie czytam, że mnie podgląda:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']na nk nie moge zobaczyc bo nie mam Cie w znajomych a na dogo nie widze:shake:[/QUOTE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/116814-magdabroy[/URL]

Czemu na nk nie masz zdjęć??

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/116814-magdabroy[/URL]

Czemu na nk nie masz zdjęć??[/QUOTE]

widze:loveu:
a na nk nie masz mnie w znajomych a dla nieznajomych masz galerie zablokowana.

Posted

[quote name='justysiek']widze:loveu:
a na nk nie masz mnie w znajomych a dla nieznajomych masz galerie zablokowana.[/QUOTE]

Wysłałam Ci zaproszenie, także możesz pooglądać zdjęcia ;)

A pytałam czemu Ty nie masz zdjęć na nk ;) Bo widziałam, że masz tylko w profilu jedno zdjęcie i to wszystko :roll:

Posted

O Kurczaczek :o
to już 3 osoba, która ma Owczarka i za męża Sebastiana... to jakaś zmowa czy co :mdleje:

Ja FB mam już 3 lata, choć na początku nie byłam przekonana :D

Posted

[quote name='kalyna']O Kurczaczek :o
to już 3 osoba, która ma Owczarka i za męża Sebastiana... to jakaś zmowa czy co :mdleje:
[/QUOTE]

Jak się wymienią mężami, to się nie pomylą z imionami :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wysłałam Ci zaproszenie, także możesz pooglądać zdjęcia ;)

A pytałam czemu Ty nie masz zdjęć na nk ;) Bo widziałam, że masz tylko w profilu jedno zdjęcie i to wszystko :roll:[/QUOTE]

bo tez mam zablokowana dla nieznajomych:evil_lol: ale zaraz przyjme zaproszenie i bedziesz mogla zobaczyc:eviltong:

z tymi mezami to faktycznie zbieg okolicznosci:evil_lol:

Posted

O kurde , z 2 godzinki mnie tu nie było a tu tyle nagadane :roll:

dla Ptysia wszystkiego naj naj naj :BIG::BIG::BIG: super prezenciki dostał :loveu:

już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol:

Tylko Magda sie wyłamała :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']O kurde , z 2 godzinki mnie tu nie było a tu tyle nagadane :roll:

dla Ptysia wszystkiego naj naj naj :BIG::BIG::BIG: super prezenciki dostał :loveu:

już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol:

Tylko Magda sie wyłamała :cool3:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Magda nie ładnie:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']Boziu boziu a to niby w Morusowej trzeba dużo nadrabiać :mad:[/QUOTE]
O tym samym pomyślałam, jak dzisiaj przyszło mi to wszystko nadrabiać :roll:

Wszystkiego najlepszego dla Ptysia :loveu:

Czekam na obiecane filmiki :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol:

[quote name='justysiek']
Magda nie ładnie:mad::evil_lol:[/QUOTE]

Ja lubię być "inna" ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']już wchodząc na FB zwróciłam uwagę na to że już 3cia osoba majaca Onka/Donka ma męża o imieniu Sebastian :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Więc ja z Magda jestem na równi jej mąż ma na imię prawie Sebastian a ja mam prawie Onka :grins:[/QUOTE]

leżę i kwiczę z Was :lol:
nie ma to jak wejść wieczorem na dogo, kiedy większość w domu już śpi i dostać napadu śmiechu :lol:
Taaaak najlepsze osoby mają Łowczarki :loveu:

No to ja już wiem czym mam się kierować jak będę szukać chłopa :lol:

no i wszystkiego najlepszego :) sto lat :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam od razu "inna" Bogdan to prawie jak Sebastian :evil_lol:[/QUOTE]

W sumie masz rację, to na "B" i to na "S" :D:D:D

[quote name='kalyna']No to ja już wiem czym mam się kierować jak będę szukać chłopa :lol:
[/QUOTE]

Dla równowagi możesz poszukać Bogdana ;) Wtedy trochę się wyrówna na dogo ;)

Posted

[quote name='magdabroy']W sumie masz rację, to na "B" i to na "S" :D:D:D

Dla równowagi możesz poszukać Bogdana ;) Wtedy trochę się wyrówna na dogo ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kalyna słuchaj Magdy , dobrze pisze :cool3: