justysiek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kalyna słuchaj Magdy , dobrze pisze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo chociaz Sebastiana co ma na drugie Bogdan, albo Bogdana co ma na drugie Sebastian Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 justysiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo chociaz Sebastiana co ma na drugie Bogdan, albo Bogdana co ma na drugie Sebastian albo żeby miał Owczareczka :loveu: no to już jakieś naświetlenie sprawy jest :lol: Quote
Jean Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Wszystskiego najlepszego Ptysiu z okazji pół roczku! Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Czy wy aby nie przesadzacie z tą nieobecnością i olewaniem nas ?? :motz::eviltong: Quote
phase Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ja tylko na momencik przywędruję do Was w poniedziałek. :) Wszystkiego najlepszego Ptysio ! Duży rośnij ! :) Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Dzień dobry :) Dziękuję w imieniu Ptysia Wszystkim kochanym cioteczką za życzenia :* :loveu: Przepraszam za to, że tak nas tu ostatnio mało :( Nie olewamy Was i nie zamierzamy :shake: Troszkę mam teraz na głowie. Praca, dom i małe porządki ogródkowe... Rodzice na wczasach, dwa domy do ogarnięcia plus pilnowanie Kolki. Wieczorne spacerki ciągle przedłużają nam się do bardzo późna i jak wracamy to po prostu padamy ze zmęczenia. A jeszcze ostatnio coś z lapkiem miałam nie tak i dopiero dziś uporałam się by w końcu zaczął normalnie działać... Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Rozumiemy ;) przecież ja tylko tak żartuje z tym fochaniem się ;) Quote
WeronikaM Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 fajnie jakby udało się Wam wstawić jakieś zdjęcia :D Quote
bira Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Tu jak zwykle nadrabiania na pół dnia. Cudne zdjęcia zachodu słońca :-) Uwielbiam takie zdjęcia :-) Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='dOgLoV']Rozumiemy ;) przecież ja tylko tak żartuje z tym fochaniem się ;) Dobrze to wiedzieć :) [quote name='WeronikaM']fajnie jakby udało się Wam wstawić jakieś zdjęcia :-D [quote name='vaness']właśnie :smile: buziaczki dla Ptysiaka Buziaki przekazane :) Zdjęcia zaraz wstawiam i nadrabiam ;) Mam 30 zaległych zdjęć, które już jakiś czas czekają i chyba najwyższy czas bo się w końcu zakurzą :D [quote name='bira']Tu jak zwykle nadrabiania na pół dnia. Cudne zdjęcia zachodu słońca :smile: Uwielbiam takie zdjęcia :smile: No ja sama nadrabiałam dzisiaj na spokojnie godzinę wszystko a gdzie jeszcze inne galerie :roll::evil_lol: Ale dam radę :p Ja też uwielbiam takie zdjęcia :) No to lecę z fotkami CDN... Quote
vaness Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-AHB5VaXHHXw/UB2KxCz8E4I/AAAAAAAACus/lNErZFjl3Uw/s471/IMG_0086.JPG ile zabaweczków :D Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='vaness']https://lh4.googleusercontent.com/-AHB5VaXHHXw/UB2KxCz8E4I/AAAAAAAACus/lNErZFjl3Uw/s471/IMG_0086.JPG ile zabaweczków :D To tylko niewielka część :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 gdzie się podział ten malutki, słodziutki Ptyś? bo ten to Ptysia już mało co przypomina :lol: swoją droga to ma ładniutki brzuszek ;) chyba faktycznie Gandzia to chudzielec jest :lol: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 kalyna napisał(a):gdzie się podział ten malutki, słodziutki Ptyś? bo ten to Ptysia już mało co przypomina :lol: swoją droga to ma ładniutki brzuszek ;) chyba faktycznie Gandzia to chudzielec jest :lol: Ale nadal słodki a może i nawet słodszy jeszcze bardziej :loveu: Ostatnio tak jakoś przybrał ogólnie na masie (wcześniej był taki drobniutki)a nie wiem dlaczego bo w sumie więcej ma ruchu i to dużo niż wcześniej. Może to też dlatego, że wcześniej miał te robale i go męczyły... Teraz odpukać jest wszystko dobrze z brzuszkiem od dłuższego czasu. Podnieść już go nie daję rady :shake: Nie mam pojęcia ile teraz waży ale chyba więcej niż kiedy go nosiłam parę tygodni temu :D Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 O i zapomniałam... Jutro postaram się wstawić jakiś filmik bo dziś to już zasypiam przed laptopem.:evil_lol: Quote
Patik Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-A9qb2-Tz_Kc/UB2KetzDaTI/AAAAAAAACsk/lsdbmIM6yU0/s628/IMG_0010.JPG :megagrin: Quote
Ptysiak Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Dzień dobry :) Filmik mam tylko jeden jak na razie. Nic ciekawego, mały prysznic przy okazji podlewania kwiatków :D [video=youtube;WlpMbh3GgV4]http://www.youtube.com/watch?v=WlpMbh3GgV4&feature=youtu.be[/video] Quote
rashelek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-AHB5VaXHHXw/UB2KxCz8E4I/AAAAAAAACus/lNErZFjl3Uw/s471/IMG_0086.JPG rany ile zabawek! :D Podtapiacie psa! Zgłoszę was!!! Quote
Recommended Posts