Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kalyna słuchaj Magdy , dobrze pisze :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
albo chociaz Sebastiana co ma na drugie Bogdan, albo Bogdana co ma na drugie Sebastian

Posted

justysiek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
albo chociaz Sebastiana co ma na drugie Bogdan, albo Bogdana co ma na drugie Sebastian

albo żeby miał Owczareczka :loveu:
no to już jakieś naświetlenie sprawy jest :lol:

Posted

Dzień dobry :)

Dziękuję w imieniu Ptysia Wszystkim kochanym cioteczką za życzenia :* :loveu:

Przepraszam za to, że tak nas tu ostatnio mało :( Nie olewamy Was i nie zamierzamy :shake:
Troszkę mam teraz na głowie. Praca, dom i małe porządki ogródkowe... Rodzice na wczasach, dwa domy do ogarnięcia plus pilnowanie Kolki. Wieczorne spacerki ciągle przedłużają nam się do bardzo późna i jak wracamy to po prostu padamy ze zmęczenia. A jeszcze ostatnio coś z lapkiem miałam nie tak i dopiero dziś uporałam się by w końcu zaczął normalnie działać...

Posted

[quote name='dOgLoV']Rozumiemy ;)

przecież ja tylko tak żartuje z tym fochaniem się ;)
Dobrze to wiedzieć :)

[quote name='WeronikaM']fajnie jakby udało się Wam wstawić jakieś zdjęcia :-D

[quote name='vaness']właśnie :smile: buziaczki dla Ptysiaka
Buziaki przekazane :)

Zdjęcia zaraz wstawiam i nadrabiam ;)
Mam 30 zaległych zdjęć, które już jakiś czas czekają i chyba najwyższy czas bo się w końcu zakurzą :D

[quote name='bira']Tu jak zwykle nadrabiania na pół dnia. Cudne zdjęcia zachodu słońca :smile: Uwielbiam takie zdjęcia :smile:
No ja sama nadrabiałam dzisiaj na spokojnie godzinę wszystko a gdzie jeszcze inne galerie :roll::evil_lol: Ale dam radę :p
Ja też uwielbiam takie zdjęcia :)

No to lecę z fotkami

CDN...

Posted

gdzie się podział ten malutki, słodziutki Ptyś?
bo ten to Ptysia już mało co przypomina :lol:

swoją droga to ma ładniutki brzuszek ;) chyba faktycznie Gandzia to chudzielec jest :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
gdzie się podział ten malutki, słodziutki Ptyś?
bo ten to Ptysia już mało co przypomina :lol:

swoją droga to ma ładniutki brzuszek ;) chyba faktycznie Gandzia to chudzielec jest :lol:

Ale nadal słodki a może i nawet słodszy jeszcze bardziej :loveu:

Ostatnio tak jakoś przybrał ogólnie na masie (wcześniej był taki drobniutki)a nie wiem dlaczego bo w sumie więcej ma ruchu i to dużo niż wcześniej. Może to też dlatego, że wcześniej miał te robale i go męczyły... Teraz odpukać jest wszystko dobrze z brzuszkiem od dłuższego czasu.
Podnieść już go nie daję rady :shake: Nie mam pojęcia ile teraz waży ale chyba więcej niż kiedy go nosiłam parę tygodni temu :D

Posted

Dzień dobry :)

Filmik mam tylko jeden jak na razie. Nic ciekawego, mały prysznic przy okazji podlewania kwiatków :D
[video=youtube;WlpMbh3GgV4]http://www.youtube.com/watch?v=WlpMbh3GgV4&feature=youtu.be[/video]